Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    choď už spať lebo blúzniš a táraš hovadiny
  • Mato1987
    ouch....dva ze dvou, dva ze dvou.
  • smejki
    Title: Rayman® Legends
    Genre: Action, Adventure, Platformer
    Publisher: Ubisoft
    Release Date: 29 Aug 2013
    3rd-party DRM: Uplay
  • Veskoslav
    A dalším důvodem ke koupi je to, že tam není ten naprosto otravný a věčně nefungující uPlay:)
  • Veskoslav
    Prosím Mato, jak jsi přišel na to, že AAA titul musí mít MP? To by mě teda ksakru dost zajímalo. Nebo tam u Vás u Tater máte nějaké zajimavé podmínky, co je to AAA hra? *6* Takové hry jako 1. a 2. díl ME či Metro nejsou dle tvé hloupé definice AAA hry?;)
  • Veskoslav
    Ano má. Co tam máš dál.
  • GlaDOS
    Spíš čím je ta hra dětinská?
  • Horst_Fuchs
    No zrovna Alan Wake byl co se hratelnosti týče dost slabý... Ty vysoký hodnocení opravdu nechápu.
  • hra bez použivania mozgu odychovka ,ale tých 10 to je žart nie ? môj splinter cell dostal 8 čo je hra božská
  • kickasl
    tak nevim zda smat se ci plakat, ale to je uplna blbost... nereaguju jenom na tohle, celkove na to co si tu zplodil- podle tve logiky neni WoWko AAA hra- nema singl, meles tu blbosti
  • Jack1947
    Protoze, kdyby to AAA hra nebyla, tak pak uz nevim co by to mohlo byt... *8*
  • Jack1947
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hitman_%28Square_Enix_franchise%29 3rocni mezera tam je.
    ( jinak krom 1sniper elite,Velvet assassin, nikde zadna stealth hra vylozene neni asi o to neni v dnesni dob e tolik zajem no. ) Mimoto, Hitmana jsem hral, bavil mne kazdy dil az na (contracts to se mi tolik nelibilo). A Codename47 to bych asi napravit, mnel take.
  • Keyz
    To je pravda. Tedy obsahem určitě.
    AAA Hru jsem bral jako velice nákladnou záležitost kde ta cena je pochopitelná. Jako u AAA filmů.

Ale beru, že tohle je dobrá hra tak si tam cenu nahodí klidně větší.
  • Mato1987
    je to dosť možné :) no nie som si istý
  • Jack1947
    No moment , nebyl prave zakladatel stealthu Hitman:Codename 47 ( taky nehral *15* ).
  • Jack1947
    Takjo, radsi si dam nejdrive Chaos abych potom , byl vice naladeni na zbyle "dva dily ".
  • Tak si kup klíč za něco málo přes 4 kila, to tě snad nepoloží.
  • Mato1987
    tak šup šup treba to rýchlo napraviť. SC I, II a III boli tie najlepšie stealth hry aké kedy vyšli, SC Chaos Theory bola obvzlášť prepracovaná a premakaná hra :)
  • Podívejte! Negramotné dítě svádí své nepochopení na ostatní. Matka je z něj čím dál zoufalejší. Tolik pláče hned první školní den...
  • Jack1947
    Nesedlo ti, ja hral Conviction a to nebylo vubec stealth ( navic priserne HW narocne a v nekterych pasazich , takrka nehratelne nechapu jak mohlo dostat 90 a vice bodu) Tohle bylo vic stealth, ano ( chybi mi jeste zakladni vzdelani z SC 1 SC2 , Chaos theory takze doplnim. ) Tohle se ale priblizilo, minimalne k Double agent a bylo to i lepsi. Muj nazor navic , jsem doslova az stealth donedavna nenavidel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit