Recenze GeForce RTX 3060 jsou venku. Jak si vede nejlevnější zástupce Ampere?
-
wow
-
tato recenze mi prijde zbytecne prehustena nepotrebnymi informacemi.
zcela by stacila informace o spotrebe a rychlosti tezeni bitcoinu.
hrat hry na nich stejne nikdo nebude. 😐
-
Třeba bude dostupný dřív PS5 pro než udělají další kusy :D
-
Lidi tahle doba není dobrá. Už mě z toho všeho mrazí. Jsem úplně v prdeli a ani na ty třicetiny mi PS5ka nedojela😂. Asi karma, že jsem moc hejtoval CDP. Za chvíli se budem bát chodit do práce....
Nějak mně nevychází z toho vše pozitivní závěr do budoucna.
-
https://www.youtube.com/watch?v=-DT7bX-B1Mg
-
To jo, ale ani za těch 10M si teď novou grafiku nekoupíš:D
-
Od Gigabytu a neni problem asi to vyladili si to neumim predstavit kdyz to nekomu jede na 110 stupnu :D
-
Radši bych teda těch 10M v loterii než RTX 3070, ale co už :D
-
Dej známému jménem hráčů jednu zleva prosím.
-
jaký máš model? já mám pulse od sapphire, s teplotama vůbec problém nemám. chvíli teda trvalo než jsem to potaktoval a vyladil větráky a napětí, ale od té doby šlape fakt parádně.
-
Koukám sme na tom stejně. Jsem se bál původně že bude moc topit protože si na to lidi stěžovali ale nestalo se.
-
na konci 2019 sem stavěl novou sestavu s 5700xt, zatím je to fakt skvělá karta, jsem rád že to tak dopadlo, když teď vidím to šílenství kolem gpu..
-
ano toto !
-
Nízká úspěšnost? Lol, kde jsi tuhle informaci vyhrabal? Vzhledem k politice Nvidie bych řekl, že to je naopak 😂
-
V době, kdy jsem psal svůj komentář měla Alza skladem 3 počítače s RTX 3080 (jejich vlastní sestavy), už skladem nejsou, ale máš pravdu většina je minulá generace grafik. Prebuild sestavy s novou řadou ale občas sehnat jdou, proč by ti mimozemšťan prodával kartu, když ti k tomu může prodat celé PC za 90k a lidi to stejně koupí... teď tam mají bazarové msi s 3070 za lidových 93k, ale i to se brzy prodá.
-
A při tom vlastně ani jedno za to nestojí:) RT upravuje procenta obrazu, žere desítky procent výkonu, to je hodně špatný deal:) Než 4k (resp. UHD) tak radši 2k a plynulou hru, to docení 9 hráčů z 10ti. Resample obrazu nechme bez komentáře, to nechme kde do začalo, v konzolích:)
-
u mne to samy, z 2x 970 ve SLI jsem stihnul skok na 2060super, ve vetsine her mam temer 2-nasobek Fps, v RDR2 tak o 50% vice, v ACO samozrejme jenom asi o 5? FPS vice, takze zatim v pohode
-
v prebuild PC jsou spis 2060super, 2070 a 2080 co se neprodaly loni
-
"NVIDIA ma dost nizku uspesnost pri vyrabani novych chipov"??
Zobud sa, teraz vsetky vadne cipy 3070/3060ti oseka na 3060 a preda raz-dva a este za nafuknutu cenu.... rovnako u vyssich modelov, len vypne vadne casti a preda ako nizsi model, takze nevyhodi takmer nic.
-
Velke Mining firmy maju urcite priamy contract s Nvidia a AMD a beru vacsinu ich produkcie, predtym nez sa vobec dostane nieco do retailu. To ale verejne NVIDIA ani AMD nepriznaju lebo by sa na nich spustila vlna kritiky. Navyse AMD chipov je menej, lebo je vyroba rozdelena aj potrebou vyrabat chipy pre nove konzole, a NVIDIA ma dost nizku uspesnost pri vyrabani novych chipov, preto ich je malo uz odzaciatku.