Přejít na výpis diskuzí
Rambo v novém traileru ukazuje divoký pohled a QTE
20.1.2014 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
Priserny...
-
A proč dělaj Rambo hru když nemaj právo použít Staloneho oblyčej a místo toho tam dali jeho nepovedenou karikaturu?
-
-
on Stallonův obličej je v podstatě taky taková nepovedená karikatura... seems legit for me
-
-
U této hry si redakce může napsat vítěze na Epic fail roku 2014. Nic tak hrozného jsem už dlouho neviděl. Za tohle opravdu někdo bude chtít peníze? Ani tam nemůžete chodit, připomíná mi to staré automaty s pistolkami, kde šlo jen mířit a střílet. Z toho jak to mají prostříhané se nejspíš snaží zakrýt, že je to jen tupá kolejovka.
-
Jo jako kdyz to bude stat do deseti dolaru, tak si to koupim, prece jenom nejakou odpocinkovou rail-on akcni hru ala Virtua cop si necham libit, hlavne aby se to dalo hrat ve dvou na jedne masine *1*
-
Na dnešní dobu dost nehezké zpracování. Nelíbí se mi to. Tohle si značka jako Rambo nezaslouží.
-
on ho asi zabit ani nemal ale kedze slacil tlacitko skoro "Early" tak ho zabil namiesto omracenia..si myslim
-
-
patri ku prispevku od Chalid-a
-
-
Tak podle videa to vypadá jako on-rail shooter což už je dnes dost zapomenutý žánr a já se na Ramba vůbec nezlobím, třeba to nakonec opravdu bude zábava.
-
-
Zfetovat se a pak by to mohla být zábava
-
-
no, pro mě je rambo srdcovka :D, ale tohle je dost pochybný.
Jo kdyby to měla být automatovka typu time crysis s pistolkou (přesně tak působí ty "shootout" sekvence) tak bych řekl super... -
Srsly? To už raději CoD :D ...
-
-
počkej, to video bylo z jiné hry? *8*
-
-
moment, moment ... to neni on-rail shooter na tablet ? wtf ?