Přejít na výpis diskuzí
Rainbow 6: Patriots vyjde zřejmě až pro next-gen hardware
12.11.2012 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
Já jsem zrovna jeden z těch,kterým se Future Soldier líbí,ovšem to je názor každého,co se mu líbí nebo ne.Je pravda,že ta lineárnost a přemrštěné množství speciálních efektů je na místě,ale hra je poněkud chytlavá.A Vegas jsem hrál jen první a nijak mě nechytlo.Je pravda,že hra má dobrý nápad ale zpracování...mno...nevím.Jak říkám,je to názor jednotlivce a doufám,že se to od Vegas odkloní blíže k původním dílům,což je ovšem nejspíš zbožné přání.No uvidíme co Ubi vykutí,úpspěch této hry je na nich *3*
-
Však tu sérii po dvou Vegas dílech už nijak zvlášť zprasit nemůžou. Nedělal bych si ovšem naděje, že Patriots budou návrat ke kořenům, spíš ultralineární cinematic ptákovina po vzoru Vegas, Future Soldiera atd.
-
Rainbow 6.Tahle značka byla kdysi hodně.Pamatuju si,jak jsem hrál staré díly s kámošem,jak jsme z toho byli úplně mimo,konverzace nebyla o ničem jiném.Najednou stop.Od té doby se toho hodně změnilo.Kdysi by mi bylo jedno jestli by se z toho vyklubal klon...já nevím...třeba Call of Duty (Proti kterému já osobně nic nemám,hrál jsem všechny díly.Nejsem toho ani fanda,ani hater...) .Jde o to,že tadyto není bezhlavá střílečka.Tady jde tak trochu i o taktiku.Jenže jak se na to tak dívám,tak se toho hodně změnilo. Ubisoft se vrací ke starým značkám,které kdysi měli úspěch, což jde vidět např. u Ghost Recon:Future Soldier,což je podle mě celkem chytlavá a záživná hra.Ovšem Rainbow 6 bych nechal spát,nechal bych to,co kdysi dokázala.Uvidíme.Podle trailerů (Které vyšli já nevím,rok zpátky?) to vypadá z jedné strany dobře ,ale ze strany druhé vidím,že bude trošku o něčem jiném.Tak uvidíme co se z toho vyklube,doufám,že Ubi ukáže, že dokáže značku oživit.Sice v době,kdy hry jsou pořád jedno a to samé jednou ve fialovém,podruhé ve světle růžovém a do toho pár efektů,které v té a oné hře nebyli,ovšem uznejte,i v takovéhle době jsou výjimky.Doufám,že toto bude jedna z nich...
-
Jako vždycky jsem byl spíš swatovec, ale dneska bych si už zahrál jakoukoliv taktickou střílečku... žánr mrtvější než HC letecké simulátory nebo krokovací dungeony.
-
Next Geneneration? Doprd.... PC je tak o 5 generací jinde než konzole...
-
Doufám, že hry jenž jsou planované na ze startu pro Next Gen., neboudou jen přeplácané tech. dema, ale hry s alepoň slušnou hratelností.
-
No, nemusel by vyjít vůbec.
-
u mně vyhrál Raven Shield...škoda že v té době jsem neměl internet....nedovedu si vůbec představit, jaký by to bylo plnit mise jenom s živýma lidma na VOIP
a že byla hra za nejvytšší obtížnost nervák -
Kam nám to Rainbow Six dopracoval. Se slzou v oku vzpomínám na Rogue Spear :(
-
Delší vývoj nemůže být na škodu. Ale beztak si myslím, že to bude mít jednu zajímavou fičuru - morální rozhodování - a tím to končí, další tuctová střílečka.
Nějak už Ubisoftu nevěřím po tom co provedli Ghost Reconu. -
velebnosti, jdu blejt