Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby požádali o povolení a to by nedostali a pak by fotili, sežrali by je zaživa. Když nepožádali o povolení, je lehčí říct, že to prostě nevěděli a dělali to jen pro mapku ve hře.
  • nebo čuníka co nadává na všechny..svět je zvláštní místo
    Jenom vtipnej poznatek, nepřikládal bys tomu váhu ale řešíš to jak babka ve frontě..
  • nevím proč se zajímají zrovna o ČR, mnohem více by se měli zajímat o Německo, jenže to jim na jejich přetahovanou asi z vysoka kašle. My nejsme důležití.
  • Fotili to při znělce z Jamese Bonda.
  • To nepřiklonění se ani na jednu stranu se mi z dlouhodobého hlediska nezdá jako nejlepší tah... Skřípění mezi těmi velmocemi se, vzhledem k umístění, vyhnout nedá... Navíc se mi zdá, že obě mají nějaký zájem se sem co nejvíc nacpat. A co třeba ta dostavba Temelína? :)
  • Slovensko <-> Maďarské vzťahy su také... špecifické. :))
    Ale v podstate máš pravdu.
  • A ty jsi tam byl s nima ze v tom mas tak jasno?
  • Páni, když to bereš tak jednoduše..to potom jsme skoro ve válce při každým mezinárodním fotbalovým/hokejovým utkání. A co teprve ve finále, to už dávaj pásy na tanky.
  • Cahir
    V tomhle vlákně se v podstatě řeší jen kolíky v prd*li...
  • USER47
    Na to ser, všude na netu narazíš na spoustu kokotů. Čechy nadávající na Slováky či na Němce, Slováky nadávající na Čechy či na Maďary...nepřikládal bych tomu nějakou velkou váhu.
  • Mas tu silnou skupinu mainstream hracu nenavidicich vsechno s Armou spojene. Od tech se podpory nedockas. Naopak ti vylizanejsi z toho jeste maji radost.
  • K článku:
    Asi si mohli zaobstarať nejake povolenie na zmapovanie vojenských objektov.
    Možno by im to neprešlo, ale tak asi chceli zariskovať a získať trošku viac materiálu, ako by dostali oficiálne.

to Pamětník:
    Ale je. Väčšina.
  • Když někdo provokuje a vyloženě porušuje předpisy nějaké země, pak musí počítat s odezvou...
  • "Pokiaľ by som mal niečo proti čechom, tak sem nelezem, tomu ver. ,)" kéž by vás takových bylo víc.
  • USER47
    To nemění vůbec nic na tom, že to od nich byla demence a projev základní neznalosti chování v zahraničí. Samozřejmě jim nepřeju, aby je zabásli na dvacet let za takovouhle ptákovinu.
  • byla to blbost ale od hracske obce jsem čekal trochu vic podpory, prece jen to delali pro nas hrace, taky si mohli neco jen vymyslet bylo by to jednodušši
  • Odpadnem... čo tu čítam...
    Neviem prečo by som nemohol navštevovať tento web, resp. kôli tomu, že som inej národnosti.
    To, že slovensko deportovalo židov vo veľkom bol len výsledok politickej situácie a aj výsledok obrovského antisemitizmu, ktorý sa vytváral roky. (tak ako tu presne píše jeden nevraživí šlovek o Slovensku)
    Historiu nezmeníš -> treba sa z nej poučiť.

p.s.: Pokiaľ by som mal niečo proti čechom, tak sem nelezem, tomu ver. ,)
  • radar sloužil jako kontrola vzdušného prostoru na západ směrem z "komunistického" východu. Je to klasické pokračování plíživé studené války, přičemž východoevropská post komunistická zemička, na kterou každej z vysoka kadí, měla posloužit coby "strategické místo" pro umístění této kontroly ze strany USA. Čili klasické použij a zahoď. Naštěstí Rusko se velice důrazně ohradilo a jelikož Češi se snaží přežít mezi dvěma hádajícími se molochy, nepřiklonilo se na stranu ani jedné velmoci, což mi přijde nakonec to nejlepší, co je možné udělat. Leda už si pak zjednat pořádek prostřednictvím naší početné, skvěle vyzbrojené armády.
  • ja zadnej problem s Reky nemam mozna tak z Reckou vladou a z lidma kteri jsou primo za krizy zodpovedni pokud se ale na to divas takhle jsem zvedavej co budes psat az to prijde treba i na Cesko budes psat Ceska republika je problem cele EU protoze lidi tu sou strasne lini a pak.. prijde tvuj tata z 16hodinove sichty a druhej den pujde na dvanactku tohle vazne nedokazu pochopit mozna si to tak nemyslel ale je treba si uvedomit ze i tam zije spoustu normalnich obicejnich lidi ktery rano vstanou a jdou do prace pokud nejaka je nakonec to budou prave oni kdo to bude muset zaplatit nikoli ty co ty dluhy nadelali a jsou davno za vodou tady to odnesou i dalsi generace Reku kteri stim ale nemaji nic spolecneho bohuzel
  • Cahir
    Což je docela nepříjemná představa, protože zrovna německé a polské ozbrojené síly patří k těm nejlepším v Evropě (a upřímně tvrdím, že zrovna u Poláků mě to překvapilo - EU si po připojení jejich armádu považovala).

Nemyslím si, že Němcům hrozí něco podobného jako před osmdesáti lety. Paradoxně jsou jedním s nejstabilnějších a nejtolerantnějších států v Evropě. Možná mě budou místní považovat za heretika, ale naplno se Němcům otevřít a co nejvíce s nimi spolupracovat je to nejlepší, co by se nám mohlo stát. Je taky trochu úsměvné, že některé věci se ani za staletí nemění a že Češi ve spoustě ohledech přebírají německé know-how. A že se máme ještě hodně co učit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit