Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na RO mám strašne rád tie detaily - vystrelil si z pušky a chceš zase? Tak si pekne najprv pekne sám vyhoď prázdnu nábojnicu. Chceš vedieť, koľko ti zostáva nábojov? Tak počítaj výstrely, hra ti nanajvýš povie, aký ťažký je zásobník. Atd, takéto veci tej hre krásne dokresľujú atmosféru *5*
  • Tak to vypadá, že se konečně dočkám nějaký dobrý FPS :).
  • Jedna z opravdu mála her kterou závidim PC hráčům :)
  • Tak už testujem betu aj ja :-) Ľudia vravím vám, ak chcete porádnu vojnu z prostredia WWII, choďte do toho, je to pecka!
  • Jenom jednu výtku autorovi textu v dojmech o betě, kde něco uvádí o zblblém esesáčkovi. Žádné divize SS u Stalingradu nasazeny nebyly, pouze wehrmacht a italské jednotky.
    • No tusim, ze primo ve Stalingradu ne, ale v bojich v jeho okoli bys jiste nejake dva blesky nasel. Ale pojem esesacek ber spise jako obecne oznaceni nemeckeho vojaka, zni to lepe nez wehrmachtacek :)
    • Tikov
      Nezapomínal bych na Rumuny, kteří jsou obvykle v souvislosti s bitvou uváděni jako ten nejslabší článek. Myslím, že na Jihu byli nasazeni i Maďaři a Slováci, ale tam si nejsem jist jestli jejich operační oblast byla až u Stalingradu.
    • tak kárat za takovou poznámku může jen šulibrk co si dělá dobře nad encyklopedií a hromadou dobovejch fotek na stole

Chceš-li realitu, tak si najdi jiného koníčka, třeba modelaření ;-)
      • to, že mám trochu, narozdíl od tebe, historického vzdělání, neznamená, že si dělám dobře nad encyklopedií a nad fotkama. Já jsem nepsal nic o realističnosti hry ale pouze jsem opravil autora textu honimíre. A s těma mínuskama co dostaváš, si nedělej starosti ale od dětí asi nebudou, nejsme na stránkách call of duty. Měj se hezky a zas u nějaké diskuze ahoj.
      • A kárat někoho, kdo je chytřejší, obvykle dělá zakomplexovaná hloupá osoba, která si potřebuje nějak ulevit. Rozdíl mezi SS a Wehrmachtem byl naprosto zásadní a spousta lidí si to neuvědomuje. Většina lidí si ještě stále myslí, že všichni Němci byli fanatičtí náckové
        • Další sulibrk. Nebavíme se tu o realitě, ale o vývoji hry. Viděl jsi snad, že by na screenech byli ošklivý němci v těžkých kožených pláštěnkách, vysokých holínkách a rudou páskou na levé ruce? (ala Wolfenstein)
          Jistě autorum ledasco uteče a modeři si pak budou mnout ruce. Z preview bych ale kvůli jednomu slovíčku zle nedělal. Ale klidně si mínuskujte, beztak to dělá jistě jen parta malejch capartů.
  • Opravdu mě překvapilo a asi i trochu zklamalo, že budou u obou stran pouze po jednom tanku. Sice je to vysvětleno v článku ale i tak. Nicméně je fakt, že v původní RO jsem používal nejvíce PZ4 a T34. Mám raději tankové bitvy se střednímy tanky, než s "nezničitelnými" pevnostmi, ať už jde o RO nebo třeba o MoW. Rád bych tu viděl například PZ3, BT7 a podobné lehčí hračky. Navíc by nabyly více smyslu protitankové pušky, které, přiznejme si, v RO1, kde se to (alespoň dnes) poměrně hemží Tygry, ztrácely na významu. Jinak jsem smaozžejmě neuvěřitelně natěšený a i po grafické stránce je to nádhera.
    • Omluvte prosím můj pravopis, jsem po noční a spím =) Jinak si neodpustím rýpnutí, na předposledním obrázku v textu je zobrazená bubínková pistole mosin nagant 1885, zde ( ve hře) ale pojmenovaná jako 1985 =)
  • nekdo na spolecne radeni v RO2? dospely s mikrofonem a rad coop spolupraci a pohodu? normalni! :)
    • klidne si stebou zahraju skype : js.stark budu se tesit
  • Aaaaaahh, konečne! Pôvodná RO bola klenot medzi vojnovými mp hrami, nemôžem sa dočkať!
  • Mě osobně dost zklamalo to, že tank můžete řídit i z jiného postu, než je řidič a to, že vojáci mluví anglicky (i když to jde přepnout). První díl se snažil být maximálně realistický, ale vidím, že tady dělali hodně ústupků kvůli masám. Zatím jsem to teda ještě nehrál, tak snad nebudu zklamaný, každopádně u RO1 jsem strávil část života a odnesl jsem si z ní nezapomenutelné zážitky
    • jojo... tady tu realitu malinko fackujou to je fakt *3*
      • jenže proti jiným hrám jsou přímo neskutečně realističtí... *3*
  • úplně luxusní úvod článku ,musím pochválit autora.Jinak hra vypadá fakt dobře a vůbec nevím co si mám v září koupit dřív ,jestli red orchestru nebo deus ex nebo Dead island .Mno bude to těžké rozhodování *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit