Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gage
    Steam skupina (videa, společné hraní, aktuality)
    http://steamcommunity.com/groups/RO2HoS_CZ
  • někde sem četl že red orchestra 2 má mít i singl co je na tom pravdy ?
    • Bude, ale ťažisko hry spočíva v multiplayeri jednoznačne...
    • Bude zde německá a ruská kampaň
  • Nemůžu se dočkat.Mam už nejméně 3týdny objednáno *3*
  • Takže nákupní seznam na podzim- Red Orchestra 2, Skyrim, BF3, Batman a buhví co ještě :D
    • Podobný seznam mám taky... ale zatím se nenašel nikdo, kdo by mi na to dal chechtáky *2*. Boha dyť to je skoro polovina platu *5*.
      • jestli jsou 4 tisíce skoro polovina platu, tak se divim, že máš čas hry hrát..
  • Tak po pár hodinách hraní bety mám trochu smíšené pocity. Na jednu stranu to vypadá i zní opravdu dobře, ale nějak nemůžu překousnout ty ústupky od autorů k větší jednoduchosti. Třeba v minulém díle jste museli po každém výstřelu z flinty ručně vyhodit nábojnici a po vyprázdnění zásobníku ručně nabít, tady už je možnost to mít automaticky. Samozřejmě je i možnost si to dát na manuál, ale k čemu to pak je, když ostatní budou hrát s automatem a budou tedy mít malou výhodu? Taky se mi moc leíbí ty spousty ikon, které se občas objevují při hraní, to už trochu smrdí arkádou. A co se krytí za překážkami týče, nechápu tuhle módu, kdy to cpou do každé druhé střílečky, stará metoda ručně se přikrčit a vyklánět se, mi vždycky přišla nejpohodlnější. Teď se k něčemu "zafixuju" a když pak potřebuju pohotově utéct, tak se mi to nepodaří, protože mačkám blbé klávesy... Asi jsem si na to ještě nezvyknul. Jinak i přes výše zmíněné chyby mě hra baví, ale zatím pro mě nepřekonala první díl, který je srdeční záležitostí :) Ovšem jak znám TWI, pokud si hráči budou na něco stěžovat, tak oni to hned opraví, jsou to dobří borci a v první řadě jim jde o spokojenost hráčů. RO2 se bude určitě dále vyvíjet
    • Pravda niektoré veci sú ešte trochu zvláštne, napr. ten manual bolting, keď už, tak by sa to malo nastavovať na serveri :-) Treba však myslieť na to, že to stále ešte nie je final realese. Mnoho vecí by sa malo dať nastaviť na servri. Čo sa týka tých drobných ústupkov, ja myslím, že to je celkom rozumný krok, aby tá hra neumrela. Pôvodná RO sa už moc hrať nedá...

Čo sa týka systému krytia, mne teda rozhodne vyhovuje, len je treba si ho nastaviť na čo najdostupnejšiu klávesu. Ale inak klasické vykláňanie tam zostalo, tak ťa nikto nenúti to používať :-)

Ja som celkovo spokojný, je to slušný nástupca pôvodnej RO.

BTW, česká Steam komunita je tu: http://steamcommunity.com/groups/RO2HoS_CZ/allcomments?p=2

Je tam nejaké zaujímavé info, na prvej strane je zoznam chystaných módov *14*
      • Dnes jsem ještě trochu víc potestoval a už sjem si na to celkem zvykl, není to tak špatné to krytí :-) Perfektní je určitě to, že kulometčík se může skrčit i s roztaženým kulometem, to se jim fakt povedlo. Taky se mi strašně líbí, že mohu přerušit přebíjení, celkově už si na to zvykám a je to super. Těším se na ten update a díky za odkaz
        • jop, mne sa páči, že môžem páliť naslepo, bez vystrčenia hlavy xD
  • Tak nes sem sel do prace tak sem si chvili zahral betu a muzu rict ze se tesim az zas pudu z prace *1*
  • Jediné čo mi vadí je to, že rusáci rozprávajú po anglicky, snáď sa to bude dať prepnúť ako v BF:BC2 :)
    • bude, teda že vraj *3*
  • Zdravim,
    nevite nekdo jak se dostat do bety? nikde jsem to nenasel...
    • Tikov
      nákup digital delux edice
  • Zde jsi muzete velmi levne koupit gamesy *5*
    http://www.hrypc.cz#a_aid=4e5deea6e126e
    • Kliknete zde pokud spamujete fora reklamou - http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare
  • Chcel by som vedieť kolko ludi do toho tu ide.
    Co myslite ? (prichadza BF3... mam chuť trošku aj na E.Y.E čo je trošku iny žaner ale..) Je toho na trhu dosť proste. :D
    • Já do toho půjdu na sto procent..., jedničku jsem sice nehrál, ale tohle se mi fakt moc líbí... *1*
    • Ja uz to mam pred-objenane nejaky ten piatok :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit