-
Chci se zeptat jakto že to má o bod vyšší hodnocení než nový Fallout 4, který ma mnohem víc obsahu?
-
-
Protože je to prostě super střílečka? Zahraj si to a uvidíš. Těžce to převyšuje Battlefield, Counter Strike a další podobný značky.
-
od kdy je kvantita> kvalita?
-
-
jaká je tahle hra doopravdy, jsem fanda Raven Shield, tohle mě připadá tak trošku jako poslední Splinter Cell, který se jen snaží být Chaos Theory a přitom to to má do Chaos Theory světelné roky....
-
Chtěl bych se zeptat. Když u Battlefrontu se kritizovalo to, že je málo obsahu, což se odrazilo i na výsledné známce, proč to není i zde? Za těch 60 euro se nedostane kdo ví jaká paráda, co se týče počtu hratelných módů a map a k tomu ubisoftské mikrotransakce. Proč se to neodráží v hodnocení? Přijde mi jako by to 90% herních novinářů zcela ignorovalo. Ale u Battlefrontu polovina naopak kritizovala malý obsah na MP hru. Ale to, že tato hra je na tom +-, tak proč se k tomu i stejně nepřistupuje? Battlefront je možná bezduchá střílečka, ale má perfektní optimalizaci.
-
-
Chlape, Battlefrontu sice málo obsahu v hodnocení nepomohlo, to ne, ale tam ta známka byla snížená hlavně kvůli chudosti v *hratelnostním* obsahu, prostě jenom dokola běháš a kropíš, zbraně se chovají všechny stejně a není možnost nijak zvlášť přechytračit soupeře a podobně. A to prostě omrzí vcelku rychle - to si představ pod tou chybějící hloubkou, která se tam kritizovala. Není to úplně to samý jako málo módů u R6 =).
-
-
Mě to přijde naprosto to samé. 11 map a kolik že to má herních módů?
-
-
HRA-TEL-NOST.
Primitivní pořád dokola stejný střílení versus taktickej gunplay v R6, kterej - dle recenze - jen tak neomrzí. To je ten rozdíl v hodnocení =). -
-
No hrát dokola pořád ty samé mapy, tak věř, to hodně rychle omezí, když se naučíš mapy "nazpaměť".
-
-
A vůbec, nechápu, proč na tebe reaguju. Ty se tady snažíš argumentovat proti hře, kterou si v životě nehrál. Půjč si jí od kámoše, zahraj si jí a pak přijď.
-
"Ty vážně nevidíš rozdíl? Ono Rocket může mít počet map třeba 11, ale hra nikdy není stejná. Chápeš to?" Očividně to nechápeš ty, protože kdyby sis to zahrál, pochopil bys, že ty zápasy nikdy stejný nejsou - a to ani vzdáleně. Právě proto to přirovnávám k Rocket League, tak hra je jí velmi podobná, akorát je to střílečka.
-
Tak rozhodně to ovlivníš. Ale pokud budeš vědět, že severní stěna je nejvíce zranitelná a druhá místnost vpravo je nejčastěji používáná, tak se podle toho zařídíš. Ono je to možná jako v CS. Ale tam prostě můžeš očekávat prakticky cokoliv. Tady máš omezené taktické a plánovací možnosti právě díky malému počtu map. Ale možná to vyřeší větší variací zbraní a týmů a to by mohlo pozměnit hratelnost. Ale v současné chvíli a za tu cenu, tak osobně bych do toho nešel. Čistá MP hra za více jak 1000 Kč je pro mě nepřijatelná. Neřeknu kdybych věděl, že budou mapy zdarma nebo moderská obec či Operace jako má CS, ale takto? Ani náhodou. A bojím se toho, že to Ubisoft bude ždímat maximálně.
-
V CS nicméně musíš znát mapy nazpaměť i proto, že prostě potřebuješ vědět, odkud může kdo přijít, kudy tě kdo může oběhnout, držet si střelecký úhly a podobně. Ale žádný dvě hry nejsou úplně stejný, to je to kouzlo - právě kvůli taktický (a i ekonomický) hloubce spojený s důrazným požadavkem na individuální skill =).
Pokud to má R6 tak jak říkáš (a nedá se očekávanej camp přelstít například flashbangem apod.), tak to po chvíli může bejt trochu problém. -
Ty vážně nevidíš rozdíl? Ono Rocket může mít počet map třeba 11, ale hra nikdy není stejná. Chápeš to? Ale pokud se v rainbow naprosto nic nemění, tak se prostě mapu naučíš nazpaměť a bude to naprosto nudná dokola se opakující rutina, protože budeš přesně vědět, kde a co rozmístit, aby ses ubránil a a nebude ani záležet na taktice protistrany, když nebude větší možnost variability, což by proměnné prostředí domů s náhodnou generací stěn a předmětů mělo. Takto se prostě naučíš, kde je co nejlepší umístit, kde si "kleknout" a je vymalováno.
-
Proč má Rocket League takový hodnocení a je tak populární? Protože je hratelnej! Má znovuhratelnost - tohle je to samý.
-
No CS se sice hraje na "6" mapách, ale máš na výběr další stovku:) navíc CS, Quake atd. vyžadují znalosti map nazpaměť, ono se pak lépe pohybuje. Ale pokud máš taktickou hru jako je tato a mapy se naučíš nazpameť a máš 5 na 5, tak se z toho stane stereotyp. Budeš vědět, že na stranu vlevo dáš ocelovku a vedle výbušné legrace, protože policisté nemají jinudy jít atd. U CS máš sice stejnou mapu, ale nestalo by se mi, že by smrt byla podle stejného scénáře, což podle mě hrozí právě v těchto případech, kdy jako únosce budeš znát mapu nazpaměť, takže budeš zabíjet stále dokola stejným stylem a budeš to už dělat automaticky. Tady by podle mě prospělo náhodné generování předmětů a stěn v domě například. Hráče by to donutilo stále dokola měnit taktiku atd. Takto se naučíš 3-4 stejné taktické akce svého týmu a ty pojedeš pořád dokola.
-
To bych neřek =). CS baví mě - a řadu dalších lidí, podle milionový sledovanosti turnajů - v podstatě donekonečna kvůli hratelnostní a taktický hloubce, ačkoliv se hraje bez nadsázky asi na pěti mapách =). A jejich perfektní znalost je součástí hry, stejně jako v řadě jinejch her (namátkou mě napadá Quake 3, ačkoliv ten je samozřejmě žánrově trochu jinde).
R6 nemůžu soudit, nehrál jsem, a nejspíš ani nebudu, ale Battlefront mě strhl a nadchl první den, bavil druhej den... a třetí den už jsem se ho nepřinutil spustit.
-
-
-
-
-
-
Hraju a výborný. CSko mě nikdy nebavilo a přišlo mi divný, tohle se hraje dobře, vypadá dobře a je třeba dost spolupracovat a taktizovat a nejen běhat po mapě po naučených místech, odkud se nejlíp střílí. A TC's je to zřejmě pro to, že už je to zajetá série a tak v tom názvu pokračujou. Nic těžkýho k přemejšlení, ale jsem zvyklej, že tady málokdo přemejšlí a radši jen šíří hejt.
Každopádně k Batllefrontu/Battlefieldu/CoD je to zajímavá alternativa, která si jde jinou cestou. -
-
Metat moudra o chytrosti je dneska tak lehké *7* *1*
-
-
O chytrosti nepadlo ani slovo, jen o přemejšlení ;-)
-
-
-
-
Nevím proč to má v názvu Tom Clancy's, když to za 1. nemá příběh a za 2. Tom Clancy je už na onom světě, ale nemění to fakt, že je to velice zábavná a velmi velmi taktická hra. V podstatě je toto Counter Strike pro dospělé.
-
-
Co je na Counter Strike nedospele ?
-
-
třeba to, že se tam nedá mířit, zbraně se chovají jako hračky, žádná taktika, jen reflexy, tupá přetupá střílečka a tupá arogantní komunita. Hra pro určitou sortu lidí. To R6 je zatím opak.
-
-
samozrejme, ze se tam da mirit, ale recoil (zpetny raz) je tam implementovany tak, ze ti zbran strili po par ranach jinam nez ti miri zamerovac. Kazda zbran ma trochu jiny ten recoil pattern (cili urcity vzor po kterem zbran vzdy strili +-) a hrac se ho musi naucit, aby ho mohl kompenzovat. Chapu, ze tuhle mechaniku spousta lidi neprekousla, nevim do jake miry je to realisticke, z automaticke zbrane jsem nikdy nestrilel. Hre to ale dodava pomerne velkou hloubku, musis hodne trenovat abys dostal to dostal do krve. To, ze tam neni zadna taktika je argument neznalce, zkus se nekdy podivat na profesionalni zapas a uvidis, co se tam deje, jak se snazi druhy tym prelstit druhy. Pokud hrajes casual nebo mas Silver rank v competetive, tak ano, jedina taktika je "RUSH B, NO STOP".
-
-
Kříž neberu jako zaměřovač a to že tam je jeden druh kolimátoru a optiky u pár zbraní nemění nic na faktu, že se tam prostě střílí od boku. Takto se zbraně nechovají, zpětný ráz je nepodstatný fakt, které pořád hry omývají dokola. Je tam X dalších faktorů. Jako druh munice, hlaveň, kompenzátor, kvalita střelce atd. Například lehký kulomet nemá nikdy takovej "rosprsk" jako tady a díky relativně dlouhé hlavni, těžké váze a puškové munici střílí velice přesně i v dávce. Zkuste si někdy zastřílet ze zbraně.
-
-
CSko je šité na skill, smiř se s tím *3* Arogantní jseš i ty po tom co si napsal, tak mi tímhle neagrumentuj, děkuji.
-
Ano, takze ti vadi, ze se tam zbrane nechovaji realisticky. To asi nechovaji, ale zbrane jsou implementovane, tak aby to davalo urcitou hloubku. Ta hra neni realisticka ve spouste dalsich ohledech, stejne jako vetsina her. Ale je nutny si pripomenout, ze realisticka hra nemusi byt (a zpravidla nebyva) moc zabavna.
-
-
-
Tak ty jsi dobře r e t a r d ovanej. *15*
-
-
však to říkám - tupá arogantní komunita.
-
-
-
Všeeechno!
-
všechno?
-
-
Tak tato arkáda CS pro dospělé? To ani náhodou. Pokud chceš taktickou hru, tak se sáhne po Insurgency. Navíc ty chceš tvrdit, že CS je "dětská hra"? Prosím tě. Toto s původní sérií Rainbow nemá prakticky nic společného kromě názvu. Navíc čistý MP a stojí to téměř 60 euro (beru digitální distribuci) a k tomu dalších 30 euro za SP, kdy je to Ubisoft, tak jeho "kvalita" servrů je už dost známá. K tomu tam jsou mikrotransakce, jak jsem četl, takže o další tři důvody navíc to nekoupit. Navíc když je MP, tak to padá a stojí na tom, jaký máš tým. A je jenom otázka času než se tam vrhne tlupa Jacků a ta hra půjde do kytek. A co tak čtu, tak problém té hry je ten, že má prostě málo hráčů a mizernou optimalizaci, což není opět nic překvapivého u Ubisoftu. Tam je to 50 na 50, že ta hra bude mít vady na kráse.
-
-
Hráčů je dost a optimalizovaný je to dost obstojně. Jediná značná chyba je, že to občas spadne...
-
-
No po přečtení diskuzí a recenzí na Steamu to padá tak 1/3 lidí. Což u MP hry je docela dost podstatné. Navíc co čtu, tak když ti hra spadne a ne tvou vinou, tak tě hra potrestá banem. No prostě Ubisoft to opět nezvládl, co se týče online prvku hry. Nešlo mu to už u AC II či Watch Dogs, tak pokračuje v tradici. S tím rozdílem, že u čistě online MP hry je to dost závažný problém a důvod hru nehrát a nekoupit do doby nápravy. A jelikož support Ubisoftu prakticky "neexistuje", tak to vidím v akci za 20 euro.
-
-
Tak 1000 bych za to nedal, mám to od grafiky a jsem spokojenej. PO zvukový stránce je to například ještě dokonalejší, než BF.
-
-
já mám vyšší rozpočet na hry, ale stejne ho neminu 65€ mesíčne to je 780€ ročne (21.060 Kč)
-
Já mám roční "rozpočet" na hry a vše okolo her (včetně předplatného Levelu) 8 000 strop. No letos jsem na nule, takže kdyby zítra vyšel HL3, tak mám smůlu *1*
-
Jojo, když bude chvilka a nálada :) Ale zase já bych dal za málokterou hru 1000, jsem chudej student :D
-
Tak zadarmo bych to hrál taky:) Však pak napiš nějaký delší report do Bleskovek:)
-
-
-
-
-
Potřebujou nalákat... Rainbow byla zpočátku Tom Clancy's - teď prostě využívaj licence... Jeho jméno prostě táhne!
-
-
první RS měl i část misí přímo z knihy od Clancyho, ale je jasný, že z toho nejde těžit věčně, když v knížce byly tak 4 akce *4*
-
-
-
nedostatkem hry je že nemá pribeh
-
-
Jo, je. Kdyby měla singl kampaň, zvážil bych koupi, čistej multiplayer mě až TAK netankuje, nechám si ji ujít. A k tomu mi pomohla recenze. To ti ovšem samozřejmě nezabrání postovat podobnej blábol všude, kde můžeš, že ;)?
-
-
Siege je super MP střílečka, hráči a fanoušci původních R6 asi zapláčou, protože neobsahuje smysluplnou kampaň, ale pokud milujete takticko-realistický, týmový online střílečky, kde je nutno použít hlavu místo super-cool herní myši, je to přesně pro vás.
-
já nevím ale mne to přijde ve hrách TC krok zpět
-
-
To proto, že krok zpět (respektive krok úplně mimo) to je. Ta hra by se neměla jmenovat Rainbow 6.
-
-
Opravte dostupné platformy z "PC, PS4, Xbox 360" na "PC, PS4, Xbox One"
-
-
Chceš říct z "PS4, PC, X360" na "PS4, PC, XOne". Rasisto!
-
-
Jo, mas pravdu, nebyl jsem si jistej, jestli tam pisou zkratku nebo ne, ale uz jsem byl moc linej se podivat zpet na clanek.
-
-
Ale vždyť jasný, I was being facetious. Lidi si dneska berou všechno strašně osobně, jsem rád, že ty máš ještě mozek v hlavě :-)
-
-
-
-
Ty obrázky jste típali na nějakém "wooden machine"?
Náhodou - je tam možnost hrát LAN? Každopádně mě tahle hra zajímá... -
-
Je
-
-
ano je tam
-
-