Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Jo, díky za tip.

Ale jak jsem říkal, obě hry jsem dohrál. TLoU2 celkem nedávno, takže v brzké době nemám plánu si to zahrát, i kdyby byl čas. Snad o pár let později s odstupem času.

• PCMR

Přesto bych celkem s jistotou řekl, že lidí s SSD diskem je víc, než prodaných PS5. Jinak představa, že 5GB/s je ve hře oukej, ale třeba "jen" 2-3GB/s je nepoužitelný - to si může myslet opravdu jen někdo zmasírovaný reklamou, kdo ví naprosté kulové o tom, jak funguje hardware. Dnešní hry mají v průměru kolem 100GB, možná míň. Jedna mapa/úroveň ve hře (což je pro nás podstatný údaj) stěží jednotky GB. Jestli máš 2GB/s nebo 5 GB/s je ve finále irelevantní, rozdíl ti udělá třeba 2 sekundy loadingu. A to kompletně ignoruju velikost paměti, která je u PC obecně 2-3x vyšší...

• Pavel Makal

Zmínil jsem 3D audio, které mi přijde opravdu vydařené. Hudba je za mě kvalitní, ale ne tak úchvatná, aby si zasloužila konkrétní zmínku (jako, já nevím, třeba v Hades). 

A o stírání nejde, jen odpovídám v nastoleném tónu :)

• medveddd

No pěkně jste ho setřel, Pavle, ale slovem nezmínit hudbu v recenzi hry, která dostala 10/10, mi připadá trošku škoda.

• Pavel Makal

Tato hra, na rozdíl od prakticky všech ostatních her, žádnou hudbu nemá.

• dworkin

A má ta hra i nějakou hudbu, pane Makal? Nějak to přes tu spoustu bezobsažných nadšených výkřiků nemůžu v recenzi dohledat.

• dworkin

Mně je celkem fuk, jestli ta hra vyjde na PC. Ale chci ty funkce DualSense. Zatím se to u PC podle všeho chová jako obyčejnej gamepad.

• dworkin

Na gen 4 těžko.

• MalyZeli

No když mi přišel mail, tak sem podezříval alzu, ale žert to nebyl.

• LiarForHire1

Pokud Vás předchozí nebavil, tak tenhle rozhodne nekupujte. Je to totéž ve vylepšené verzi. Mě teda na téhle sérii nejvíce baví střílení a zbraně, tak nevím proč se bavíte o skákacích mechanikach.

• LiarForHire1

Vypichoval jsem to jako jednu z možností. Tak pokud máš málo času, tak oceníš tu obrovskou časovou úsporu oproti PS4 v podobě super rychlých loadingů.

• Derp_1337

Tak já nehodlám plýtvat časem tak, že budu znovu projíždět staré hry, jenom protože na nové generaci konzolí budou vypadat trošičku lépe. 😉

Už i na PS4 obě hry vypadali relativně dobře.

• LessPh

Ze by April?;-)

• Tak dej pak vědět, jak jsi dopadl, protože s předchozím dílem jsem měl úplně stejný pocit.

• díl z 2016 byla naprosto nežaživná bezduchá nesmlná skakačka , aspon mě to tak přislo tak  sem fakt nevědel  jestly rift apart pořizovat ale po týdle rezenci to zkusím no ...

• MalyZeli

To je divné, ja dostal PS5 1. dubna, předobjednáno na alze koncem listopadu.

• LiarForHire1

Není, spíš jde o to, že tak rychlé SSD má ve svém PC málokdo a to mnoho lidí jede stále PC jen s plotnovým diskem.

• Maxianimal

Je krásný vidět konzoláře, jak si myslí, že SSD je něco novýho a nevídanýho :)

• LiarForHire1

Je to bomba a jen ty opatchované hry z minulé generace jako Last of Us 2 nebo God of War jsou na ps5 mnohem lepším zážitkem.

• twicer

Je ti jasné že na PC se na ssd už frčí pěkných pár let, viď? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit