Přejít na výpis diskuzí
Rainbow Six: Siege vás nechá střílet při jakékoliv činnosti
3.12.2014 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
ereg: 1987 a 34 let? To jsou naštěstí nějaký divný počty :D
-
Proč by měl psát slovensky na český stránce? Když tomu tady nerozumíš tak táhni na slovenský stránky, tady rozhodně nikomu další hloupý troll tvýho kalibru chybět nebude.
-
Proč mám pocit, že na taktické možnosti původního Rainbow Six se to nejen že nedotáhne, ale ani se to nepokusí. To byla naprostá pecka. Hezky naplánovat do detailu pohyby všech týmů, dávat ostatním signály a a celou akci hezky v průběhu koordinovat. To bych si dal líbit. Nicméně mám obavu že takové hry už nefrčí :(
-
Jojo tohle bude v day one patchi hahaha *1*
-
tomcz ty si vážne študent z pomocnej školy :D tak tvrdíš, že ja slovíčkarím ale ty sa tu budeš hádať o tom, že ja nerozumiem významom slov vo vetách, ty si teda riadne popletený šéfko. Si to najprv zrovnaj v tej svojej pomätenj hlavičke a až potom následne sa to pokús vyjadriť v nejakých zrozumiteľnejších vetách, lebo to čo si napísal na záver, nejaké nezmysly o odrovnaní proti diskutéra, pre boha živého, to je ako keby si fakt mal tých 12 rôčkov *15*
gregor:nie nie je to rok narodenia, ale ďakujem ti za absolutne zbytočný komentár.
ereg alebo tomocz: čo to zase meleš pre boha :D:D:D:D:D študent z pomocnej školy :D -
ne, bude to klasicky online
-
gregor, mas uplnou pravdu. bohuzel s dospivanim jim rozumu nepribyva a 34 roku porad jeste neni zarukou zdraveho rozumu :)
ode me ma mato1987 palce dolu, protoze se mi nelibi jeho provokace.
vysledek slovniho souboje mato1987 vs tomocz?
tomo mata "rozmazl jak malinu" 5:0
gratuluji vitezi, hanba porazenym -
to 1987 bude asi rok narození, co?
tak nějak by to odpovídalo věku, kdy se jeden může začít ohánět tím, že už mu není 12 / nechodí do školy, a cítit přitom pořádný uspokojení *1*
jak nám ta herní komunita krásně stárne a "dospívá" -
A nebo příliš neumíš rozlišovat významy slov ve větě :D Já jako osoba jsem se neurazil, nicméně ty jako osoba se mě snažíš urážet a napadat. Slovíčkaříš, abys mohl skrýt svůj zjevný nedostatek vést konverzaci, zvítězit v ní a odrovnat svého proti-diskutéra? :)
-
Bude to klasický single, žejo.
-
Taky jsem si to myslel, ale před rokem jsme tady 4 z games.cz zacali spolu hrat coop hry na ps3 a paradne jsme se sehrali a verim ze tohle nam pujde taky :)
-
Tak sa neurážaš alebo urážaš, na začiatku tvrdíš niečo iné ako na konci, sa teda rozhodni chlope, občas mi to tu pripadá ako keby som tu diskutoval s detmi z pomocnej školy :D
-
Neurážím se :) Já jsem na konce těch vět umístil takové značky, říká se tomu otazníky. Ptal jsem se, zda je to tím nebo tím, že mě odhaduješ na 12. Zároveň nevím, kde jsem na otázky odpověděl vyhýbavě. Naopak jsem odpověděl vcelku přímo na každou z těch třech otázek, které jsi mi položil. A jestli to byly odpovědi zcestné či nikoli, to už záleží na úhlu pohledu.
Mě se na tobě zase líbí, jak jsi na oko přemoudřele a pseudointelektuálně schopen člověka urazit na základě nepravdivých faktů :) -
Taky jsem si říkal, že mi spousta těch popisovaných 'novinek' a funkcí hrozně připomíná těch pár střílečkovejch her co jsem hrál před 10 - 15 lety a to že mě tehdy zrovna tenhle žánr nebavil.
-
Veď netreba sa hneď urážať, ja som sa pýtal normálne bežné otázky na ktoré môžeš ale aj nemusíś odpovedať, mimochodom páči sa mi tvoje zcestné uvažovanie, ja nikde netvrdím, že tvoj vek musí explicitne súvisieť s tým či máš alebo nemáš rád CS, to je len tvoja zcestná úvaha, ja som sa len pýtal obyčajné otázky, na ktoré si zatiaľ odpovedal vyhýbavo a zcestne, možno to nerobíš úmeselne, kedže je viac než pravdepodobné, že aj tvoje uvažovanie a zmýšlanie sú na rovnakej úrovni.
-
Co to s tím má co dělat? Že nemám rád CS znamená, že ji mi 12? Zajímavá to úvaha. Nebo protože nejsem schopen sesmolit větu slovensky tak, aby byla správně, přestože slovensky rozumím? Těžko umět mluvit nějakým jazykem, když jej nepoužívám. Mě stačí, že v pohodě rozumím a že slováci rozumí zase mně česky :)
-
super, takže to čo bolo kedysi bežné je dnes veľká novinka :) ale tak určite krok dopredu.
-
Stále se mi to moc nelíbí... *7*
-
Předpokládal bych, že to bude možnost kontrolovat přímo míru vyklánění, stejně jako třeba v R6 3 Raven Shield.
-
Koľko máš rôčkov? 12 ?