Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dark forces serie je pro mě osobně vůbec tím nejlepším, co ze světa SW na počítačích vyšlo (ano, dokonce mě baví víc, než KOTOR)
  • Paul_cz
    Jasně že na tu dobu vzpomínají s láskou, když jsou z nich dneska Activisionem udělané Call of Duty DLC bitches. A jaká škoda to je, studio co má za sebou tolik klasik..
  • Jakmile jsem to precetl tuhle zpravicku, dostal jsem nefalsovany nerdgasmus *14* *1*
    • ...jako když Sheldon dostal ubrousek s DNA Leonarda Nimoye *1*
  • Korektorka má asi volno, že? :)
  • Nejvíc vzpomínám na původní DarkForces, z hlediska hratelnosti a příběhu byla skvělá a i pro celý žánr FPS znamenala velký skok dopředu.
    • Já jsem jako první hrál Jedi Kniht 2, ale poté jsem si sehnal i předchozí díly a musím říct, že první Dark Forces patří k mým nejoblíbenějším hrám a mě osobně bavil podstatně víc, než přibližně stejně starý DOOM.
  • dobře oni!!
  • To by me zajimalo, zda je to pravne cisty nebo s tim budou jeste problemy. I kdyz ke zdrojakum asi prava drzi, pochybuji, ze je drzi ke znacce nebo grafice a maji pravo je udelovat dalsim stranam.
  • firebug
    No super. Jen prosím redakci, aby na to "nazopomněla" a když vyjde od moderů něco kloudného, tak nám dáte vědět. :-) Já jdu instalovat Jedi Academy, páč už jsem to nějakej ten rok nedohrál...
  • Však Jedi Academy se ještě trochu hraje :) . A tohle je moc dobrá zpráva. Docela mě mrzí, že to není běžný zvyk...
  • Veskoslav
    Asi znova nainstaluji a zavzpomínám:) Jo tyhle hry patří k tomu nejlepšímu ze světa SW:) Ale nejraději stejně mám Kotor:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit