-
Pokud vám v Teorii velkého třesku připadala vtipná scéna, ve které si chce Sheldon nechat dobrovolně provést kolonoskopii, vězte, že hraním Rambo: The Video Game podstoupíte obdobnou torturu. /// <<< a pokud jsme tuto picovinu nevideli natoz aby se nam zdala vtipna tak zni verdikt jak ? *11*
-
-
:D :D
-
Čo to trepeš ? Teória veľkého tresku je vtipný a zábavný seriál.
-
-
Když ti je 12 let tak určitě.
-
Bazinga!!!
-
-
Presne !!! *15* *15*
-
-
-
V takovym případě si asi budeš muset přečíst recenzi...
-
-
za jedna? tak to musím mít *1*
-
To , že se mi seknul prohlížeč a program chrome přestal pracovat při čtení recenze beru jako znamení :D
-
-
Ber to ako systemovy problem na tvojej strane
-
-
Já chci videorecenzi. Prosím, prosím... *1* *1* *1*
-
inak to ani dopadnut nemohlo :) uz gameplay videa boli tak na 1/10
-
Sly je prostě jenom jeden, a ten videoherní je jen jeho stín :)
Každopádně to může být příjemné béčko, vlastně céčko, které asi neujde pozornosti mnoha zvědavým lidem. -
Prekvapeni , ja cekal aspon 2-3body.
Takze adepta na nejhorsi hru roku by jsme meli. *4* -
-
Myslím, že máme už i vítěze :D
-
-
Kdyby to běželo na Frostbite enginu a jmenovalo se to Battlefield 5, tak to dostane minimálně 7/10
-
-
... nebo taky The Elder Scrolls X *1*
-
-
Je tedy konečně jasno!
Arnold je lepší! *3* -
Tak a teď ještě recenzi na X Rebirth *4*
-
-
Recenze na X Rebirth bude těžká a nebude odpovídat pokud autor nehrál předchozí díly, ale už yby to chtělo nějakou CZ/SK recenzi
-
-
Jinak mám dojem že někdo z redakce je celkem dost velkej fanoušek X serie. Tuším že Petr Poláček ale nejsem si jistej.
-
Pochybuji že budou dělat recenzi na x Rebirth v takovém stavu v jakém momentálně hra je. Tipuji že počkají až bude hra pořádně opatchovaná. Což bude ještě nákou dobu trvat.
-
-