Přejít na výpis diskuzí
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - recenze
22.9.2011 | Tomáš Jung
172 příspěvků
-
Mohu se zeptat jak bylo v článku napsáno ke konci jak si hráči stěžují ohl. zbraní. Tak na co si přesně stěžují ? jen čistě ze zájmu děkuji :) .
-
Dead Island dostal 8/10, cos to kouřil? *8* *1*
-
Můžu se zeptat co je v recenzi myšleno tím: "přehnaná přesnost pušek"? Přehnaná přesnost při porovnání s reálnou střelbou pušky nebo je přehnaná pro gameplay?
-
Hledam team speak a nenachazim. Jde to i bez registrace?
-
Ja to docela hraju a krome toho ze je ve hre na muj vkus az moc cheateru (po starem dobrem aimbotovi se ted rozsirila novinka a tou je mrtvola velmi rychle se "plazici" po zemi co te zabije pazbou) a toho ze mi to tak trikrat za den spadne jsem nic zazsadnejsiho razu neobjevil.
-
Je to dobrá hra víc mě to baví jak jednička :) až na ty bugy :( , které se snad opraví co nejdříve a patche opravdu vycházejí :) jen by mě zajímalo co zrovna opravují nebo tak .. na steamu furt k přečtení nic není ... :(
-
Pozvanka na heroesofstalingrad.eu a hlavne na nas teamspeak po veceroch ...
-
ty uz zase pijes ten marihuanovy gin? :D
-
Jó, tak Dead Island dostává 4/10, ale tohle 9/10.
-
hele, já si tu hru vcelku zamiloval, ale zas nemá cenu zavírat oči před tím, že vyšla v podstatě pre-beta - a že to je stran Tripware celkem vzato podvod.
-
vypada to huste a docela uvazuju o koupi na steamu, ale jak si tak ctu recenzi, rikam si jestli precijen nebude lepsi mesic ci dva pockat
-
pobavil jsem se :D
-
horsi komentar jsem jeste neslysel...
-
Úplne som vedel, že mi sem niečo také napíšeš. Ja neviem, však to nehraj, nikto ťa nenúti, ale názor nejakého hatera ma vážne nezaujíma *3*
-
No fórum je teraz logicky plné tých čo majú nejaký problém. Ale že by hra bola v šialenom štádiu? Babské reči, keby si to hral, tak toto nenapíšeš (pravda, leda že by si mal nejaký kritický problém, že sa to nedá hrať, ale to je výnimočné).
Naopak hra sa hrá veľmi dobre, to je jej silná stránka *5* -
Hodnocení je zcestný. 8 za bugy, lagy, chyby a nedodělky ? :) Stačí si pročíst oficiální forum - tahle hra má obrovský potenciál a snad ho časem využije, určitě se také objeví hromada perfektních modů, ale nyní je v šíleném stádiu. Já bych zatím nehodnotil.
-
gameplay dobry ale co ten komentar? :) jako vole nejvic hustej mazez nee? ty jo husta valba proste ..faakt dooost dobryy
-
stejny nazor jako hrej ci edge. perfektni hra jen je treba par patchu. ted si k tomu jeste pridejte dlc zdarma a mod rising storm, ktery se uz nejakou dobu kuti. proste jasna koupe. PS: bude videorezenze?
-
JJ, mas extra fanboi deluxe edition.
http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=970
Herne forum o hre, plne spokojnych zakaznikov.
A link na TWI forum tu ani davat nebudem, TWI je akurat banda uboziakov, ktora vydavala Alfa verziu hry a ked sa ludia zacnu stazovat, tak ich zacnu mazat, ked to nepomoha, zacnu ich banovat na vlastnom fore ci dokonca vypnu na cas forum, aby premazali zle thready a nechaju tam akurat tie ritozelecke.
Druhy Dead Island..pracuju na jednej verzii hry niekolko rokov a vydaju par map a archaicky vazerajucu hru na obstaroznom UT3 s narokmi pomaly Crysis2. -
J8 myslím, že recenzent hlavně myslí ty bugy statistik a podobné, které hru moc neovlivňují. Hraji ji tak 14 dní a taky sem nic závážného nenašel.