Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Je tedy konečně jasno!
    Arnold je lepší! *3*
  • Mám zvrhlou chuť to zkusit :D koukam ze nejsem sám
  • aj tak si to zahrám veď je to Rambo :)
  • conflig
    To se nedá, já to musím zkusit *1*

edit: Teď mně tak napadá nebylo by lepší kdyby to vyšlo jenom na mobily a tablety za 5 euro? tam by to možná mělo i smysl z tím dotykovým ovládáním..
    • Mart9
      Já to zkusím určitě. Koukal jsem na 2minutový gameplay, byl to docela nervák, horší grafika mi ani tak nevadí, QTE způsobuje, že hráč nikde nebloudí a tím si hra udržuje vysoké tempo. To samé fakt, že postava se pohybuje sama a jen střílíš. Dodává to tomu filmový nádech, a jelikož od toho vůbec nic nečekám, možná budu velmi mile překvapen. Pak se podělím o svou známku.
  • Já si při obrázkách a videu říkal, že je divné, že v roce 2014 se ještě nejaká hra dělá a recenzuje na PS2, pak mi ale došlo, že to prostě je jenom odfláklé *3*
  • Odulin
    Takže Rambo : First Blood Part II zůstává neporažen. *2*
  • kubi-wan
    Pokud jste čekali guilty pleasure odpádek a Rambo vám nesedne, zkuste Soldier of Fortune: Payback *1*
    • Jack1947
      Nahodou, toolik ustrelenychj koncetin a vybuchu krvavych gejziru to se jen tak nevidi... skoda ze to bylo kratke ( i kdyz tam byl MP a ten byl to same defakto jen s ostatnimi stejne ujetymi hraci).
    • Pilgrim66
      Ride to Hell: Retribution

Opravdová cesta do pekla...
      • Jack1947
        Byl jsem sam kdo tu hru asi akceptoval... dohral a nebyl prekvapen ani nak zklaman. *12*
    • Jj ten neni frustrujici. Ten je jen nudnej :D
      • kubi-wan
        Náhodou - s kámošem na střídačku ve jménu pivka je to dost dobrá zábava *2*
  • Lawliet
    *1*
  • tohle hrát musí být ješte horší zážitek než mp BF4 nebo assassins creed *1*
    • To vyjde nastejno proste tipicka konzolovka
      • kennyB
        Ty jsi taky dobrej češtin, ty pcčkáři *1*
  • Přece to nemůže bejt tak strašný, ne? Třeba před pětadvaceti lety mě Operation Wolf dost bavil *1*
    • C-BEAM
      ale hry ako OW sa aspoň dobre hrali, i keď dĺho to nebavilo. Z onrail hier som dosť hrával virtual cop *1* spomínam si, že mi to dalo riadne zabrať a zhodou okolnosti je v závere tiež helikoptéra s raketami ako v tomto Rambovi.
      • Mna bavil House of The Dead 1 a 2. A potom este zo srandy The Typing of the Dead :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší