Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako reklama dobrý, ale chtěl bych je vidět třeba v Číně *1*.
  • walltar
    Tak mu to je jedno ... on, podle jeho názorů, nepracuje a o budoucnost se ještě nestará.
  • Řecko-turecké vztahy nejsou zrovna standardní, proto ta velká opatrnost z jejich strany. Jsou na to hákliví. Deal with it.
  • USER47
    Jen tak mimochodem:

"Podle mluvčího českého ministerstva zahraničí Víta Koláře policie muže zadržela při fotografování a natáčení v místech zřetelně označených výstražnými nápisy. Muži dle policie i vnikli do vojenského prostoru."

http://zpravy.idnes.cz/zatceni-cesi-na-reckem-ostrove-limnos-kvuli-spionazi-p0u-/zahranicni.aspx?c=A120911_081406_zahranicni_ipl
  • Je vidět, že o zpravodajské činnosti nevíš vůbec nic. Ani v době satelitních snímků s rozlišením pár milimetrů, není špionáž přímo z území "nepřítele" zastaralá. A kupodivu se vždy agenti maskují jinou národností, než pro kterou pracují.
  • Vzpomenu si na ně až budeme rádi za jejich fungující a moderní armádu, kam pumpují nemalé peníze. Egypt, Libyi a další státy mají co by šutrem dohodil. Budou první nárazník.
  • Mě je spíš divný, že hra už je skoro hotová a teď teprve jde někdo fotit vojenské objekty co budou ve hře. Přitom jsem myslel že se už jenom ladí, a ne že tam budou dodělávat takové věci jako celé základny....
  • Není úplně dobrej nápad jásat nad potápěním lodi, ze který nemáš jak zdrhnout.
  • tak aspoň bude mít ARMA 3 autentické řecké vězení
  • Tikov
    Jo to nepříjemné je a ti Poláci mne tedy také překvapují, něco jsme viděl a tak skvělé mi to nepřišlo, ale zase mají očividně peníze na modernizaci.
    Co jsme slyšel o Němcích (obvzlášť těch starších) tak tam nac. tendence stále přežívají a způsob jakým jsou (údajně dle jedné doktorandky) mladí vzděláváni o WW2 a nacismu taky nepřidává optimismu. (Mlčení, rychlé přecházení a nepřipouštění odpovědnosti oněch vykonavatelů z lidu- oni přece nic). Osobně jsem proti otevření se vůči Němcům- jsou příliš odlišní a jak píšu výše, reminiscence minulosti tam existují. Preferoval bych spíš Rakousko- jsme si podobní, blízcí a vytlouct jim z hlav zelenou, tak nejsou větší problémy.
  • ja zase vidim Turecky generalni stab, jak v turbanech a takovych tech botach se zatocenou spickou sedi u sesitovanych kompu a s dabelskym smichem planuji pri hrani Army 3 invazi do Recka ;)
  • USER47
    I ve většině stabilních a demokratických zemí budeš mít problémy s focením vojenských objektů, pokud to nejsou přímo turistický atrakce. V ČR by nějakýho Řeka čekalo úplně to samý. A jak už tu padlo, v Řecku jsou díky problematickejm vztahům s Tureckem na tohle ještě citlivější.
  • Recko je moc maly aby potopilo celou EU. Teoreticky by mohli parazitovat donekonecna. EU se potapi sama a s pomoci celeho jizniho bloku ji to jde docela rychle. *1*
  • Doufam ze se tak stane. FUCK EU
  • Právě už vidím, jak Turci posílaj dva čechy v kraťasích, košili a s foťákem ať pro ně nafotěj přísně tajný fotky s detailem na panty u vrat...
  • Amylee.Anderson
    Jo, protože "chytráci" jsou jenom v Čechách. *7*
  • Vy co tady obhajujete Řeky, vzpomeňte si na ně, až finálně potopí celou EU ke dnu jako ledovec Titanik. Jejich mentalita a arogance a zejména pak arogance oficiálních úřadů patří k nejvyšším v Evropě. Oni mají v hlavě názory typu "proč bychom se měli omezovat, a nežít si jako prasata v žitě, když jsme si takto na dluh a na úkor rozpočtu EU žili doposud?!". Těm chlapům z BI přeji, ať se z toho dostanou a ať to skončí v nejhorším případě nějakou pokutou a vyhoštěním.
  • No držím palce a pevně doufám ze jim to dopadne jenom "tyty zlobivý kluku", ňákou tou pokutou a odevzdáním věškerého pořízeného materiálu ...
  • Vy z toho děláte nějakej teroristickej útok...normální člověk je zvyklej, že ve stabilní a demokratické zemi ho nebudou chtít postavit ke zdi kvůli tomu, že si mimo vojenský prostor fotí objekty, potažmo klidně i techniku. Kolik já takových fotek z výletů mám, jsou to zajímavé místa. Jasně, místa, na který upozorňuje cedule nebo je to přímo vojenský prostor, tam by mě fotit nenapadlo nebo dokonce lézt..ale když tam cedule není
    Navíc taková haštaráda v době, kdy bezpilotním letounem to vyfotíte kvalitněji, lépe, bezpečněji a bez rizika odhalení...
  • @Primitiv:

Došlo vlákno...
    Proč, to nevím. Možná protože jsou místní lehce ovlivnitelní. Nebo nějaké to nerostné bohatství, co tu je. Strategické umístění... Kdo ví, třeba jen chtějí ukrást všechny ty koleje co tu jsou :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit