Přejít na výpis diskuzí
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - recenze
22.9.2011 | Tomáš Jung
172 příspěvků
-
Kup si hru hlavne treba z MMOboostu, nebo aukra, 3-4 stovky, a hlavne ikdyz koupis DVD verzi, priplatis 4 stovky a budes stahovat stejny mnozstvi dat jako kdyz koupis jen elektronický klíč. Priprav se na stahovani asi 6-7gb (to si automaticky stahne vsechny patche a i je nainstaluje), toto mnozstvi to bude stahovat ikdyz koupis DVD protoze na DVD je nejaka starsi verze nez jaka je ted (pry to slo do obehu tesne pred nejakym zavaznym problemem a tak je DVD vlastne k nicemu). Pokud steam neznas jen si ho stahni a zaregistruj, az budes mit klic, tam das Aktivovat hru, opises klic a ono se to samo zacne stahovat se vsim vsudy.
-
Tak já to teda koupim a zkusim vypnout ten In-game steam. A s těma patchema... oni se nainstalujou sami když se regnu na steam nebo jak? ... Jinak díky *3*
-
Nevim jak je to s pirátskou verzí, ale mám pomerne starsi PC a vse na High a hra se dost sekala...trvalo tak 5 minut po loadingu behem hry nez se to vubec dalo hrat jak se to jeste...donačítávalo :D. Ale pak jsem se dozvěděl že stačí vypnout In-game steam podporu a nyní na dvoujádru 2.4ghz, stare hd 4850 a 2gb ram na High nastaveni 50-60fps...Takze je zcela mozne ze to bude warez verzi. Kazdopadne od vydani hry jiz vyslo asi 5 patchu a v kazdem bylo neco pro optimalizaci....zrovna u takle zpackaneho zacatku hry se neda podle warez verze resit nic...
-
Mám dotaz. Stáhl jsem si hru abych vyzkoušel zda mi pujde, jelikož jsem zvažoval koupi a chtěl jsem si to nejdřív ověřit a i když mám dostačující sestavu tak se mi to stejně seká...nevíte jestli bude nějaký patch? Předpokládám, že to bude asi špatnou optimalizací...že?
-
Lol, buzík tu rozpráva o začiatočníkoch, a ani nechápe, čo je to MP hra *1*
-
To je tak, keď hodnotia warezáci *7*
-
Nesmyslnej post....to je jako hodnotit Counter Strike podle singlu s botama....fail
-
No, tak soudit multiplayerovou řežbu podle single-playeru, který je tam čistě jen ve formě bot-huntu, není úplně košér.
-
Říká se, že jak tě hra nechytne do deseti minut, tak už asi nikdy. A stalo se .... Asi hodku sem pařil úvodní mise, ale, jak to říct, není to ono. Hraju za němčoury, to je divný. Nechápu, jak se může někdo rozplývat, že to je jako dobrý. Není. Zabugovaný sem to až tak neměl, na dva roky starém hw to běží jak po másle. Jsou lepší hry, FarCry2, Stalker, atd .... Nezlobte se, tohle nedám, možná nějakej začátečník (greenhorn :) bude nadšen, ale kupovat to nebudu. Stáhl sem to z torentu, a zas celou hru vymažu. Howgh .... *5*
-
Coto? Ja naposledy ulozenou predvolbu teda mam... Pokud nepatris k tem trdlum co po smrti okamzite mackaj Select a class CO KDYBY NAHODOU byl super-imba sniper volny, tim se to vyresetuje...
-
dnes sem se dival na statistiky a mam tam vic jak 6000 kilu. realita bude tak asi 60-100. vic sem za tech 7 hodin co mi te ukazuje steam asi nedal. tohle maji teda domrvene pekne. dalsi otravna vec je respawn a vyber zbrani. nic jako naposled ulozena predvolba neexistuje. a takovejhle mini chybek je tam hodne. snad tyhle drobnosti brzo opravi
-
tak uz mam za sebou 6 hodin multiplayeru (ze singlu sem si projel jen tutorial). zadne bagy. skvela hra. snad jen ten system xpeni nejak zlobi. vcera sem tri hodiny hral a furt level honor 5 a dnes to zapnu a je tam 80. jinak
-
Už to je cajk mě to takhle bohužel nešlo stačilo jen do steamapps myslímže :). Jinak to je úplně něco jíného :).
-
Tak to nevim co delas blbe, me to hru opatchuje ikdyz to udelam treba z plochy, vubec to nepotrebuje byt uvnitr slozky.
-
No tadle mě bohužel nejde ... ikdyž nemám steam nainstalovaný v program files ale ve vlatní složce furt to háže že to nemůže najít cestu nebo co .. :(
-
Program Files-Steam-steamapps-common-red orchestra 2
-
Jak je ta cesta prosim ...
-
Tak ono to nesmieš hrať na serveri s pingom 500 *1*
Inak pre naladenie na túto hru odporúčam skvelý vojnový film Brestskaya krepost (Brest Fortress), ideálne v ruskom originále, ak nepomôže toto, tak už nič *3* -
Tak to byl přesně mod, který mě nebavil *4*. A nevím proč, ale měl jsem tam strašné lagy, a to jak netové, tak fps nebylo košer... a to mam sakra nějaké kompjůtr *3*
-
Toto je sila, porovnajte si to s levelmi v hre:
http://www.pcgamer.com/2011/01/11/red-orchestra-2-heroes-of-stalingrad-preview/2/
http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=63832
http://www.youtube.com/watch?v=uOAaWJFjMZ8