Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pozrel som si videorecku na EG. Uplne call of duty, tam neni rozdiel medzi tym. Ze nemozes chodit ? No ako keby natom v codku zalezalo. Nema to proste Dx13 efekty no.
  • Tak jak je tragická tato hra je i pro mě tragická recenze samotná. Nechápu přirovnání k filmu od Z. Trošky, nechápu mraky nesmyslných řádků, které čtenáři o hře příliš neřeknou. Např. mohlo být uvedeno něco více o nezdařené grafice, zvuku zbraní, o mechanizmech typu nabíjení, délce hry atp. Jinak smysl zdárné střelby ze zuřivosti tuším dobíjí Johnovi "sílu" tak jako ve filmu. Sry ale mám pocit, že to tady jde s kvalitou textů tak trochu do kytek.
    • ucho
      jo, taky mě překvapilo, že v recenzi nebyla žádná zmínka o délce hry, což je u rail shooterů jeden z hlavních parametrů. stejně pak znovuhratelnost. tento typ her se většinou hraje stále dokola, kdy se člověk postupně zlepšuje, protože se vlastně i učí, kde se kdo objeví a rychleji na ty nepřátele reaguje. a taky mi v recenzi chyběly zmínky, jak je hra zvládnutá po technické stránce. hra dostala hodnocení 1/10, fajn, ale u takového hodnocení očekávám, že hra trpí i zásadními technickými problémy, ne jen že je nudná... o těch technických nedostatcích však taky nepadlo ani slovo.
      • Možná by šlo vytípnout, že je ve hře poměrně dobře zpracovaná interakce a patrně i fyzika. Přeci jen lze rostřelit téměř cokoliv. Z grafického hlediska jsou největším kamenem úrazu modely postav, jejich rigging morfování a animace. Docela dobře je zpracované přírodní prostředí a technika. Za zmínku stojí i obtížnost, která je vzestupná, je založena na chceckpointech. Něco málo mohlo být zmíněno i o vylepšování, zejména jeho smyslnost. Mám pocit, že recenzent hru snad ani nehrál a zde žádnou hru nehodnotí.
        • zdá se že nečteš mezi řádky, snad ti určitý věci dojdou ne? Já se u recenze bavil, je dobře a vtipně napsaná. Radši si vypni "hněv" a buď v klidu.
          • Obsahově je recenze o "prdu" a výsledná známka pak výstřel do prázdna. Neříkám, že hra je o něčem jiném ale je v ní spousta věcí, které autor mohl uvést a zároveň ubrat trochu na abstrakci, to aby bylo vše více čtivé. Mě osobně se líbila recenze na konzolistovi :-)
            • chces polopatickou recenzi..presti si manual:)
    • já to přirovnání k filmům Z. Trošky docela chápu
      • k přirovnání k filmu Z. Trošky. Jeho filmy=totalní odpad. Když je tahle hra taky odpad, přirovanání je v pořádku.
  • no tak jen vidím nadpis Rambo recenze a autor Mach Bach a už na mě jdou křeče smíchu. No nic jdu si přečíst recenzi, ale nevím jestli to přežiju:) Třeba mě to překvapí.
  • odporučam pozret ulozeny twitch stream od AngryJoe-a :D posledny level išiel tak 20krat :D
  • celkom pekné ako Morhunn *3* aspon to nepadá ako Battlefield 4 *1* takéto hry som hrával na PSX svetelnou pištolou *1* podľa mna aspon 3/10 a je to krajšie ako canter strike
    • ano
  • Amylee.Anderson
    Já čekala tak 4 :-D
  • Keby to urobili česi dostali by to 8/10 *15*
    • Slovenská hra
  • Jack1947
    Plastovy Rambo, trhane Animace a vubec animace... hudba pekna to jo ale obal hnusny.
    Nevim, ja bych sel i se znamkou mozna niz nakonec. *7*

Stereotyp se dostavi po par minutach, nuda snad od zacatku. Vtipne ty ranky a perky... dokonce se daj resetnout. *15*
  • Ach jo, proč se pořád všichni otíráte o Babovřesky? Viděl jsem hodně horších filmů. *7*
    • Plnou parou vzad?
      • dvoum lidem se ten film asi líbil
        • třem
    • To ta lutujem, to dobrovolne?
    • MrSanta
      Babovřesky 2?
    • XXHUGOXX
      Jedlíci aneb sto kilo lásky ? *4*
  • Co som pozeral videjka tak to vyzera na standardnu call of duty kvalitu. Akorat sa to nevola call of duty ale rambo. CoD ostava 8/10 toto dostava 1/10 ... kde soudruzi z ndr urobili chybu ? Asi nesli kapriky spravnym smerom.
    • USER47
      Ty jsi žádný CoD neviděl ani z rychlíku, co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit