Přejít na výpis diskuzí
Řecká policie zatkla dva vývojáře Army 3
11.9.2012 | Redakce Games.cz
419 příspěvků
-
To nepodceňuju...jen konstatuju, to co konstatuju...vojenská rozvědka by určitě nezakládala rozhodnutí na tom, že v Arma 3 ten ostrov "osvobodili"...to je jako kdybych řekl, že sem skvělej stratég a nechápu jak mohl Hitler projet 2.sv.v. protože já v Hearts Of Iron 3 dobyl celou Evropu...nicméně to, že na focení vojenských zařízení jsou alergický všude ví snad každej...
-
A jak tam asi vnikli? V prevleceni za uklizecky? Pokud se do toho prostoru dostali pak neni hlidanej a tudiz ani dulezitej. Na Limnosu asi tezko budou vojenska cviciste a prostory jako Libava. Vono to bude asi o hujerstvi mistnich cajtu a byrokracii. U nas byl za komancu tajnej i nepojizdnej padesat let starej ZIL s vysilackou kera nedosahla ani za nejblizsi kopec.
-
Ty se na tu údajnou expanzi po Evropě vyloženě těšíš, že jo. :D
-
Tobě se to kecá, když CR vedle sebe nemá odvěkého úhlavního nepřítele ;) Situace Řecka je "trochu" odlišná ty kolísavá diktaturo. Doplň si vzdělání.
-
Izrael měl velkou podporu USA, rozhodně jen žádných pár tančíků. A mimo jiné i techniku z ČSR. Ale to je jedno. Co není, může být. Stačí početní převaha a neschopnost akce ze strany EU/NATO, což je docela jisté.
-
Dnešní Slovák je za Slovenský štát odpovědný stejně jako je dnešní Němec odpovědný za holocaust - totiž nijak. To samé platí o Češích a jejich "umožnění převratu v roce 48", což je pro změnu oblíbená rétorika slovenských nacionalistů. Nevím, jak vy ostatní, ale já jsem v roce 48 nebyl ani spermie ve fotrově pytlíku. Každého, kdo mi hází na hrb vinu za vítězný únor, protože mám v matrice napsáno, že jsem české národnosti, považuju proto za totálního trotla. Mutatis mutandis pak ve vztahu k ostatním národnostem. Stejně nekompromisní jsem ale v případech, kdy někdo naopak z důvodu příslušnosti ke "svému" národu zlehčuje nebo jinak zkresluje, co se v minulosti doopravdy stalo. Pokud se tehdy někdo choval jako sv.ně, není důvod ho šetřit, maximálně je vhodný to zasadit do kontextu a ukázat, že se možná choval jako sv.ně, protože se bál. Co se pak týče možnosti navštěvovat český web Slovákama - zakazovat jim to může len naozajstný kok.t. Ostatně zajímalo by mě, jak by se těmhle českejm vlastencům líbilo, kdyby všechny zahraniční videa o hrách byly pro náš region zablokovaný, nejlíp ještě s vysvětlením, že jsou určeny pro Američany/Brity/Francouze, a ne pro chlupaté komunistické opice z východní Evropy. To by bylo kňučení a bití se v prsa. *7*
-
Pravda pravda, kdyby se Řecko jako stát chovalo jak dosud a ostatní členové tohoto centralistického politického paktu se chovali jako například Estonsko, tak jeden stát těžko něco zmůže...
-
Vztahy Řecko - Turecko bych rozhodně nepodceňoval, ani ambice Turecka. Oba státy jsou desítky let v NATO a ani to jim nezabránilo ve vzájemných šarvátkách, mmj. o Kypr.
-
Experts! Facepalm!
-
Už vidim Turky jak dřepěj u PC, hrajou Arma 3, počítaj s pádem EU a plánujou invazi do Řecka a následném postupu na Vídeň...v 21. století, špionážníma satelitama atd. opravdu brilantní taktická rozvědka...a to nemluvim o statisícech druhů věcí na způsob google maps...na druhou stranu je fakt, že fotit si vojenský zařízení bez povolení může napadnout jen blázna...zrovna od kluků z BI bych očekával že se v myšlení zelenejch mozků trochu vyznaj
-
..a tureckej med, místo Tyramisu *3*
-
Prý u sebe měli kebab a ne předepsané tzatziky.
-
tyhle staty nebyly schopne spolecne porazit ani izrael v dobe, kdy mel par tanciku a letadylek z 2.ww natoz aby se cpaly do evropy
-
A používali výhradně turecký záchody *1*
-
No tohle by byl teda neuvěřitelně špatnej HUMINT :)
-
To potom mění situaci, jak jsem řekl. :) Ve vojenským prostoru + ještě zřetelně označeným, to už je o pr*ser. A to klidně velkej. Ačkoliv stále mi příjde hned podezření ze špionáže v demokratické zemi víc než přehnaný.
-
Spíš budeme rypákmi zemeguľu ryť ako červené myši.
-
Spousta lidí, včetně našeho pana prezidenta, žije v přesvědčení, že když se rozpadne EU, nastane ráj na zemi. *3*
-
Nejdriv ma byt spustena beta s ostrovem Stratis. Ladeni s komunitou zabere dost casu. Tak nevim proc by to nemeli vyuzit na vylepsovani mapy Limnosu. Jako hrac budu za to naopak rad.
-
Problémy? Upozorněj tě, udělaj na tebe tyty a škaredě se podívaj, donutěj tě ty fotky smazat, dejme tomu i zabaví aparát, kterej později můžeš získat zpět a nebo ti uložej pokutu (a to mluvím o místech, kde je to vážně tabulkou zakázané). Ale potahovat tě po soudech a soudit za špionáž? Ne, to mí sedne na Africký země, kde je u moci nějakej diktátor, v žádným případě ve stabilní a demokratické zemi. :) V ČR by za to Řeka nic nečekalo, nesmí se tu fotit jen to, co je označeno tabulkou "zákaz fotografování", všechno ostatní je povolené. (ano, dle zákona) :) A i ta tabulka musí být jen z rozhodnutí státu :) Jsme stabilní a demokratická země totiž, ne žádná kolísavá diktatura, co se bojí každýho pohybu trávy.