-
a co´je pro´tebe aaa titul? Fakt me to zajima.
-
Omyl, od jednoduché plošinovky to má hodně daleko. Možná bereš podle toho co je v demu, ale později jsou některé pasáže fest náročné a na bodáky padneš tolikrát, že se nestačíč ani rozčílit. A jak se otevřou "speed run" mise a několik záchraných misí(některé jsou velice snadné, některé jsou docela brutální).
Origins máš ve hře...jak hraješ hru, tak získáváš štístka a za to si to můžeš odemknout, tak že jak už jsem řkel...za 30 euro máš dvě hry v jednom. Jak Legends, tak i Origins. -
Konecnee som sa dockal :)
Zatial najlepsi bol pre mna: Rayman 2: The Great Escape
Vsetky dalsie diely, neboli take... dobre.
Ale konecne ma premozitela a vo velkom stile :) -
Přesně tohle mě napadlo hned ze začátku v prvních levelech, které nejsou tak dynamické jako ty z Origins, ale ono se to dál hezky rozjede a na Origins už jsem si ani nevzpomněl (teda kromě těch "staronových" levelů v Back To Origins)
-
Ehm, hej ale nie online, iba local.
-
Áno, zaoberali sa tým aj mnohé herné médiá.
-
kľudne sa rozpíš, ja mám dnes večer času dosť :)
-
Bohužial áno, prelistuj si zoznam triple A hier a bude ti to jasné...
-
Ta hra je za tu cenu, v porovnání s ostatními AAA tituly(ano toto je AAA titul) možná až moc levná.
Pokud vezmu herní dobu, audio video, hratelnost atd.
A i když je obtížnost v některých okamžicích trošku vyšší, nikdy nepadne hra do situace, že by se něco nedalo zvládnout.
Samotná kampaň zabere 2 - 3 dny intenzivního hraní + to okolo(což přidá další čas) a nakonec kdo nemá Origins, tak si odemkneš i mise z původní hry.
Dvě hry v jednom. Za 30 euro spousta obsahu *3* -
A online multiplayer je podmínkou k získání nálepky AAA? *7*
-
Ma multiplayer, je to hned v prvnim gameplay traileru zmineny :)
-
Hmm, tak aby te pak nezamrzelo ze SC nedosahuje , kvalit tohohle zazraku.
-
a podle multiplayeru se posuzuje dneska hra? uh? nechápu..
-
Kdyby to bylo COOP, jako u Trine II., nemuselo by to byt uplne na skodu.
-
Nevím, co myslíš tím jednoduchá plošinovka, protože co se týče obtížnosti, tak to zrovna jednoduchá hra není (pokud člověk poctivě sbírá teensieky a žluťásky), ale 30 euro se mi rozhodně nezdá moc za designově, hratelnostně, graficky a hudebně naprosto vypilovanou záležitost. A nevím jak teď, ale já k předobjednávce na Steamu dostal i kopii Origins, takže 2 špičkový hry za tyhle peníze. Sice jsem už Origins měl, ale aspoň jsem s tím udělal radost někomu jinýmu :)
Jinak, s recenzí souhlasím, tahle hra si zaslouží absolutorium. To je tak, když jsou hry evidentně dělaný s láskou a nejen pro zisk. A teď dosbírat všechny teensies a hurá na novýho Splinter Cella :) -
Ja na X360 zacinal pred lety na obycejnem TFT 19" tusim, nebylo to nic moc ale dalo se, pak 22" (28 echt jeste ze uz nemam) 27" (mam dodnes) + 42" TV a to mi staci, taky ( vetsi bych musel delat, beztak kompromisy a to by bylo nadlouho).
-
legends má online multiplayer či mi niečo ušlo?
-
Hra je fajn, jen mi chybí taková ta rytmičnost, která byla na Origins. Zatím jediný level, který se tomuto přiblížil byl snad Rock castle či jak se ten level jmenoval.
-
cena je hrozna??? Ale neblbni, v dnesni zaplave tupostrilecek je tohle nadherne vysvobozeni, klidne bych za to dal i 2 litry , hlavne ze se nekdo snazi a serviruje nam tuhle nadheru, zitra to mam doma a ani trochu nepochybuju ze to bude stejne zabevny jako bezchybny origins, fakt respekt ubisoft za tuhle 'reinkarnaci' raymana, za me urcite nejlepsi hra od ubosoft...
-
Ona to ovšem je velká AAA hra, která obsahem předčí kdejakou další na trhu, takže bych se tu zase tolik tím "velké AAA hry" moc neoháněl.