Přejít na výpis diskuzí
Rambo v novém traileru ukazuje divoký pohled a QTE
20.1.2014 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
Hrůůůůza hrůůůz... *11* Jesteze SLY byl natolik duchaplny ze nepropujcil ani hovn- do tohoto zmatlance. Zadarmo bry, za cash zly a disk lze pouzit jako tacek na pullitr nebo caj.
Jenze co z toho kdyz uz ted to vypada na recenzi "minimalne" za 2-3 body a to dost (nadhodnocuji). -
martyEF@tiscali.cz, dík že si ma v tomto hnusnom počasí pobavil, to s tým musli nemalo chybu !
-
-
njn, jednou si jdu takhle kolem Chocapicu a tam na mě čumí DVD se hrou, zřejmě kvalita podobná tomuto titulu :D
-
idealni pro nejake cerealni Tesco quality vyrobky *3*
-
-
Hra, který se všichni vysmívaj už od prvního videa, nemá šanci na úspěch.
Nicméně věřim, že až za mnou přijede kámoš, se kterym jsme se náramně bavili u Soldier of Fortune: Payback, tak se u tohodle můžeme bavit úplně stejně dobře *2*
Ale stejně to měli udělat jako úplně prachobyčejnou střílečku, udělali by líp... -
ježíš toho chlapa sem už někde vyděl,,,,ze by Kristus na krizi??:c))))))))))))))
-
Krom toho, že ta hra vypadá fakt špatně, tak mi přijde vtipný, že ten trailer je rozdělený na stealth, střílení a jednou z kategorií je vygumovaný QTE, kdy stačí zmáčknout áčko a nebo Wéčko *1* achjo
-
V roce 1997 by to byla úžasná zábava stejně jako třeba Virtua Cop 2 u kterého jsem strávil kdysi spoustu hodin. Jen si nejsem jistý, jestli si autoři opravdu nespletli století :)
-
Game Of The Year