Přejít na výpis diskuzí
Rainbow Six: Siege vás nechá střílet při jakékoliv činnosti
3.12.2014 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Pokud hra bude provedená a dala by se hrát "profesionálně", tak myslím, že vzít dva týmy o 5 lidech, jenž tu hru hrát umí, by nebyl takový problém... *4*
-
Někde jsem četl že nemalá část českých mužů střílí slepejma....
-
Promiň, jsem sice slovák po dědovi, ale od mala žiju na jihu čech, takže kompletně slovensky už neumím :( Ale mimoňským jsem myslel jakože je to celý takový divný... když jsem to hrál, tak to bylo prostě takový zvláštní, nevtahující, špatně provedený.
-
čo to znamená "mimoňský" ? skús písať spisovne po slovensky.
-
Kopii counter strike? To nemyslíš vážně :D Myslíš ten counter strike, kterej celej musíš odstřílet od boku, nemůžeš se vyklánět a celý je to takový úplně mimoňský? :D
-
Už se tešim jak budu střilet ze zachoda při sra...ní :-DDDDD
-
Som k tomuto titulu viac než skeptický, namiesto patriots tu máme kópiu counter striku...neverím im ani nos medzi očami keďže sa jedná o ubisoft, od hry očakávam, že bude mať milión vecí čo sa budú dať odomknúť, rôzne truhličky a latrínové dvierka a k tomu aby ste mohli vstúpiť do nejakého domu budete musieť vyliezť na stožiar aby ste mohli odomknúť oblasť okolo toho domu do ktorého chcete vstúpiť a následne budú v hre pravdepodobne aj mikrotranskacie.
-
Ponechám stranou poněkud old school grafiku ale nelze nevidět ten příšerný destrukční model. Vypadá to že místo municí 9 mm po sobě střílí tenisáky nebo granáty do M203. Co se týče PC verze ani za mák nevěřím že Ubisoft zajístí kvalitní technické zázemí MP.
-
Když jsem viděl prezentační video tak mě byla jasná jedna věc. Takhle to fungovat nebude. Prostě ne! Na to nejsou hráči "cvičení" aby spolupracovali. Holt uvidíme až tenhle jejich koncept narazí na realitu.
-
"Ubisoft", "Filmové", "Vývojářský deníček". Tahle slova jsou záruka pořádného hejtu. Něco jako Kalousek na Novinkách
-
Jako těším se ale co je to za novinku s tím vykláněním? Pokud vím tak to má spousta FPS
-
Zatim se celkem tesim. Doufam, ze se to problizi spis ke SWATu 4 nez, aby to bylo jen dalsi SaD v CoD nebo Counter Strike.