-
Daedalic Entertainment je kvalitné štúdio dvoch tvárí, ...ich prvá tvár predstavujú hry,ktoré vytvorili priamo oni a tie sú kvalitné (Memoria, séria Deponia, Blackguards ...), druhá tvár zase patrí hrám, ktoré oni len vydávajú (ako tu recenzovaný Randals Monday) a tie sú prakticky stále priemer ...
-
Jestli je to fakt tak blbý, tak to sleva nevylepší.
-
Původně to vypadalo na lepší dílo, škoda. Až to bude v nějaký pěkný slevě, možná už na vánoce, tak do toho půjdu.
-
Daedalic pokracuje v nastolenem trendu. Velky potencial je zabit nesympatickym hrdinou s kterym se nedokazu szit ( Whispered World) a naprostou absenci humoru. Popravde mi to nejde na rozum, kdyz nekdo investuje tolik casu a financi do mechanik a vzhledu jen proto aby pote hru zabil zapletkou a dialogy z doktora z hor. Zda se, ze nemeckemu publiku to asi staci (ackoliv nechapu proc) a na nemeckem trhu asi i daedalici vyrejzujou dost penez. Skoda, ze ty kluci nemaji trosku vice te krve co dokazala prohnat nemecke tanky Francii behem par tydnu na Pariz. Pak by treba vydali neco na co bych rad vzpominal.
-
Ty si hral leda tak hoOovno... Ostatne recenzie nie su o moc pozitívnejšie www.gamerankings.com/pc/759896-randals-monday/index.html
Vzhľadom na tento fakt a s prihliadnutim na skutocne "vtipnu" narazku sw:old virgin strikes back by som bol na tvojom mieste ohladom sposobilosti autorky umne zrecenzovat tuto hru ako aj kritizovat tam prítomný humor, bol fakt ticho a nevyskakoval, pretože na to zjavne nemáš hlavne ty -
Hrál a bavila mě. Pokud nechali tuhle hru recenzovat tohleto, tak proč Sherlocka Holmese nerecenzoval někdo kdo nenávidí detektivky? Pak by to bylo fér.
-
Tak dej pak vědět. *4*
-
hrál jsi tu hru? Máš něco k věci nebo tady akorát nadáváš na osobu recenzenta aniž bys tušil o čem je řeč a měl něco k tématu? Pokud platí možnost b, tak se zamysli na svým duševním zdravím.
"Internet Trolls Are Narcissists, Psychopaths, and Sadists"
http://www.psychologytoday.com/blog/your-online-secrets/201409/internet-trolls-are-narcissists-psychopaths-and-sadists -
Old Virgin Strikes Back. Ať recenzuje simulátory šachů, na toto profesně nemá nabito.
-
já to i tak prubnu. z recenze mi to přijde spíš jak kdyby paní jiříčková hrála se špatnou náladou, než aby hra byla až takhle špatná. proto jdu sosat a zkusit to sám.
-
Trochu mi to stylem animace připomíná stařičkou a vtipnou adventuru Day of the Tentacle. Ale hrát to nebudu :-)