Přejít na výpis diskuzí
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - recenze
22.9.2011 | Tomáš Jung
172 příspěvků
-
Tahle hra je zatim pro me nejpeknejsim prekvapenim tohoto roku
-
So záverom a hodnotením plne súhlasím, táto hra potrebuje trošku dozrieť, ale je to pecka a pre mňa veľké prekvapenie. Len prajem autorom, aby to dobojovali čo najskôr, táto hra si to zaslúži *5*
-
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/22021-red-orchestra-2-vyladeny-unreal-engine-i-hratelnost
Skôr test ako recenzia, ale stojí za prečítanie. -
No tadle mě bohužel nejde ... ikdyž nemám steam nainstalovaný v program files ale ve vlatní složce furt to háže že to nemůže najít cestu nebo co .. :(
-
-
Tak to nevim co delas blbe, me to hru opatchuje ikdyz to udelam treba z plochy, vubec to nepotrebuje byt uvnitr slozky.
-
-
Už to je cajk mě to takhle bohužel nešlo stačilo jen do steamapps myslímže :). Jinak to je úplně něco jíného :).
-
-
-
Poradil by někdo začátečníkovi, proč ve hře chvíli po spuštění zčernají obrysy, siluety domů a vůbec všechny předměty.
A ve výcviku, házím-li granáty do " koše ", mohu do nekonečna, hra mě nepustí dál.
Děkuji za případnou odpověď. -
Mě by jen zajímalo, máte někdo problém se střílením vlastních?
-
-
Ani ne. Na většině serverů je poměrně user friendly nastavení, že se ti nad spolubojovníky objevuje jméno. Pokud hraješ na nějakém "reality" serveru, tak je to vypnuté, ale ani tak s tím není problém (ale občas se stane). Stačí zdravý rozum.
-
-
Ok, no tak teď ještě počkat měsíc/dva na doladění a mám náhradu za Forgotten Hope 2. A třeba i cena trochu spadne. *4*
-
-
-
Musite pouzivat XP? Ale jdete. *6*
-
Tak a teď mluvený rozbor gameplaye *1*
http://www.youtube.com/watch?v=bmQqlbqWCPU -
-
pobavil jsem se :D
-
horsi komentar jsem jeste neslysel...
-
gameplay dobry ale co ten komentar? :) jako vole nejvic hustej mazez nee? ty jo husta valba proste ..faakt dooost dobryy
-
-
Hra je moc dobrá.Až opraví bugy a dodaj techniku a nějaký mapy tak to bude pecka.
-
Zdravím lidi, ztáhl jsem si hur na ozkoušení, ale je to v ruštině, neví někdo kde sehnat angličtinu nebo češtinu ? Já bych si tu hru osobně koupil, ale až budu rozumět co mi to píše. Dík moc
-
-
Ahoj,udělal jsem to stejně jako Ty,takže jsem si to nejdřív stáhl,ale měl jsem anglickou verzi.Protože ve stažené verzi jde jen SP,ve většině případů při spuštění hry použiješ 1. záložku,která znamená právě SP.Potom si vybereš kampań (poznáš podle obrázku,sovětská se ti odemkne až po dohrání německé),a potom si zvolíš obtížnost.Jinak nezbývá než stáhnout anglickou verzi (česká není) nebo koupit plnou hru :-)
-