Přejít na výpis diskuzí
Red Orchestra 2 - dojmy z hraní multiplayer bety
30.8.2011 | Tomáš Jung
119 příspěvků
-
Kupujem ale grafika trosku zastarala nie? Skoda ze posunuli vydanie ale snad to vymakaju.
-
-
no lol, tu sa chlapče na grafiku nehrá, toto nie je COD *7* Na takúto hru musíš mať gule *2*
-
-
hm. preco spominas cod. nehram.
-
No, ono se nehraje na grafiku ani v CoD, to by nesměla od MW pořád stejnou. *4* Ale pravdou je, že v RO se na grafiku nikdy moc nehledělo - důležitá je propracovanost.
-
no zrovna cod na grafiku u poslednich dilu taky nehraje :-D,coz je vzhledem k neskutecnym prodejnim cislum docela smutny *1*
-
-
Hej, mal som napísať BF, nejak sa mi to pletie, moc chlastu už *13* Ale to je fuk, proste som chcel povedať, že to nie je žiadna ultraarkáda, ktorá by lákala na vyčačkaný obal *3*
-
-
-
-
Zdravím Vás, existuje už nějaká česká komunita RO2? Nebo skupina na steamu? Nic jsem nenašel.
-
-
Ahoj, existuje čosi, čo sa zdiaľky podobá na FAN PAGE: www.heroesofstalingrad.eu
-
-
Zajímám se o WW2 a tohle vypadá na skutečně dobře dovedenou práci. Nemůžu se dočkat až to vyjde. Snad jen doufat v to, že spoluhráči nebudou jen tupé ovce které zaspamují éter s hláškami typu omg, lol, rofl, noob a pdobně, ale že se bude jednat o lidi co zajímá období ww2 a dokáží kooperovat. A také doufám, že to nebude plné skákajících gumových "es" které vás ve výskoku střelí do hlavy zatím co vy se je snažíte pokropit celým zásobníkem.
-
-
No tak "skákajúce esá" tam nebudú, toho sa neboj. Keby si hral prvú RO, tak nad tým ani neuvažuješ. Bunnyhopping v takejto hre je hotová samovražda.
A k prvej časti, odporúčam ti vstúpiť do nejakého klanu, ktoré po vydaní nepochybne budú vznikať a garantujem ti, že budeš spokojný *3* -
-
Ne nehrál, nějak jsem se ktomu nedostal. Díky za tip:-)
-
-
-
Jak už tady někdo psal k Wermachtu mohli i cizinci např. muj praprastrejda a SS byla záležitost těch pravejch nácků...
A co se týče hry vypadá skvěle nevim jestli to koupit a pomoct mím soudruhům střílet ty náckovský svině! -
-
diskuze o hov*ě o kterém nikdo z vás stejně nic neví
ale abych se připojil něčím smysluplným, pokud se bavíte o wermachtu a SS je třeba rozlišovat:
armádu do roku 1938
1939-1940
1941(to už bylo 70% jednotek, jejž si podmanilo Evropu po smrti)
1942
1943
1944
1945 -
-
V roce 41 rozhodně nebylo 70% jednotek, které si "podmanily" Evropu po smrti. Do roku 41 WH takřka zdvojnásobila počet mužů (z 4,7 mil na 8,2 mil) a úmrtí bylo za dané období asi 375 444 (takže ani 8% stavu z roku 39)
Zdroj: feldgrau.com -
-
v červnu nebo v květnu vyšly v ATM oficiální statistiky uznané německem a ruskem, tak si to sežen. já tu nikoho přesvědčovat nemusím
-
-
ani v květnovém a ani červnovém (edit: ni dubnovém ni červencovém) ATM žádný takový článek není. Popravdě pochybuji, že by to zvládlo Rusko či Německo uznat (ty podklady k tomu jsou v hrozném stavu), natož oba státy jednu verzi.
-
-
kks, kašlite už na to a choďte si zašukať *7*
-
-
Zašukat si můžeme, ale to neznamená, že nemáme čas se sebevzdělávat. *4*
-
-
-
-
Němci byli přinuceni do obou organizací příjmat cizince, u SS do 43 se snažili toliko nordické rasy, poté už tam brali také každého. WH byl v tomto ohledu řekl bych čistější a většinově tvořen občany Říše (nejspíš případ tvého praprastrýce) + povětšinou samostatné dobrovolné jendotky cizinecké (španělská Modrá divize, Legion Wallonie (v červnu 43 přešla pod SS), indická Legion Freies Indien a arabská Freies Arabien (mimochodem jedna ze slavných fotek černocha ve WH mundůru je právě člen tohoto uskupení), ruská ROA, chorvatské divise a další).
S výběrem těch nacionálně zapálených do SS to postupem času také nebylo tak žhavé. -
omg kecate tady nehorazny Pic*viny. mate to nakukany ze skol a z televize co ? Waffen SS byli z vic nez 50% cizinecky !!! jediny LSSAH byla nemecka !!!
skoda mluvit -
-
Máš pravdu, například 30. granátnická divize byla prakticky výlučně složena z obyvatel SSSR (Rusové, Ukrajinci, Arméni...), nebo slavní SS divize Viking, kde byly hojně zastoupeni Norové, Dánové a další severské národy.
-
-
máte pravdu máte pravdu, vy jste tak chytří...
-
-
Nechápu s čím máš jako problém?
-
-
Stačí čítať jeho komenty v ostatných diskusiách, ten má problém úplne so všetkým *2*
-
-
-
-
-
-
nevite nekdo proc se neda po update hry pripojit na server ? nebo kdy to pude
-
-
Mne to ide bez problémov.
-
-
Teda ale musím povedať, že nové mapy sú parádne *5*
-
-
-
Teď jsem se kouknul na poslední video na Steamu a musím říct- fantastické, obvzlášť AVT-40 potěšilo (bál jsme se že Mkb42 nebude mít oponenta, ale očividně zbytečně), sleva 20% pro původní majitele také potěší.
Mám ještě další dotazy- ten Maxim je pře(voz/nos)itelný? Počítá se s freeweekendem pro majitele původní RO? -
ej bistu, ale ste ma chlapi namotali, objednavam deluxe a idem na to :))
-
vypada to dobre...udelal bych ale este amici vs nemci
-
-
Tuším, že autoři modu http://www.darkesthourgame.com/ přejdou na dvojku, takže se můžeme těšit i na západní frontu. DH je velmi kvalitní a pár věcí má dotaženějších než původní hra
-
Chystá se datadisk Japonsko x USA. To by mohlo amerikanofily uspokojit.
Také jsem raději hrál mod DH, ale to bylo spíš kvůli novým vychytávkám (omezené tanky, efekt krycí palby) a mapám (dobývat vesničku, dům od domu, je zajímavější než továrnu/ několik linií zákopů)- oboje by však mělo být nějakým způsobem i v RO2- tak proč hrát nezajímavý západ? -
Ja bych udelal hru Finove proti Rusum nebo Korejci proti Amikum.
-
-
SSSR vs Finové - to by bylo dokonalé =)
-
-
Jen to ne proboha, z amiku je mi uz na bliti
-
Takových her tu už bylo mraky.
-
-
Popis herních mechanismů vypadá celkově fajn (trochu mne stále děsí ten recon plane). Je škoda, že autoři nesehanli dostatečné informace/ poradce k uniformám a zbraním, ale to snad napraví hráčské modifikace. Kvalita grafického zpracování není nejlepší, ale jestli to dovolí hrát v 64+ hráčích tak proč ne. Trochu mne mrzí nedodržení sovětských/německých hodností a místo toho použitý americký typ. Kříž mohli použít trámový, ten maltéz vypadá hodně nezvykle.
Malý dotaz- jsou konečně tanky poškoditelné/zničitelné realisticky nebo zůstala kouzelná zóna z původní RO? -
-
M těm tankům.Viděl jsem video,kde musel do tanku vystřelit 5 ran aby ho zničil :-D.Tohle by mohli předělat
-
-
jak píší kolegové- do tanku lze vypálit kde co a nemusí být zničen (jsou záznamy o KV1 které dostalo asi 120 zásahů a posádka boj přežila, jen neslyšeli)
Frank Horrigan: děkuji toto jsem četl, ale mám jisté obavy, aby se to dostalo i do hry samotné. Vím jaké měli někteří hráči potíže se systémem v Carpathianu, kde právě šla vymést toliko osádka. -
Už v RO si mohl střelit do zešikmeného pancíře a náboj se jednoduše odrazil - přesně jako ve skutečnosti. Proto se možná 4x trefil do těchto míst a teprve po páté ho zničil.
-
Hehehe, zabudni.
-
Pokud střílíš do blbého místa, tak můžeš střílet klidně do večera... Zásahový systém je údajně hodně propracovaný, takže se počítá i s tím, že můžeš zasáhnout uskladněnou munici uvnitř tanku, zranit posádku apod. Alespoň tak to prezentovali před vydáním
-
-
Ze lze zranit posadku mohu potvrdit. Jakmile je jeden clen posadky mrtvy, uz se do jeho pozice neprepnete bleskove, ale musite cekat na probehnuti animace jak prelezate vnitrkem tanku.
-
-
-