-
Ať žije nekonzistentní hodnotící systém.
-
Rambo je pre mna doslova vulgarnou parodiou na sucasne akcne hry a dufam ze trochu nastavy zrkadlo recenzentom ale i beznym hracom. Možno nakoniec pochopia to, ze tento tragicky pocin ma s ich milovanymi codmi a batlfildmi spolocne az zarazajuco vela.
-
-
Autori hry sa mozu inspirovat Kanadanmi a prehlasit, ze Rambo je rail shooter, pretoze inak by proti AI Rambovych nepriatelov hrac nemal sancu...
-
-
Na poradě v Tryonu :
Boss "tak co tam máme dál "
guy " Co třeba Bournovo ultimátum - 3rd person stealth sandboxove rpg?"
Boss "to zní komplikovaně"
guy "Tak uděláme reklamní kampaň aby to tak vypadalo , hra se to bude jako tetris ,na pozadi bude hrát hudba z filmu a sem tam matt damon vykřikne HELL YEA , a bude tam jedna volitelná zbraň"
Boss " hm....I like it" -
tahle recenze by se dala pouzit na 90% dnesni produkce, stači zmenit nazev.
-
sem jediny komu se zda ze by to byla dobra hra pro mobily?
-
Tagy: Akční Peklo :D
-
Už hraji. 20 minut a můžu říct, že i klasicky Pong, co se hrával v 80 letech byla větší sranda i co se týče grafiky. Screeny na Steamu neodpovídají realitě a už jsem hned poslal stížnost na klamavou reklamu:)
-
-
Je to fakt katastrofa??
-
-
No kostičková krev by byla ještě fajn, zasekávající textury bych ještě zkousnul. Ale to, že chytřejší systém krytí a AI nepřátel měli i Lemingové. Navíc prostředí je otřes. Pokud CoD vypadá hrozně v porovnání s jinými, tak toto je katastrofa. Tu hru doporučuji koupit tak za 2 euro jako památník lidského zmaru a katastrofy ve hrách.
-
-
Treba to dohrajes :))) a ja se tesil ze zavzpominam na kultovni movie :)))
-
-
Dohrát? No asi se opiju a pak se uvidí. Frustrace z toho, že mě zabije chybějící textura je docela veliká *1*
-
-
Ale není, to jsou jen takove zvasty od lidi co nejsou nikdy s nicim spokojeny, BFG edice je v pohode, mod verze sice vypada asi lip, ale na te BFG není nic otresnyho..proste kolekce Doom her v jednom baleni.
-
To je fakt ta BFG edice tak dokopaná? Mě to z videa zas tak hrozné nepřišlo. Plánuji koupi, až bude čas a cena kolem € 10,-
-
Doporučuji koupit klasického a dodat si tam módy. Je to levnější a vypadá to lépe než ta "super" edice.
-
Az tak jo ;)) mmm a ja myslil ze to bude strikecka na oddech. Tak asi koupim dooma bf edici :))
-
-
-
-
-
-
Teď nad tím tak uvažuji a říkám si jaký vlastně má smysl dělat rail-shooter na herní zařízení bez světelné pistole? To podle mého úplně ztrácí smysl. Šmidlat krysou po monitoru a mačkat několik čudlíků? Snad maximálně jako nějakou webovou ptákovinu nebo jako doplněk k Solitair do windovsů. Ale jako 'velkou' hru a za takovouhle cenu? To by mě vážně zajímalo jaký chudák s tímhle nápadem přišel a jaký cvok to celé financoval.
-
-
pre mna je to rovnako nudna mechanika ako quick time eventy v dnesnych triple-A hrach ... klamem, az tak nudne to nie je.
-
to nemá podporu světelné pistole? no to je teda hodně hloupý. kde o tom píšou?
-
-
Já to bral nějak samozřejmě že to podporu pro světelné pistole nemá. Proč by to, herdek, někdo hrál na klávesnici a myši, kdyby se to dalo hrát se světelnou pistolí? Taky mi není jasno jak jít na ty QTE s pistolí. Leda by se do nich střílelo *1*
Nikde jsem to nezkoumal.
-
-
-
Kolonoskopie je důležitá léčebná metoda, kterou by měli lidé pravidelně podstupovat kvůli včasnému zachycení střevních onemocnění (rakovina prostaty) *6*
-
-
na tobe to evidentne nechalo nasmazatelny zazitek ze se o nej musis podelit i zde na hernim serveru *3*
-
-
Hodně lidí to nebezpečí podceňuje. A zvlášť Češi by na to měli být opatrní, vzhledem k obrovskému výskytu rakoviny u nás.
-
-
souhlasím, pravidelná kolonoskopie je základ :), mě ale neodhalila rakovinu, ale ulcerozní kolitidu, doporučuji všem! (vyšetření, ne onemocnění)
-
-
-
-
Stejnak mi to nedá spát a budu to muset aspoň zkusit :D