Přejít na výpis diskuzí
Red Dead Redemption: Undead Nightmare - recenze
13.12.2010 | Dan Vávra
75 příspěvků
-
Jo nebo rovnou přejít na binární soustavu *1* Dávala by buď 0 nebo 1, to taky nikdo nemá *1*
-
a co nějaka zminka u multaku ? je tam novej mod undead overrun nebo něco takovyho, o tom tady ani zminka.a to že na tom cd sou i další dlc je dobrá věc a těch 6 stovek mě vubec nemrzí :)
-
Hlenboy nedá žádné hře větší ohodnocení a to z jednoho prostého důvodu, tu hru on přece nedělal tak proč by měla mít maximum, hry s hodnocením 10 umí přece dělat jen Dan ne!
-
recenze pana Vávry jsou všechny nějaké divné...UN dostáváa všude kolem 9 a tedy 6...
-
N+kdy mám pocit, že Mr. Vávra má takový názor poslední dobou an vše ... a jak koukám, když sem jednou za čas zajdu (přestal semt ady ty recenze číst úplně), je to stále stejné ...
-
Pardon, toľko kritiky a "Čtenářské recenze (0)".
-
Toľko kritiky a "užívatelských recenzí" 0.
-
Dan Vávra má holt svůj názor.Jako všichni *5*
-
Já bych tam dal 5 stupňů hodnocení, ať přestanou brblat. *2* to by bylo, to nikdo nemá. *8*
-
Furt dokola :). Čtenář (pokud ty recenze vůbec čte a nečumí jen na číslo) zdegenerovaný současným trendem holt na konci takového textu (resp na začátku ;)) očekává 7-8 (já spíš tu 7)... To se pořád nadává, jak se dneska všude sekají desítky každý kravině a když pak nějaký web zkusí používat celou hodnotící stupnici, tak se na autora sypou kletby. A nesypou se jen kvůli číslu (i když to je vždycky na prvním místě), ale i kvůli autorově osobnímu názoru.
-
Ještě pořád si myslíte, že je číselný hodnocení dobrej nápad? Zatím je tu tucet narážek na skóre a pletou se sem další hry k porovnávání žlutýho magickýho symbolu na začátku recenze. Přitom k textu výtku nikdo nemá, jak zvláštní :) Mimochodem je napsána hezky.
-
Nevím čím to je, ale některé hry se mě na Tiscali.games zdají dost podhodnoceny. Je sice pravda že každému se líbí něco jiného ale Undead nightmare 6/10? Resistance 6/10? Uncharted 8/10? a největší úůet Siren: Blood curse 4/10 (to jsem se nasmál) co dodat. Recenze píšete dobré, ale hodnocení již na tiscali.games beru s velikou rezervou, a pro klid v duši bych ostatním doporučoval to samé... *1*
-
Pak ale recenze vypadají, jak vypadají, Black ops si určitě zaslouží míň, nevím čím si vysloužilo zrovna 7/10. Recenze na UN mi přijde jako jedna z mála objetivní, ale pak někdo řekne že CoD mělo víc, tak tohle taky musí mít víc...
Koukni se třeba na Xzone k nějaké hře na recenze hráčů, nikdo tam nehodnotí nic objektivně, jen líbí se mi nad 90%, nelíbí pod 50%, hra kolem 5/10 (popř. 50%) je automaticky brána za špatnou, i když tomu tak neni. UN je dobrý DLC, ale žádná pecka, která by si 9/10 zasloužila, to že je "nejlepší" v tomhle roce neznamená, že musí mít 9/10, prostě jen neni žádné lepší DLC. -
A kdo se tu zas baví o Black Ops?!
-
OMG: Ono, když o Black Ops hrdě prohlašují, že je to sra*ka a pak dostane 7/10, tak ano 6/10 je málo.
-
Souhlasím, Dejl se plete. A jinak....na hodnocení na games.cz si musí člověk zvyknout nebo odejít. Tady je 6/10 jako 7-8/10 na jiných serverech.Stojí si za tím že 5/10 je průměr (což z MATEMATICKÉHO! hlediska je) ale tímhle válčí už tak nějak se zaběhnutým hodnocením a pak vznikají v diskuzích reakce jak je 6/10 málo...
-
Na základě vašich připomínek jsme zjistili, že recenzována nebyla skutečná disková verze Undead Nightmare se všemi dříve vydanými DLC, ale pouze na disku distribuované (a to nás zmátlo) DLC Undead Nightmare. Recenze se tedy týká pouze DLC Undead Nightmare - nic to ovšem nemění na vyznění textu a výsledném hodnocení (po konzultaci s recenzetem).
-
Došlo k nedorozumění, v článku je vše objasněno. Navzdory tomu, že jsme obdrželi k recenzi verzi na disku, obsahovala pouze DLC Undead Niughtmare...recenze se tedy týká pouze Undead NIghtmare. Na hodnocení to ovšem nic nemění.
-
to bylo jinam
-
Stůj, ale je to nesmysl. Porovnávají se přídavky. Když už je tu jen jedno číslo pro hodnocení...