Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že to špatné hodnocení vždy schytá hra o které se to ví dopředu. Proč?
    • janchor
      Protože se o ní dopředu něco ví.
  • Je to horší než herní klenot Ride to Hell: Retribution?
    • Težší volba než konce Me3 :D
    • ucho
      pochybuju
  • Mart9
    Jak jsem slíbil, tak jsem udělal. Hru jsem si "pořídil" s tím, že by mě to třeba mohlo mile překvapit, styl hry ani QTE mi nějak nevadily, ale kdepak. Po 15 minutách a dvou chcípnutích jsem hru odinstaloval, to se nedá. Na to, že je to rail střílečka a hra vás vede tak, že si nemůžete oddechnout, obsluhujete myš a dalších tuším 9 tlačítek. Podepisuji se pod Martinovu recenzi a obdivuji ho, že hru dohrál.
  • Sly je prostě jenom jeden, a ten videoherní je jen jeho stín :)

Každopádně to může být příjemné béčko, vlastně céčko, které asi neujde pozornosti mnoha zvědavým lidem.
  • To bylo jasný od prvního screenu :D
  • seprah
    myslím, že jsem našel ideální materiál na svoji první regulérní čtenářskou recenzi *1*
  • cekal jsem že to dopadne špatně, ale doufal jsem že si to zahraju z nostalgie k filmům, ale tohle hrát opravdu nestojí za to. Bohužel to je výsměch hráčské komunitě že dokáží zahodit tak obrovskou značku
  • hznk89
    Už předobjednávkový bonus značil, že tvůrci nemají rádi Ramba.
  • myslim, ze tyhle narocny herni zanry by mely zustat tam, kde vznikly, na konzolich
    • To je ale dementní názor
    • Jack1947
      Aha, tam vznikly ? Nehrali se nejdrive na automatech, az pak na konzolich. *7*
      • http://www.youtube.com/watch?v=1cuu0I7oZWU
      • Herní konzole je zařízení na principu počítače, určené primárně k hraní her. Automaty do této definice spadají;)
        • Jack1947
          To je fakt prapodivna odpoved, vzdyt konzole byli az po automatech a a nevim co to ma co s tim spolecneho. Tohle patri na automaty a ne na konzole ( vis ale ono se jedna o takovy ten hejt ze strany pana n) Automaty ale byli i po konzolich... no ale vic tenhle zanr je automatovy stejne jako bejvali drive zavofdy a nektere bojovky... tusim Tekken atp...
          • The Shooting Gallery was a rifle light gun and is regarded as the first commercial light gun ever created for any video game console. It was originally created by Ralph Baer, the inventor of the Magnavox Odyssey, in 1968 as part of a prototype gaming unit. The prototype light gun was used as an interface for playing multiple choice games.

This prototype design was later developed into the Shooting Gallery for the Magnavox Odyssey. The console had a special port built into it for this peripheral. The Shooting Gallery allowed playing four additional games. This simple shotgun-inspired light gun would only detect light, and not necessarily what particular target, which thus allowed the player to cheat by shooting any light source, e.g. a light bulb. Since no scores were displayed on the TV screen for any Odyssey game, cheating was somewhat irrelevant. A rumor circulated that the Shooting Gallery rifle would only work with a Magnavox TV set. Although wrong, this hurt sales and only 20,000 or so were sold.

to mas rok 1968, dalo by se rict, ze konzole vznikli kvuli temhle polodementnim hram

automaty podle wiki zacly bujet az v roce 1971

http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_arcade_video_game_history
            kdy se tam dostali on rails nehodlam hledat *6*
            • Jack1947
              "WIKIPEDIA"

No kdy byly onrails je zcela zasadni...

Ono, se to jestre spise predtim jmenovalo jen "Rails Shooters"

Safra, to nemuzu taky nak najit treba nekdo prispeje svou troskou do mlyna...
              Ted by me to docela zajimalo, tipuji ze to bylo neco malo kolem , 71... *7*
  • Měli udělat speciální edici s blicím pytlíkem a papírovým sáčkem na hlavu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší