Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cau bude v ro2 nejaky sqvad jako v battlefieldu ???
    • Ano, ano, sú tam squady!
  • a mě tenhle semestr čeká statistika a biochemie...to bude těžký...
  • No vypada to hodne dobre, jiste si to nenecham ujit i kdyz jsme jednicku nehral, kazdopadne, jednu malou pripominku bych mel a to autenticke hlasy nemcu a pocitam i rusu, proboha proc vzdycky musi byt dabovani do anglictiny, proste kdyz uz simulaci, tak se vsim, pochybuji ze ve hre je mozna zmena jazyku vcetne dabingu.
    • Hairy_Ass
      Bude tam jak ruština tak němčina...
      • Pokud to tak bude, tak pripominku beru zpet :)
        • hej hej, malo by sa tam dať voliť medzi ANG a rodnými jazykmi oboch strán...
  • Mohli by uplne zmenit nazev hry, protoze mi ten nazev rika, ze jde o kravinu, ktera nestoji ani za vyzkouseni.
    • Tikov
      Název zústal z původního vývoje SP hry, točící se okolo odbojové komunistické protinacistické sítě v "Třetí říši", okupovaných zemích (a Švýcarsku), která dostala právě tento název (Rotte Kapele= Red Orchestra) od Gestapa.
      Hra se změnila v MP na východě, název zůstal. Dnes je již zbytečné jej měnit. (Obvzlášť když se vývoj obrací přesně opačně a velká studia se snaží pod zavedenou značku nacpat absolutně vše. Nedivil bych se kdyby začali za pár let vydávat Call of Duty: Klapzuba's eleven)
    • Nejsi konzolista ?
      • A proc sem tahas konzoli? Co ma s tim co spolecneho? Ano jsem konzolak i pcckar a jsem spokojeny.
        • kkt *1*
    • tvůj nick říká, že seš trotl
      • nechapu proc mas tolik minusu. oni to asi spatne pochopili...
      • Je snad kazdy kdo ma jiny nazor trotl? Me se proste nelibi nazev hry.
        • Hairy_Ass
          Nezlob se, ale když napíšeš, že podle názvu, který tomu náhodou parádně sedne, víš, že hra ani nestojí za vyzkoušení, tak jsi trotl.
  • Kto kúpil Deluxe, v tejto chvíli by už mal mať možnosť hrať betu *3* Keď, tak sa pochváľte...
  • Právě jsem se dočetl, že bude destrukce prostředí! Tak to jsem opravdu zvědavý na jaké úrovni =) těším se čím dál víc..
    • Tikov
      je to ukázáno na jednom z prvních prezentačních videí, po povolání dělostřelecké podpory z dřevěnic zbydou ohořelé kostry. Takže scriptované zničení do určité přednastavené míry dle síly zásahu a jen u něčeho.
  • Nevite nekdo co do velikosti map, zda budou obrovske ? Popr zda to bude velikostne neco jako CoD ? Bt ,osobne preferuji megamapy :)
    • Hairy_Ass
      To jsi neviděl žádné video v článku? Jasně, že budou obrovské... *7*
  • Tak o hru jsem se moc nezajímal a ani jedničku jsem nehrál, ale po těchhle dojmech asi předobjednám :3
  • jen otázka: kolik hráčů může být na mapě? *3*
    • ono v tomto případě MÉNĚ ZNAMENÁ VÍCE ;-)

záleží na velikosti map. Původní RO byl optimální v 32.

přeci jenom to neni CoD nejde o to běžet střílet házet granáty respown znovu

V Countdown jsem tiše doufal a modlil jsem se za něj. Nechci se radovat předčasně, i když už mám hru od začátku předobjednanou. (na steamu o 20% levněji pro majitele klasické RO).

pro fandy možná zvítězí i fakt, že "mainstream" přilne k BF3 a servery nebudou zaplnovat .... nepřizpůsobivý hráči :-)
    • Tikov
      navíc se bojuej o určité body (často je třeba je získávat postupně), takže nehrozí, že by se hráči rozutekli po celé mapě.
    • 64
    • Tikov
      v původním RO to bylo po updatu 50+ (myslím že do 64), to by snad mohli udržet i zde (né-li navýšit).
  • Doted jsem o Red Orchestru nikde nezavadil, ale podle popisu mi to pripomina battlefield 2. V porovnani s battlefieldem 2 jak je to arkadovejsi x "realnejsi" ?
    • BF2 je arkada,RO je trochu vic realnejsi v ramci moznosti.
    • Hairy_Ass
      RO je patrně nejrealističtější akční hrou (snad jen s výjimkou OFp a Arma)...
      • RO je podle mě mnohem realističtější než OFP/Arma.
        • Jak se to vezme. Zkus is zahrat ArmA 2 s ACE a ACRE v MP a povime si.
        • Tak to si osobne nemyslim.
    • No, pokud bude RO2 ještě víc HC než RO1, tak to bude ultrareálnější než BF2, spíš bych řekl, že se to může blížit Project reality.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit