Přejít na výpis diskuzí
Red Orchestra 2 - dojmy z hraní multiplayer bety
30.8.2011 | Tomáš Jung
119 příspěvků
-
Zdravim,
nevite nekdo jak se dostat do bety? nikde jsem to nenasel... -
-
nákup digital delux edice
-
-
Tak nes sem sel do prace tak sem si chvili zahral betu a muzu rict ze se tesim az zas pudu z prace *1*
-
vypada to dobre...udelal bych ale este amici vs nemci
-
-
Tuším, že autoři modu http://www.darkesthourgame.com/ přejdou na dvojku, takže se můžeme těšit i na západní frontu. DH je velmi kvalitní a pár věcí má dotaženějších než původní hra
-
Chystá se datadisk Japonsko x USA. To by mohlo amerikanofily uspokojit.
Také jsem raději hrál mod DH, ale to bylo spíš kvůli novým vychytávkám (omezené tanky, efekt krycí palby) a mapám (dobývat vesničku, dům od domu, je zajímavější než továrnu/ několik linií zákopů)- oboje by však mělo být nějakým způsobem i v RO2- tak proč hrát nezajímavý západ? -
Ja bych udelal hru Finove proti Rusum nebo Korejci proti Amikum.
-
-
SSSR vs Finové - to by bylo dokonalé =)
-
-
Jen to ne proboha, z amiku je mi uz na bliti
-
Takových her tu už bylo mraky.
-
-
Teď jsem se kouknul na poslední video na Steamu a musím říct- fantastické, obvzlášť AVT-40 potěšilo (bál jsme se že Mkb42 nebude mít oponenta, ale očividně zbytečně), sleva 20% pro původní majitele také potěší.
Mám ještě další dotazy- ten Maxim je pře(voz/nos)itelný? Počítá se s freeweekendem pro majitele původní RO? -
Opravdu mě překvapilo a asi i trochu zklamalo, že budou u obou stran pouze po jednom tanku. Sice je to vysvětleno v článku ale i tak. Nicméně je fakt, že v původní RO jsem používal nejvíce PZ4 a T34. Mám raději tankové bitvy se střednímy tanky, než s "nezničitelnými" pevnostmi, ať už jde o RO nebo třeba o MoW. Rád bych tu viděl například PZ3, BT7 a podobné lehčí hračky. Navíc by nabyly více smyslu protitankové pušky, které, přiznejme si, v RO1, kde se to (alespoň dnes) poměrně hemží Tygry, ztrácely na významu. Jinak jsem smaozžejmě neuvěřitelně natěšený a i po grafické stránce je to nádhera.
-
-
Omluvte prosím můj pravopis, jsem po noční a spím =) Jinak si neodpustím rýpnutí, na předposledním obrázku v textu je zobrazená bubínková pistole mosin nagant 1885, zde ( ve hře) ale pojmenovaná jako 1985 =)
-
-
Mohli by uplne zmenit nazev hry, protoze mi ten nazev rika, ze jde o kravinu, ktera nestoji ani za vyzkouseni.
-
-
Název zústal z původního vývoje SP hry, točící se okolo odbojové komunistické protinacistické sítě v "Třetí říši", okupovaných zemích (a Švýcarsku), která dostala právě tento název (Rotte Kapele= Red Orchestra) od Gestapa.
Hra se změnila v MP na východě, název zůstal. Dnes je již zbytečné jej měnit. (Obvzlášť když se vývoj obrací přesně opačně a velká studia se snaží pod zavedenou značku nacpat absolutně vše. Nedivil bych se kdyby začali za pár let vydávat Call of Duty: Klapzuba's eleven) -
Nejsi konzolista ?
-
-
A proc sem tahas konzoli? Co ma s tim co spolecneho? Ano jsem konzolak i pcckar a jsem spokojeny.
-
-
kkt *1*
-
-
-
tvůj nick říká, že seš trotl
-
-
nechapu proc mas tolik minusu. oni to asi spatne pochopili...
-
Je snad kazdy kdo ma jiny nazor trotl? Me se proste nelibi nazev hry.
-
-
Nezlob se, ale když napíšeš, že podle názvu, který tomu náhodou parádně sedne, víš, že hra ani nestojí za vyzkoušení, tak jsi trotl.
-
-
-
-
Na RO mám strašne rád tie detaily - vystrelil si z pušky a chceš zase? Tak si pekne najprv pekne sám vyhoď prázdnu nábojnicu. Chceš vedieť, koľko ti zostáva nábojov? Tak počítaj výstrely, hra ti nanajvýš povie, aký ťažký je zásobník. Atd, takéto veci tej hre krásne dokresľujú atmosféru *5*
-
úplně luxusní úvod článku ,musím pochválit autora.Jinak hra vypadá fakt dobře a vůbec nevím co si mám v září koupit dřív ,jestli red orchestru nebo deus ex nebo Dead island .Mno bude to těžké rozhodování *7*
-
Chcel by som vedieť kolko ludi do toho tu ide.
Co myslite ? (prichadza BF3... mam chuť trošku aj na E.Y.E čo je trošku iny žaner ale..) Je toho na trhu dosť proste. :D -
-
Já do toho půjdu na sto procent..., jedničku jsem sice nehrál, ale tohle se mi fakt moc líbí... *1*
-
Ja uz to mam pred-objenane nejaky ten piatok :)
-
-
Mě osobně dost zklamalo to, že tank můžete řídit i z jiného postu, než je řidič a to, že vojáci mluví anglicky (i když to jde přepnout). První díl se snažil být maximálně realistický, ale vidím, že tady dělali hodně ústupků kvůli masám. Zatím jsem to teda ještě nehrál, tak snad nebudu zklamaný, každopádně u RO1 jsem strávil část života a odnesl jsem si z ní nezapomenutelné zážitky
-
-
jojo... tady tu realitu malinko fackujou to je fakt *3*
-
-
jenže proti jiným hrám jsou přímo neskutečně realističtí... *3*
-
-