Přejít na výpis diskuzí
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - recenze
22.9.2011 | Tomáš Jung
172 příspěvků
-
https://rapidshare.com/#!download|153tg|3524603824|RO2_Language_Fixer.exe|294|R~56FB05DC303B31FD3D0D728B39A9B3B5|0|0 Jen to spustis a das opravit na puvodni jazyky. Neni to primo od vyvojaru, ale je to z jejich ofic. fora kde to vlastne schvalili panovi co to udelal. Ty soubory na puvodni jazyky ve hre jsou ale jaksi dalsi vec co jim vypadla byla moznost zmenit si to primo ve hre. Nedela to zadny problem s Punkbusterem atd, sam to tak mam od sameho zacatku. Pokud by to zcenzurovalo link, hledej v googlu RO2 Language Fixer, ma to 0.29mega
-
Jestli by js byl tak hodný byl bych moc rád :). Děkuji.
-
666: omlouvám se, zapomněl jsem odzdrojovat- world.guns.ru, koukám, že nějakých 11 tis. je uvedeno i na englické wiki v podčásti k STG.
já vím zdroje mizerné, ale o Německo se zajímám jen velmi okrajově (vlastně jen to co člověk pochytí od kolegů "nepřátel") -
a tyhle situace hře jen přidávají :) snad to do hry někdy doplní..
-
Na aukru legální steam klíč za 349 korun...nevim nad cim lide premysli...myslite si ze vas to bude bavit? 3 stovky vas nezabijou...
-
Ano dá, ale stále budou hlášky typu Vyhráli jsme bitvu v nagličtině. Jinak vše v němčině/ruštině. Je na to patch, pokud máš zájem najdu link
-
Nedá. Bohužel:(
-
Nevíte někdo jestli si dá nastavit aby mluvili rodným jazykem ? .... ta angličtina mě tam štve děkuji.
-
Prosím o zdroj informace o počtu MKb42. Tím to číslo nechci nijak zpochybnit, sám nevím a 10.000 kusů je stejně žalostně málo. Nicméně wiki (vím, hloupý zdroj) o MKb42 hovoří jako o prototypu, předchůdci MP43, kterých bylo vyrobeno jen pár stovek.
-
Vyskúšaj source mod Insurgency (je zdarma na Steame), je to moderná vojna a v mnohých smeroch je RO podobný *3* Snáď ešte nájdeš nejaké aktívne servery...
-
nerobím, Mosina (91/30) má mířidla na 2 km- vždycky když si s ní hraju marně přemýšlím jak se s tím dá zamířit, ale ocejchované to je. Na tu vzdálenost je projektil stále smrtící a byl předpoklad, že se mířidla na tuto hodnotu nastaví v případě ostřelování (neplést s oDstřelováním) nepřátelské oblasti salvou.
Nepsal jsem "necvičeného", ale "nepříliš cvičeného"- moderní ruční střelné zbraně jsou na ovládání jednoduché a efektivní (proto mohli vzniknout zvrhlosti typu dětští vojáci). Toho výcviku moc třeba není- stačí když vám někdo ukáže jak se to nabíjí, odjišťuje, dá vám pár ukázek jak mířit (je to v každém sovětském manuálu ke zbrani), párkrát vás to nechá vyzkoušet na střelnici a není problém (sám jsem se naučil obstojně manipulovat a zasahovat cíl s CZ 50 během necelé hodiny)
100 m je skutečně v pořádku a soustřel Mosiny je na tuhle vzálenost pár cm. A když si připočítám, že mojí mosině je 85 let, tak v době, kdy vyšla z továrny musel být ten soustřel famozní. -
No já přemejšlim o koupi hodně nedávno sem si ji na zkoušku stáhl abych zjistil jak pujde a ta optimalizace je hrozná takže počkam cca měsíc jestli to napraví a pak je to tutovka...moc dobrá gameska :))
-
Asi nikdo nepopírá že chvění ruky dělá problém při snaze trefit cíl. Jde o přesnost střelby u pušky jako takové, když je třeba zapřená o pevný podklad při střelbě v terénu, myslím si, že to má být reálné i ve hře. Osobně nemám rád obrovskou úhlovou odchylku projektilu jak je ve hrách zvykem že se zbraní při sebelepším míření kulka letí jinam než kam je namířená, vůbec nejhorší je sprej systém, kdy i střelbou jednotlivými výstřely vzniká kolo jak po kropení z konve na kytky. Naštěstí se to v některých hrách už nepoužívá ale pořád to ještě bývá a dost mě to vadí.
-
Nastavit na 2 km šly (třeba u Mosina), trefit něco na tu vzdálenost nešlo *4* Těch 100-200m je reálných (voják po základním výcviku, na cíl o velikosti chlapa), lidi jako Zajcev měli potvrzené zásahy na vzdálenosti kolem 800m...
-
hru som nehral ale s odozvy a recenzie sa mi vemi paci to spracovanie strelby a krytia o takom niecom snivam uz dlho takisto temto hry by mi asi vyhovovalo daleko viac ako v nadchadzajucom bf3 co vsak ja neviem obstat je obdobie 2.svetovej vojny.Je fajn ze takto spracovana hra je tu aspom pre tych ktorym toto obdobie neprekaza snad niekedy v buducnosti vijde aj nieco s modernejsimi zbranovim arzenalom.Vyvojarom samozrejme drzim palce len nech pekne zamiesaju karty na poli fps.
-
mieridla nastavene na 2km? V 2. svetovej vojne? WTF? si robis prrdel tot nedavno som videl dokument o sniperoch a zasah na najdlhsiu vzdialenost je tusim okolo 2300 m s optikou o akej sa v tedy ludom ani nesnivalo co sa tyka vyjadrenia ze nieje problem pr NECVICENEHO vojaka s puskou trafit ciel na 100-200m.Jak to povedat je to proste kravina.a kazdy kto srielal s pusky co i len na 50m a videl co robi chvenie ruky mi da za pravdu
-
no není (to 1 na 1000 bylo myšleno spíš ironicky, ale uznávám že to není jasně rozpoznatelné), navíc jsem teď narazil na zajímavé poznámky ohledně počtů a vypadá to, že se zbraň mohla dostat do boje v rozumných číslech až v lednu 43
nejsem si jist s tím nasazením toliko u SS, zrovna koukám na fotky a alespoň tři u WH by byly -
Ku prospěchu? Ubírá na realičnosti a taktických možnostech (člověk mohl v RO v nejhorším z takřka odstřeleného tanku vyskočit a začít hledat nový, nebo aspoň pušku po zemi, aby byl co platný)
-
Je nutno si přiznat, že pár věcí, co bylo v 1 dílu a zde se neobjevilo bylo ku prospěchu. Kupříkladu to vystupování z tanku :-)
Ale třeba výběr tříd a zbraní dle charakteristiky map bylo daleko lepší než ten odemykací RPG systém, který platí nyní -
vypadá to zajímavě, ale zatím zůstanu u jedničky a budu čekat až vyjde ještě pár patchů. u RO1 taky trvalo docela dlouho než se hru podařilo rozumně vyladit, ale výsledek stál rozhodně za to ... doufám že RO2 na tom bude podobně