Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kupujem ale grafika trosku zastarala nie? Skoda ze posunuli vydanie ale snad to vymakaju.
    • no lol, tu sa chlapče na grafiku nehrá, toto nie je COD *7* Na takúto hru musíš mať gule *2*
      • hm. preco spominas cod. nehram.
      • Hairy_Ass
        No, ono se nehraje na grafiku ani v CoD, to by nesměla od MW pořád stejnou. *4* Ale pravdou je, že v RO se na grafiku nikdy moc nehledělo - důležitá je propracovanost.
      • no zrovna cod na grafiku u poslednich dilu taky nehraje :-D,coz je vzhledem k neskutecnym prodejnim cislum docela smutny *1*
        • Hej, mal som napísať BF, nejak sa mi to pletie, moc chlastu už *13* Ale to je fuk, proste som chcel povedať, že to nie je žiadna ultraarkáda, ktorá by lákala na vyčačkaný obal *3*
  • Zdravím Vás, existuje už nějaká česká komunita RO2? Nebo skupina na steamu? Nic jsem nenašel.
    • Ahoj, existuje čosi, čo sa zdiaľky podobá na FAN PAGE: www.heroesofstalingrad.eu
  • Zajímám se o WW2 a tohle vypadá na skutečně dobře dovedenou práci. Nemůžu se dočkat až to vyjde. Snad jen doufat v to, že spoluhráči nebudou jen tupé ovce které zaspamují éter s hláškami typu omg, lol, rofl, noob a pdobně, ale že se bude jednat o lidi co zajímá období ww2 a dokáží kooperovat. A také doufám, že to nebude plné skákajících gumových "es" které vás ve výskoku střelí do hlavy zatím co vy se je snažíte pokropit celým zásobníkem.
    • No tak "skákajúce esá" tam nebudú, toho sa neboj. Keby si hral prvú RO, tak nad tým ani neuvažuješ. Bunnyhopping v takejto hre je hotová samovražda.
      A k prvej časti, odporúčam ti vstúpiť do nejakého klanu, ktoré po vydaní nepochybne budú vznikať a garantujem ti, že budeš spokojný *3*
      • Ne nehrál, nějak jsem se ktomu nedostal. Díky za tip:-)
  • Jak už tady někdo psal k Wermachtu mohli i cizinci např. muj praprastrejda a SS byla záležitost těch pravejch nácků...
    A co se týče hry vypadá skvěle nevim jestli to koupit a pomoct mím soudruhům střílet ty náckovský svině!
    • diskuze o hov*ě o kterém nikdo z vás stejně nic neví

ale abych se připojil něčím smysluplným, pokud se bavíte o wermachtu a SS je třeba rozlišovat:
      armádu do roku 1938
      1939-1940
      1941(to už bylo 70% jednotek, jejž si podmanilo Evropu po smrti)
      1942
      1943
      1944
      1945
      • Tikov
        V roce 41 rozhodně nebylo 70% jednotek, které si "podmanily" Evropu po smrti. Do roku 41 WH takřka zdvojnásobila počet mužů (z 4,7 mil na 8,2 mil) a úmrtí bylo za dané období asi 375 444 (takže ani 8% stavu z roku 39)
        Zdroj: feldgrau.com
        • v červnu nebo v květnu vyšly v ATM oficiální statistiky uznané německem a ruskem, tak si to sežen. já tu nikoho přesvědčovat nemusím
          • Tikov
            ani v květnovém a ani červnovém (edit: ni dubnovém ni červencovém) ATM žádný takový článek není. Popravdě pochybuji, že by to zvládlo Rusko či Německo uznat (ty podklady k tomu jsou v hrozném stavu), natož oba státy jednu verzi.
        • kks, kašlite už na to a choďte si zašukať *7*
          • Hairy_Ass
            Zašukat si můžeme, ale to neznamená, že nemáme čas se sebevzdělávat. *4*
    • Tikov
      Němci byli přinuceni do obou organizací příjmat cizince, u SS do 43 se snažili toliko nordické rasy, poté už tam brali také každého. WH byl v tomto ohledu řekl bych čistější a většinově tvořen občany Říše (nejspíš případ tvého praprastrýce) + povětšinou samostatné dobrovolné jendotky cizinecké (španělská Modrá divize, Legion Wallonie (v červnu 43 přešla pod SS), indická Legion Freies Indien a arabská Freies Arabien (mimochodem jedna ze slavných fotek černocha ve WH mundůru je právě člen tohoto uskupení), ruská ROA, chorvatské divise a další).
      S výběrem těch nacionálně zapálených do SS to postupem času také nebylo tak žhavé.
    • omg kecate tady nehorazny Pic*viny. mate to nakukany ze skol a z televize co ? Waffen SS byli z vic nez 50% cizinecky !!! jediny LSSAH byla nemecka !!!

skoda mluvit
      • Hairy_Ass
        Máš pravdu, například 30. granátnická divize byla prakticky výlučně složena z obyvatel SSSR (Rusové, Ukrajinci, Arméni...), nebo slavní SS divize Viking, kde byly hojně zastoupeni Norové, Dánové a další severské národy.
        • máte pravdu máte pravdu, vy jste tak chytří...
          • Hairy_Ass
            Nechápu s čím máš jako problém?
            • Stačí čítať jeho komenty v ostatných diskusiách, ten má problém úplne so všetkým *2*
  • nevite nekdo proc se neda po update hry pripojit na server ? nebo kdy to pude
    • Mne to ide bez problémov.
      • Teda ale musím povedať, že nové mapy sú parádne *5*
  • Tikov
    Teď jsem se kouknul na poslední video na Steamu a musím říct- fantastické, obvzlášť AVT-40 potěšilo (bál jsme se že Mkb42 nebude mít oponenta, ale očividně zbytečně), sleva 20% pro původní majitele také potěší.
    Mám ještě další dotazy- ten Maxim je pře(voz/nos)itelný? Počítá se s freeweekendem pro majitele původní RO?
  • ej bistu, ale ste ma chlapi namotali, objednavam deluxe a idem na to :))
  • vypada to dobre...udelal bych ale este amici vs nemci
    • Paulcz
      Tuším, že autoři modu http://www.darkesthourgame.com/ přejdou na dvojku, takže se můžeme těšit i na západní frontu. DH je velmi kvalitní a pár věcí má dotaženějších než původní hra
    • Tikov
      Chystá se datadisk Japonsko x USA. To by mohlo amerikanofily uspokojit.
      Také jsem raději hrál mod DH, ale to bylo spíš kvůli novým vychytávkám (omezené tanky, efekt krycí palby) a mapám (dobývat vesničku, dům od domu, je zajímavější než továrnu/ několik linií zákopů)- oboje by však mělo být nějakým způsobem i v RO2- tak proč hrát nezajímavý západ?
    • Ja bych udelal hru Finove proti Rusum nebo Korejci proti Amikum.
      • SSSR vs Finové - to by bylo dokonalé =)
    • Jen to ne proboha, z amiku je mi uz na bliti
    • Hairy_Ass
      Takových her tu už bylo mraky.
  • Tikov
    Popis herních mechanismů vypadá celkově fajn (trochu mne stále děsí ten recon plane). Je škoda, že autoři nesehanli dostatečné informace/ poradce k uniformám a zbraním, ale to snad napraví hráčské modifikace. Kvalita grafického zpracování není nejlepší, ale jestli to dovolí hrát v 64+ hráčích tak proč ne. Trochu mne mrzí nedodržení sovětských/německých hodností a místo toho použitý americký typ. Kříž mohli použít trámový, ten maltéz vypadá hodně nezvykle.
    Malý dotaz- jsou konečně tanky poškoditelné/zničitelné realisticky nebo zůstala kouzelná zóna z původní RO?
    • M těm tankům.Viděl jsem video,kde musel do tanku vystřelit 5 ran aby ho zničil :-D.Tohle by mohli předělat
      • Tikov
        jak píší kolegové- do tanku lze vypálit kde co a nemusí být zničen (jsou záznamy o KV1 které dostalo asi 120 zásahů a posádka boj přežila, jen neslyšeli)
        Frank Horrigan: děkuji toto jsem četl, ale mám jisté obavy, aby se to dostalo i do hry samotné. Vím jaké měli někteří hráči potíže se systémem v Carpathianu, kde právě šla vymést toliko osádka.
      • Hairy_Ass
        Už v RO si mohl střelit do zešikmeného pancíře a náboj se jednoduše odrazil - přesně jako ve skutečnosti. Proto se možná 4x trefil do těchto míst a teprve po páté ho zničil.
      • Hehehe, zabudni.
      • Pokud střílíš do blbého místa, tak můžeš střílet klidně do večera... Zásahový systém je údajně hodně propracovaný, takže se počítá i s tím, že můžeš zasáhnout uskladněnou munici uvnitř tanku, zranit posádku apod. Alespoň tak to prezentovali před vydáním
        • Ze lze zranit posadku mohu potvrdit. Jakmile je jeden clen posadky mrtvy, uz se do jeho pozice neprepnete bleskove, ale musite cekat na probehnuti animace jak prelezate vnitrkem tanku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit