Přejít na výpis diskuzí
Řecká policie zatkla dva vývojáře Army 3
11.9.2012 | Redakce Games.cz
419 příspěvků
-
To ne, ale jako obrana proti "komunistickému" východu by to bylo fajn, navíc ty podmínky nebyly tak špatné. Vlastně na tom nebylo špatného vůbec nic, pokud vím...pokud by takový radar neznamenal cosi jako "nucené spojenectví" s USA. Ale zas tak jsem se o to nezajímal :P
-
Smůla, ale co proboha čekali? Pobíhat si po ostrově a bez povolení fotit vojenský objekty, kór v Řecku, ti si o to přímo koledovali...Patří k základním znalostem, že na tohle jsou vojáci dost hákliví a to i v méně choulostivých oblastech.
-
těch už bylo, někteří vítali radar jako dar z nebes od našich amerických otců!
-
Vážně? Ještě jsem (v tomhle století) nepotkal Čecha, který by tvrdil, že všechno z USA je nej. :)
-
No jo slováci versus maďaři to už je uplně jiná kapitola. Ty se jednou povraždí.
-
Úplně stejně jako tady ... já sem pracoval i s člověkem co byl slovenský maďar, uměl perfektně maďarsky měl i maďarské méno, ale byl to pohodový člověk, který neměl z ničím problém. Stejně tak sou tam lidi kteří odmítají mluvit slovensky. A u nás na severu sme skoro měli stejný problém s polákama. A kdisi dávno s rakušákama.
-
s českým proamerikanismem je to úplně stejné.
-
Na druhou stranu není nic špatného na tom mít Němce a Poláky preventivně za potencionální nepřátele- přeci jen se za těch pár století v takové roli osvědčili. *4*
Ne, bohužel nezdá. -
Osobně proti nim nic nemám, nakonec tam mám půl rodiny. Ale někteří to s tím nacionalismem přehánějí.
-
další kolega, skvělé :) A ještě s kolíkem v zadku!
-
To ze rikali? Tak to meni uplne vsechno!
-
Docela se divím, že to redakce neutla už v zárodku xD
-
Máte příliš plochý pohled- Slováci nikdy netvrdili, že jim ČSR vyhovuje, od počátku 30. let požadovali autonomii a když jí za 2. republiky konečně získali, tak přišli 13.3. 1939 Němci a dali 'nabídku, která se neodmítá'- Buď se osamostatníte a my pak Čechy příjdem ochránit před vnitřním rozvratem a nebo vás přijdou zachránit Maďaři. K tomu je třeba ještě přičíst český pokus o puč na Slovensku z 9.3.1939.
Pokud jde o 'řešení židovské otázky' na Slovensku- nedělali to Slováci, ale platili Němcům za převzetí do své péče (5000 slovenských korun za osobu) a je to skutečně špína na slovenském štítě. (Naši lidé zase aktivně spolupracovali na likvidaci Cikánů, takže si nemáme zase tak moc co vyčítat.) -
toto vlakno je best z celej diskusie! pokracujte hosani aspon mam co citat. trhaj! TRHAJ!!!
-
boze tohle sou zvasty...
-
A nezapomeňme na mongoly ... ti v 13. století přímo ohrožovali náš svatý stát a slováci se s nima určitě taky spřáhli.
-
Čech--->odborník na vše
-
Já sem dělal s dost slovákama jak u nás tak na slovensku a nikdo z nich nic takového neříkal.
-
Odvezli je na Lesbos? Jestli je tam budou vyslichat polonahe lesby tak zas tak hrozne to nebude. Kluci hlavne nezapomnte na olacky.
-
Taky jsem dělal s pár slovákama a neslyšel jsem nic jinýho než že je tady všechno na hovno! a na slovensku všechno výborný. Na otázku proč že se tady s náma vůbec zahazujou, byla odpověď že tady mají víc peněz. To je na facku.