Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra je moc dobrá.Až opraví bugy a dodaj techniku a nějaký mapy tak to bude pecka.
  • Sakra Dead Island hraju uz pomalu 20hodin a skvele se bavim!
    Pokud je Red Orechstra 2 taky tak kvalitni,tak to je jasna koupe! *14*
  • http://heroesofstalingrad.eu/view/post:1783 a este rada s nastavenim grafiky http://heroesofstalingrad.eu/view/post:1978
  • http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/22021-red-orchestra-2-vyladeny-unreal-engine-i-hratelnost

Skôr test ako recenzia, ale stojí za prečítanie.
  • So záverom a hodnotením plne súhlasím, táto hra potrebuje trošku dozrieť, ale je to pecka a pre mňa veľké prekvapenie. Len prajem autorom, aby to dobojovali čo najskôr, táto hra si to zaslúži *5*
  • Jazz
    "dostává"
    To je snad pochopitelný ne ?
    Nebo to tady dostalo 10 hodnocení ?
  • No, jestli pojebanej server browser, neexistující VOIP (zvlášť u takhle taktické hry) a blbou optimalizaci nepovažuješ za prvky zásadně ovlivňující zážitek z hraní, pak jsi vcelku skromný člověk.
  • Ataker
    Jak ty můžeš vůbec tvrdit, že já jsem hru nehrál ?! Může být verze taková, že jsem to zkusil, ale prostě osmičku bych tomu nedal.
  • Hairy_Ass
    Tak to máš napsat. *3*
  • Jojo, optimalizace je na seznamu blizkych patchu...

- VOIP
    - Stats
    - Crashes
    - Optimization
  • Treba já nemam problem s nicim z toho, cos vymenoval...
  • Zaújmavé . ešte prednedávnom sa tu ludia sťažovali že sa hodnotí moc prísne
  • Dalsi, kdo hru nehral, ale ma jasno v hodnoceni jo? Ja myslim, ze hodnoceni je odpovidajici a jeste par patchu a bude to na devitku *3* A to rikam jako clovek, ktery je ke hram obvykle velice kriticky.
  • Moc dobrá hra, celou dobu hraju CoD takže je tohle příjemná změna.Jen nemůžu najít kompromis mezi grafikou a FPS. Všechno na low vypadá hra hnusně, pokud ale nastavím medium tak už je hra nehratelná, přitom papírově by to můj PC měl zvládat aspoň na ten medium/high, tak snad to ještě vyladěj.
  • Ja som teda z real zbraní nestrieľal, ale nemyslím, že by s reálnou puškou bol problém zasiahnuť cieľ na povedzme 200m... Aspoň pre vycvičeného strelca. A na naozaj veľké vzdialenosti je už citeľná balistická krivka, takže...
  • Paulcz
    Pravda, nahrál jsem asi hodinu.. ale je to tak "vynimočné", že je na foru každej druhej topic o tom, že hra nejde spustit nebo že padá :) za kritický problém považuju lagy, skákající FPS, streamování textur a neustálé měnění rozlišení u nich (údajně featura UT3 enginu), padání hry (cca 5x za 60 minut), podivnej systém krytí a nepřehledná mapa bojiště, pokračovat nemá smysl..
  • Ten problem se zvukem byl takovy, ze sel pri intru a videich, ale nesel pri hre? Stahl jsem si crack verzi abych zjistil, jestli me to utahne stroj, ale bohuzel me nejde zvuk. Tim padem nemuzu tedka uvazovat o koupi.
  • Pre-beta? Z jakého duvodu to povazujes za pre-betu? Pro par bugu? To je snad vtip ne? Ty bugy se opravdu nyní netýkají ani tak samotnyho gameplaye, spíš jen tech blbustek okolo (profile stats) a nekdo ma snad problemy se stabilitou nebo vykonem, ale pre-beta, to si trochu mimo, kluku...

Ja bych z toho nedelal takovou tragedii, treba kdyz sem koupil BF2 tesne po vydani, taky sem nadaval, na vykon, na chyby, na ping, na stabilitu a nehorazne dlouhe nacitavani a nakonec jaka hezka hra to pak byla...

Prominte spatnou citelnost, pisu z mobilu...
  • Ataker
    Tady se dávají jenom osmičky a devítky nebo kde jsme? *10*
  • Jazz
    Achjo, nemyslim tady...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit