Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tikov
    já vím, ale přece jen jsem tak nějak očekával aspoň trochu větší efektivnost F1 oproti Sthg24
  • Ja neviem, buď mám nejakú extra verziu, alebo sa to s tým zabugovaním kapánek preháňa, ale ja hrám krásne plynule a High vo fullHD, hra je stabilná a v celku bezproblémová. Od vydania som zaznamenal pár IMHO nepodstatných chýb, z ktorých časť už bola opravená.

Ale že by to bol nejaký ťažko hrateľný bugfest, to ani náhodou...
  • Ja som z hry úplne nadšený a neľutujem ani cent, čo som do toho vrazil. Je to moc príjemná zmena od všetkých tých arkádových FPS poslednej doby, ktoré hráča vodia za ručičku jak nejakého retarda.

Pravda, potrebuje ešte trochu doladiť, ale vývojári na tom makajú 15hod denne (vraj) a patche vychádzajú každý druhý deň, tak to snáď nebude trvať dlho *3*
  • Pekna fanboyovska recenzia, netusil som, ze produkt sa hodnoti na zaklade toho, co autori naslubovali a co mozno, mozno opravia v buducom patchi a nie na zaklade aktualneho stavu. Ta hra je proste zabufgovany odpad, o com vsedcia aj statistiky na steame, pri lanchy 20 tisic hracov, teraz denny peak je 4 az 5 tisic hracov..Do roka to bude dead ako prva super "realisticka" RO.
  • Pete.palis
    Tak a teď mluvený rozbor gameplaye *1*

http://www.youtube.com/watch?v=bmQqlbqWCPU
  • Musite pouzivat XP? Ale jdete. *6*
  • Hairy_Ass
    Zase všechno super-realistické být nemůže, buďme vděční i za to málo, což je v porovnání s konkurencí stále více než dost. *3*
  • Aj preklep, diky
  • Ok, no tak teď ještě počkat měsíc/dva na doladění a mám náhradu za Forgotten Hope 2. A třeba i cena trochu spadne. *4*
  • Tikov
    Autor článku se lehce sekl- Mg-38 myslel očividně mg-34
    Osobně mi naopak absence čistě tankových map vyhovuje, jen by to chtělo lehčí stroje. Snad patch s PzIII a T-70 přijde co nejdříve.
    Vyrovnanost zbraní mi přijde dobrá- PPŠ by sice mělo být v této době vybaveno spíše bubnovým zásobníkem, ale vzhledem k té vyrovnanosti, proč ne.
    Trochu mne zklamaly německé magnetické protitankové miny, které jsou ve hře užity jako granáty. Granáty jsou také trochu vadné- zatímco Němci mají útočný vz. 24, tak Sověti obraný F1- v reálu rozdíl, jestli vás granát zabije na 3-5 m/ 200 m- ve hře jsem si rozdílu nevšiml. Asi by bylo šťastnějším řešením vybavit Sověty RGD-33 a u obou typů dát možnost navléknutí obrané košilky.
  • sakryš, jsem se kývl o thread ... ./
  • To je pěkné slovo, vyzraješ, zdůrazňuje, že se u té hry musí trochu i přemýšlet. Což je fajn.

btw se dívám, že moje maličkost "hrnec" je zvěčněna na screenu z mapy RedOctober .)
  • Ani ne. Na většině serverů je poměrně user friendly nastavení, že se ti nad spolubojovníky objevuje jméno. Pokud hraješ na nějakém "reality" serveru, tak je to vypnuté, ale ani tak s tím není problém (ale občas se stane). Stačí zdravý rozum.
  • Mě by jen zajímalo, máte někdo problém se střílením vlastních?
  • Tahle hra je zatim pro me nejpeknejsim prekvapenim tohoto roku
  • Hru jsem nehral, ale zkus hru pustit jako spravce a zmen nastaveni. Treba to pomuze.
  • To mě taky napadlo, nedávno mi kvůli avastu vyhazovalo chybu L4D2. Tak sem to zkoušel s vypnutym avastem a pořát nic.
  • To jsi docela trefil - nekdy me bylo uplne jedno jestli vyhrajeme kolo, je to boj o zivot, svuj vlastni. Tesis se az si podas toho parchanta co te minule sejmul z okna, jak si pro nej dojdes a vyzrajes na nej.
  • To zrovna nevim. Ty detaily nahore jsem moc nezkoumal, mam je na high, protoze nemaji na vykon extra vliv
  • Je to uzasna hra, sem veteran z jednicky a z tohodle sem uplne nadsenej. 10/10.
    Me zadny bugy nevadej, jediny byl server browser ale ten uz opravili, jinak na gtx580 ve fullhd to jede jak z praku na ultra detaily

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit