Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stůj, ale je to nesmysl. Porovnávají se přídavky. Když už je tu jen jedno číslo pro hodnocení.
  • Pete.palis
    celkově jsou recenze u her na prd....subjektivní názory jsou na prd....je to tak, 100 lidí, 100 chutí;)
  • Já si stojim za svim, i když je pravda, že DLC k Mafii by si víc jak 2/10 nezasloužili, protože oproti DLC od RDR, nebo L4D je nic. DLC ke GTA by se dají hodnotit jako samostatná hra, přičemž na PC to platí doslova.
    O DLC k CoD se snad nedá mluvit jako o DLC, je to odpad mezi DLC a ždímačka peněz. Vydat pár map, kde jich je polovina z předchozích dílů a chtít za to peníze je hnus.
  • Recenzent by měl recenzovat podle svého požitku a na jeho základu udělaném názoru. Kdyby se každý recenzent řídil všeobecným skóre u hry, byly by recenze zbytečné.
  • Je to humus, ziadne minihry, len na jedno kopyto likvidacia hufov nemrtvych. Po chvili to prestane uplne bavit. Zato Redemption bol bozsky.
  • Přesně tak. Celkově je to jiná kategorie a cena 270,- na to také ukazuje, když ACB stojí třeba 1500,-.
  • Takto to nelze brát, stejně jako se v recenzích odlišují hodnocení her z Live a PSN oproti těm "velkým", tak by se měla odlišovat i ta DLC. Navíc je to stále neobjektivní, protože například Black Ops dostalo vyšší hodnocení, nežli toto DLC a přitom je ta hra kratší a horší, nežli toto DLC.
  • DLC by měla mít svou vlastní stupnici, takže by měla dostávat i 9/10... Zkus srovnat DLC ke GTA4 a RDR proti DLC k Mafii 2 nebo CoD. GTA4 a RDR DLC by měla kolem 9/10, ta k Mafii kolem 5/10 a ta k CoD sotva 2-3/10, zkus je hodnotit s touto stupnicí (kde má toto DLC šestku) a dostaneš se do mínusových hodnot, aby si byl alespoň trochu objektivní...
  • Je blbost rozlišovat recenze na přídavky, na plný hry... pak můžeš rozlišovat recenze u RPG, akčních her atd... Recenze je recenze, hodnocení je na DLC dobrý a objektivní, myslim, že i z recenze je poznat, že je to dobrý DLC, který stojí za koupi a to je hlavní.
  • to je zvlášní...u mě respektovaným gametrailers 8.8/10;)

http://www.gametrailers.com/video/review-pod-red-dead/706977
  • Snad srovnáváš přídavky, ne? Když má přídavek 6/10, tak je to spíše průměrný přídavek jakých dnes vychází mraky a nemá cenu je vůbec kupovat.
  • Opravdu je 6/10 málo?? Kolik by mělo mít?? 9/10?? To mi chceš říct, že i když je to jen DLC, zaslouží si stejný hodnocení jako původní hra?? Nebo třeba AC2, ME2, DA, SC2 a další?
    Může to být nejlepší DLC roku, nebo nejlepší DLC vůbec, ale hrám, který sem vypisoval nesahá ani pokotníky, tak proč by mělo mít stejný hodnocení??
  • UN by mohlo být se svými deseti hodinami považováno za plnohodnotnou hru na téma RDR a za cenu 270,- Kč se jedná o malý zázrak na dnešním poli zoufalých a peníze dojících DLC. Kéž by více firem přistupovalo ke stahovatelnému obsahu více zodpovědně. Skvělá grafika, hratelnost a atmosféra, prostě na DLC hodnotím 8/10.
  • Jenže disková verze má několik přídavků. Tři placené po 270,- za každý a několik neplacených.
  • Asi sem přehlíd v tý recenzi něco o Liars and Cheats a Legends and Killers přídavcích.
  • Přesně tak, stojí to za to, no předpokládal jsem že mě Zombíci v tomhle přostředí z dob divokého západu moc nenadchnou a když jsem si hru pořídil byl jsem tak moc překvapenej že nelituji toho nákupu. Krásná atmosféra a znovu skvělý příběh. Ale zdůrazňuji tu horrorovou atmosféru, ta je SUPER !
  • sleepless
    Jak pisu jinde, cena diskove verze je 799 Kc, ne 270 Kc. Takze asi tak...
  • sleepless
    Recenzovana byla diskova verze, jejiz MO je stanovena na 799 Kc (ze se da sehnat levneji, je jina vec). Pokud bychom recenzovali pouze samotne UN DLC stazene z PSN, ci XBLA bylo by to uvedeno v clanku.
  • Takhle to dopadá, když si někdo splete DLC s datadiskem. UN je skvělé DLC a rozhodně si zaslouží víc jak šestku. Kéž by každé DLC bylo takhle obsáhlé.
  • ales.smutny
    Tak ceny jsme samozřejmě nepředávali my, o nich jsme pouze informovali. Dan Vávra má svůj názor, který prezentuje v recenzi a to nemá s VGA nic společného :) Je jen přirozené, že různí lidé mají různé pohledy na věc, od toho je pak textová část recenze, která slouží k zorientování se čtenáře v tom, zda autorův vkus či výhrady souzní či kolidují s čtenářovými:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit