Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Janun
    Docela bych to zkusil, ale demo asi není co? No vydávat na tohle demo, to by byli tvůrci asi sami proti sobě. Podle všeho je to taková plná verze Duty Calls :-).

Vývojářům teď moc nezávidím, jak jejich dílo všichni zdrbnou.
    Doufám, že se nepoložej zkusej to v jiným žánru kde jim to snad jde líp.
  • maros.goc
    inak to ani dopadnut nemohlo :) uz gameplay videa boli tak na 1/10
  • Inquisitor
    Pecka!
  • Jack1947
    Nechapu, jak tohle "dilo" muze nekdo srovnavat s COD kdyz Onrail shooters jsou uplne neco jineho... jasne ale chapu ze na pc nikdo nepamatuje HOUSE of the dead, Time crisis atp... ( jeste nejake co si nevybavuji) fakt i kdyby to byl trolling tak hoodne slabe. Graficky by se zas urazela COD1,2 myslim ze tahle hra nesnese srovnani... s nicim.
    • House of the death neznám, ale není to něco podobného jako Typing of the Death?
    • kennyB
      Já si zase na psx pamatuju druhou část Die hard trilogy, kterou jsem taky hrál s pistolí *4*
      • Inquisitor
        Pravda, to jsem hrál taky. To byla vůbec zajímavá hra, tři části a každá jinej žánr, to je asi unikát :)
    • Inquisitor
      Time Crisis jsem pařil na PSX s tou pistolí :)
  • Jako vždy je pravda někde uprostřed- Úplná hovadina to není, je hodně vidět že to dělala firma specializující se na hry pro Wii a další pohybovky. Ovšem že je to tupý? Však to je dobře, je to Rambo. Že je to zastaralý? No to je, taky to odkazuje na film kterej měl největší úspěchy v 80. letech. Jednoduše on rail retro, který se snaží být paradoxně modernější než Typing of The Dead Overkill a tahle snaha v některých mechanikách je až kontraproduktivní.

Na druhou stranu známý co on railovky žere je ze hry docela příjemně potěšen. Ta hra je pro mne tak na 4-5/10.
  • Pokud vám v Teorii velkého třesku připadala vtipná scéna, ve které si chce Sheldon nechat dobrovolně provést kolonoskopii, vězte, že hraním Rambo: The Video Game podstoupíte obdobnou torturu. /// <<< a pokud jsme tuto picovinu nevideli natoz aby se nam zdala vtipna tak zni verdikt jak ? *11*
    • Odulin
      :D :D
    • XXHUGOXX
      Čo to trepeš ? Teória veľkého tresku je vtipný a zábavný seriál.
      • Kozy
        Když ti je 12 let tak určitě.
      • Bazinga!!!
        • XXHUGOXX
          Presne !!! *15* *15*
    • blixa
      V takovym případě si asi budeš muset přečíst recenzi...
  • Jelikož nepovažuji Babovřesky za kokot**u, ale jednoduchou komedii, která dokáže pobavit, tak věřím, že s touto hrou to není tak špatny.

Chápu, že intelektuálové zde na Games mě odsoudí, stejně jako ti na ČSFD.
    • ty chodíš na CSFD vyjadřovat názory ke hre rambo ? .. no mozna mas nakou poruchu ty ne ?
      • ty mas kazdopadne problemy chapat jednoduche myslenky skryte v textu *3*
    • holt tu nejsme cilovka teto hry :-) asi stejne jako 99% lidi jinde
      btw videls tu hru vubec ty intelektuale?
      normalni lidi to fakt vic jak 2 levely nemuze bavit i kdyz se budou snazit sebevic
      • Přečetl sis vůbec co sem psal? Jestli ano, tak by ses nemusel v druhé vetě ptát a dokázal by sis odpovědět...

Já spiš reagoval na ten příspěvek s Babovřesky. Lidi na ČSFD to nesnáší a přitom to vyprodává kina a baví je to. Jak je to možny? Když podle ČSFD to 90% lidí má nenávidět?.

A předpokládám, že stejny to je i s Games.cz. To že lidi tady nějakou hru odsuzuji neznamená, že ji 99% lidí jinde taky odsuzuje.

Navíc, před 10-15 lety tyhle rail střílečky hrál každej a lidi to bavilo a najednou je to něco strašnýho. Přitom, když se dneska sejde parta přátel, tak hrají i daleko dementnější hry a baví se u toho.
        • vela ludi cumi aj na Vyvolenych, Farmu a ine piiip..to znamena ze to je filmarsky vrchol? ...uz radsi nekomentuj a nestrapnuj sa tu.
          • Ztrapňuješ se tu možná ty, už jen tím, že neumíš pravopis.

Z toho co jsi vyjmenoval navíc ani jedno nepatří do filmu.

Já jen chtěl říct, že proto, že ta hra dostala na Games.cz 1 bod, neznamená, že to bude až tak hrozny. Games.cz není středobodem světa co se her týče. A protože redaktor na začátku použil přirovnání k babovřeskům, tak sem to i já využil v reakci na článek.

Navíc sem nikdy neřekl, že Babovřesky jsou filmářský vrchol a neřekl bych ani, že Rambo: The Video Game je herní vrchol, ale to neznamená, že tě to nemůže bavit.
            • kennyB
              Nejdřív si hru zahraj, nebo se podívej na nějaký gameplay a pak teprve něco piš *3*
            • ukaz mi prosim ta chybu v pravopise..
            • ale u filmoch je to ine...ja napriklad som videl kamenak vela krat a aj tak to povazujem za filmovy odpad proste ked nic ine nedavaju pozerem aj hlupost...ale u hier to tak nefunguje ked je raz hra zla tak sa to hrat neda... a dam ruku do ohna ze tato hra je fakt zla a ak neveris tak si to prejdi a napis recenziu hh
  • Hrál jsem na x360, tam mě hra totálně svou hratelností a grafikou unavila v prvním kole. Na PC je to již jiná a přihodil bych alespon na nějakých 4-5 bodíků.
  • Zacharjas
    Mít to tag indie, je z toho minimálně polovina osazenstva Games na větvi, v kladném slova smyslu samozřejmě.
    • Troll Obecní: Obvykle slabší jedinec druhu Homo Sapiens, vyskytující se po celém světě převážně v oblastech populárních diskusních webů. Vyznačují se sociálne slabší povahou, která se projevuje neschopností najít si partnera, nedostatkem zájmů, případně neschopností napsat něco relevantního k tématu. Jejich prchká osobnost je znakem jejich celkové frustrace, nebývají však nebezpeční, i když vám mohou tvrdit opak. V současnosti trpí v důsledku nadměrného lovu místními moderátory, vyhynutí jim však nehrozí.

PS: Nekrmte naše troly, děkujeme.
      • Slabota a nuda.. Prchká osobnost..já ti rozumím..
      • Sam ses troll

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit