Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Hrůůůůza hrůůůz... *11* Jesteze SLY byl natolik duchaplny ze nepropujcil ani hovn- do tohoto zmatlance. Zadarmo bry, za cash zly a disk lze pouzit jako tacek na pullitr nebo caj.
    Jenze co z toho kdyz uz ted to vypada na recenzi "minimalne" za 2-3 body a to dost (nadhodnocuji).
  • martyEF@tiscali.cz, dík že si ma v tomto hnusnom počasí pobavil, to s tým musli nemalo chybu !
    • martyEF
      njn, jednou si jdu takhle kolem Chocapicu a tam na mě čumí DVD se hrou, zřejmě kvalita podobná tomuto titulu :D
    • idealni pro nejake cerealni Tesco quality vyrobky *3*
  • kubi-wan
    Hra, který se všichni vysmívaj už od prvního videa, nemá šanci na úspěch.
    Nicméně věřim, že až za mnou přijede kámoš, se kterym jsme se náramně bavili u Soldier of Fortune: Payback, tak se u tohodle můžeme bavit úplně stejně dobře *2*

Ale stejně to měli udělat jako úplně prachobyčejnou střílečku, udělali by líp...
  • ježíš toho chlapa sem už někde vyděl,,,,ze by Kristus na krizi??:c))))))))))))))
  • cumpi3
    Krom toho, že ta hra vypadá fakt špatně, tak mi přijde vtipný, že ten trailer je rozdělený na stealth, střílení a jednou z kategorií je vygumovaný QTE, kdy stačí zmáčknout áčko a nebo Wéčko *1* achjo
  • V roce 1997 by to byla úžasná zábava stejně jako třeba Virtua Cop 2 u kterého jsem strávil kdysi spoustu hodin. Jen si nejsem jistý, jestli si autoři opravdu nespletli století :)
  • Game Of The Year

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit