Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 11 z 10!

Všechny callofbattlefieldové světa, vyližte si p*del *5*
  • Mato1987
    Fíni majú viacej dobrých vecí, okrem iného aj pekné, inteligentné a múdre opačné pohlavie, čo sa o ženách zo strednej európy nedá povedať :)
  • Rayman je AAAA hrdina *16*
  • A mají dobrou vodku a ještě lepší hudbu *14* někdy bych si tam chtěl zajet.
  • Mato1987
    Blacklist nie je špiónska resp. stealth hra :D Splinter Cell 1, pandorra tomorrow a chaos theory boli špiónske/stealth hry, všetky ostatné splinter cell hry boli len prachobyčajné akčné mainstream hovadiny :)
  • Jack1947
    Hohoho, to je slovo do pranice , ja to vyvratim mne nove sc bavilo ( uz jsem psal, napsal jsem i moji recenzi) a za mne zaslouzenych 9/10 ( beru to tak ze proste, neni zadna spionska hra coz je skoda.)
  • Jack1947
    To je fuk, stejne nas smaznou ( ne mam cas do 12 a neco takze hodinu).
  • Mato1987
    A prečo sa to pýtaš práve mňa ? *5*
    Ja ti to povedať neviem, oficiálne je hra považovaná za triple A keď má kvalitnú sp kampaň a online multiplayer prípadne coop, niekedy sa za triple A hru považuje aj hra, na ktorú boli vynaložené obrovské finančné prostriedky, ale nie vždy to musí platiť zase :)
  • Mato1987
    No ja osobne si taktiež nepotrpím na nejaký online multiplayer, napr. v The Last Of Us som sa multiplayeru ešte ani nedotkol, ale kampaň z hru som prešiel už 3 krát :)
  • Mato1987
    No demo mi nepripadalo ako nejako extrémne náročné, naopak extrémne zábavná bola misia kde spievali black betty :D to ma dostalo do kolien, som sa rehotal ako blázon
  • Mato1987
    Ok teda :)
  • Mato1987
    legends má viacej explózií a aj lepší romantický príbeh a v legends si môžeš navyše upgradovať postavy a dávať im rôzne kamufláže a skiny.
  • To klidně mohli, ale mně osobně je např. multiplayer ve hrách naprosto ukradenej. Takže možná nepatřím k běžným hráčům AAA titulů, kteří vyžadují multiplayer? *4*
  • Skvela hra. Muzu doporucit. *3*
  • Mato1987
    Začnem hneď od konca, nerob si velké nádeje na "nového" splinter cella, je to fakt odpad, ale je to len môj skromný názor, ak chceš môžeme sa o tom baviť troška podrobnejšie, dúfam, že ti tým prípadne neskazím chuť :)
    Tak podla dema mi to ako nejaká extrémne náročná hra nepripadá, chceš si zahrať náročnú platformovku? skús braid alebo limbo a ak si masochista tak si pusti super meat boy :D
    Závidím ti, že si môžeš predobejdnávať hry na steame, ja často rieším dilemu tých obrovských rozdielov v cene za digitálne hry, v porovnaní s bežnou krabicovkou ma to výjde nielenže niekolko násobne drahšie no nemám v rukách žiadnu krabicu s DVDčkom a to mi ako hráčovi zo starej školy niekedy fakt vadí :)
    Nemôžem potvrdiť, alebo vyvrátiť či si hra absolutórium zaslúži, múdrejší budem až po vianočných zľavách na steame :)
  • nebavila ma vôbec ani Origins, príde mi to detinské, aký je tam rozdiel a prečo to má 10sať? čím je tá hra výnimočná??
  • Jack1947
    O nic nejde, ja jen se divim ze nejdrive tohle a pak az SC. ( beru podle sebe , ja to mam naopak.)
  • Jack1947
    Ja Origins ( asi podcenil) uplne vypustil, no vztek bych mel celkem nerad z tehle hry abych rekl pravdu. *7*
  • Líbí se mi tvoje starost, ale nebudeme porovnávat neporovnatelné, že?
  • Jack1947
    Ja se moc rozepisovat nechci ( teda respkt) , nechci tu vytvaret OT , cas moc nemam , brzy stavam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit