Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Tak ubisoft nie je frozenbyte :)
  • Keyz
    Vypadá to pěkně a i určitě se to dobře hraje ale za ty prachy se skoro prodávají velké AAA hry. *8*
  • Mato1987
    V Trine II páni z frozenbyte vychytali všetky muchy prvého dielu a stala sa z toho jedna z najlepších plošinoviek za posledné roky :)
  • Mato1987
    To potvrdzujem, Fínski vývojári hádam nevytvorili zlú hru, napr Max Payne, Trine, Flatout, Alan Wake, ale aj angry birds, trials či minecraft, všetko sú to nadmieru úspešné hry/herné série :)
  • Mato1987
    Aha, no tak to je jedno tak si to kúp na xbox live :)
    môžeš si to užiť v 1080p a 60 fps, čo musí byť fakt parádne keď to máš na trebárs 50 palcovej telke
    http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-rayman-legends-face-off
  • Cena je hrozná, ale hra špičková!
  • Jack1947
    Trine super, teda respkt II. dil, tohle mozna bude i zabavnejsi.
  • Jack1947
    Diky za tip, ale ne ja radsi Xbox *3* .
  • Trine je bezpochyby skvělá hra, ale tohle vážně nemá chybu.
  • Mato1987
    zahraj si demo na steame, a ak máš 30 euro resp 760 KČ tak kupuj :)
  • Mato1987
    Zahraj si Trine I a II :)
  • Mato1987
    Asi tomu dám šancu, demo ma presvedčilo :) ale až v nejakej zlave, predsa len, 30 euro je vela na takúto jednoduchú plošinovku, keby to bolo o polovicu lacnejšie tak to v momente kupujem, ale predtým by som si ešte rád zahral veľmi vychvalovaný predošlý diel origins :)
    Steam christmas sale here I come :D
  • Odulin
    Hrajeme s dcerkou a je to fakt pohlazení ve všech směrech.
  • Za mně taky 10 bodů. Lepší plošinovka než kterejkoliv mario v historii. (tedy pro mě)
  • Jack1947
    Jeste jsem nemel, moznost si zaparit no, predpokladal jsem 9/10, 10/10 je vysoke cislo a jestli to za to stalo ci ne, se dozvim brzo kazdopadne ted to zaparim velice rad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit