Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Teď jsem k tomu sedl, hra v knihovně a stažení bez problému.
    Hra jako taková se mi ale seká *1* Budu muset trochu pogooglit.
  • Half-Life_3_confirmed
    Steam je rozhodně víc user friendly, než Origin. A že ti zdarma nedají nic? Jen za poslední rok se tam objevily zdarma věci jako Red Orchestra 2, Left 4 dead 2 atd... Včera zase byla zdarma první Amnesia. Jinak souhlasím, že Uplay je zlo
  • Sr_Lobo
    Pravda, nerikam ze origin je fajn, ale proti upalyi je jeste zlaticko *15*
  • Half-Life_3_confirmed
    ...až jim z toho spadly servery, moc hezký. to se naposledy stalo, když byl zdarma battlefield 3 :D
  • servery down - musíme si chvilku počkat :-) Zájem o RA2 je nejspíš větší, než očekávali *16* *16*
  • nevim no, na Originu bylo zajímavých her zdarma uz spousta (Dragon Age, Wing Commander 3, Ultima 8, Syndicate, Sims 2 complete, theme hospital atd). Ale tak hlavne ze mas urcite Steam kde ti zadarmo nedaji vůbec nic a je naprosto bozi.

navíc Origin je pomerne neskodna aplikace která nicim moc neprudi, je jednoducha a když uz ji clovek musí mit pro nektere hry chova se pomerne diskretne. Samo je to zbytecnost jako steam, ale třeba uplay mi prijde mnohem horsi.
  • MidnighT91
    Nic jiného než trik pro stažení originu. Nebrat!
  • Zajmave jak je pro spoustu lidi RA 2 hra detsvi a best ever a mych ocich je to dycky byla tak nak nevazna prepalena omalovanka oproti celkem vaznem RA 1, i to intro je horsi
  • Mě nešla ani přidat do knihovny. Přišlo mi 18 mailů že už jí mam v knihovně, ale realita je jiná. No co, stáhnu si to jinde. Ale opět se mi potvrdilo, že s Originem nechci mít nic společnýho.
  • Sr_Lobo
    jj vypada to ze ji stahli uplne z nabidky. Ja zjistil ze mam na uctu DVE obednavky na ni, ktery maj stav processing!! To se zas neco EA povedlo neska... *12*
  • Princ.Jablon
    vidíš to, to mě nenapadlo, takže jsm klikl na dwnload rovnou místo přidání do knihovny a teĎ už se mi to v on the house nezobrazuje vůbec.

Edit: ne...nebudu to hrát hned, chtěl jsem to do knihovny právě jen )))
  • herecke vykony jsou skutečna špička, to bude asi dobra hra když tam najali tak kvalitní herce
  • C&C je o brutální zábavě, kromě Warcraftu 3 a Starcraftů nikdy nic srovnatelně kvalitního nevyšlo. Objektivně vzato existuje spousta skvělých strategií (Supreme Commander), ale z nějakého nepochopitelného důvodu jsem se u nich prostě tolik nebavil (a zdaleka nejsem sám). Prostě mi jen přišlo divné, že si do vybalancovanosti Yuriho nikdo v diskuzi nerýpnul, tak jsem zkoušel, jestli se někdo chytí.
  • Nejdříve hra nešla stáhnout. Teď ji ani nevidím ve hrách.
  • 0011
    Si to jen přidej do knihovny jako jsem to udělal já, je jasný, že o tuhle hru bude zájem a nápor na servery, nebo to potřebuješ strašně nutně hrát hned teď?
    edit: někomu to zřejmě fakt nejde, ale jak říkám nemusíte to mít hned teď hry on the house jsou dostupné většinou pěkně dlouho
  • Tak se něco rozdává zadarmo, tak se nediv, je asi velkej zájem. Steam tohle měl s L4D taky podobně, Steam byl dost přetíženej.
  • Princ.Jablon
    Nefunguje download *5*
    bravo EA
  • Sr_Lobo
    jj dostavam errory uz pri klikani na "Download Now" ocovidne ma tato akce velkej uspech.
    EDIT: Apozor prisly mi tri identicky konfirmacni maily, ale v knihovne nic nemam ... no radsi tomu dam chvili klid *15*
  • Ten soundtrack je naprostá špička!
  • nejde to...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit