-
Už hraji. 20 minut a můžu říct, že i klasicky Pong, co se hrával v 80 letech byla větší sranda i co se týče grafiky. Screeny na Steamu neodpovídají realitě a už jsem hned poslal stížnost na klamavou reklamu:)
-
-
Je to fakt katastrofa??
-
-
No kostičková krev by byla ještě fajn, zasekávající textury bych ještě zkousnul. Ale to, že chytřejší systém krytí a AI nepřátel měli i Lemingové. Navíc prostředí je otřes. Pokud CoD vypadá hrozně v porovnání s jinými, tak toto je katastrofa. Tu hru doporučuji koupit tak za 2 euro jako památník lidského zmaru a katastrofy ve hrách.
-
-
Treba to dohrajes :))) a ja se tesil ze zavzpominam na kultovni movie :)))
-
-
Dohrát? No asi se opiju a pak se uvidí. Frustrace z toho, že mě zabije chybějící textura je docela veliká *1*
-
-
Ale není, to jsou jen takove zvasty od lidi co nejsou nikdy s nicim spokojeny, BFG edice je v pohode, mod verze sice vypada asi lip, ale na te BFG není nic otresnyho..proste kolekce Doom her v jednom baleni.
-
To je fakt ta BFG edice tak dokopaná? Mě to z videa zas tak hrozné nepřišlo. Plánuji koupi, až bude čas a cena kolem € 10,-
-
Doporučuji koupit klasického a dodat si tam módy. Je to levnější a vypadá to lépe než ta "super" edice.
-
Az tak jo ;)) mmm a ja myslil ze to bude strikecka na oddech. Tak asi koupim dooma bf edici :))
-
-
-
-
-
-
Aspon za soundtrack dva body :)))
Ale furt je to rambo :)) tak rad bych si to zahral a tak se toho bojim :)))) -
ZA vizual by si to snad tri body zaslouzilo ne? *1*
-
-
No pokud by to vyšlo v roce 2004 a na herní automaty.
-
-
nepřipadalo v úvahu hodnocení 0?
-
-
taky si myslim.. ten soundtrack je filmovej takze bod za pouziti filmove hudby nevim nevim.. ale jo.. bod za pouziti filmove hudby bych nechal.. tim to skazit nejde... :D
-
-
prave jsem videl kousek Lets playe....dostal jsem rakovinu *12* ...jak toto muze nekdo vypustit do sveta?...byt Stalone tak je jdu postrilet jak suchy vietnamce *8*
-
Že to špatné hodnocení vždy schytá hra o které se to ví dopředu. Proč?
-
-
Protože se o ní dopředu něco ví.
-
-
Tohle si přímo říká o videorecenzi. Výzývám tímto Lukáše. Tohle je poslední šance, jak čtenářům dokázat, že máš koule pořád na svém místě. Jdi do toho ze všech sil, my ti věříme. *1*
-
-
To je příliš snadný, tuhle hru by dokázal strhat úplně každej.
-
-
recenze != kritika.. nahodou najit na ni neco pozitivniho to je vyzva!!
-
-
-
A dostal ten, co to musel dohrát aspoň dort?
-
-
The cake is a lie :(
-
-
A spon mam duvot se kouknout na film Rambo 1 :DD
-
Není se čemu divit. Ve hře se nachází "reload" funkce, která Rambovi není příliš věrná. Lepší známku jsem ani nečekal. Škoda.