Přejít na výpis diskuzí
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - recenze
22.9.2011 | Tomáš Jung
172 příspěvků
-
Čau nevíte co dělat když mi ve hře nejde zvuk? *13*
-
čus panove,zitra mi prijde original red of orchestra 2:heroes of Stalingrad...tak bych vas chtel pozadat,kde bych mohl stahnout nejnovejsi patch?Diky...
-
Mám dotaz. Stáhl jsem si hru abych vyzkoušel zda mi pujde, jelikož jsem zvažoval koupi a chtěl jsem si to nejdřív ověřit a i když mám dostačující sestavu tak se mi to stejně seká...nevíte jestli bude nějaký patch? Předpokládám, že to bude asi špatnou optimalizací...že?
-
-
Nevim jak je to s pirátskou verzí, ale mám pomerne starsi PC a vse na High a hra se dost sekala...trvalo tak 5 minut po loadingu behem hry nez se to vubec dalo hrat jak se to jeste...donačítávalo :D. Ale pak jsem se dozvěděl že stačí vypnout In-game steam podporu a nyní na dvoujádru 2.4ghz, stare hd 4850 a 2gb ram na High nastaveni 50-60fps...Takze je zcela mozne ze to bude warez verzi. Kazdopadne od vydani hry jiz vyslo asi 5 patchu a v kazdem bylo neco pro optimalizaci....zrovna u takle zpackaneho zacatku hry se neda podle warez verze resit nic...
-
-
Tak já to teda koupim a zkusim vypnout ten In-game steam. A s těma patchema... oni se nainstalujou sami když se regnu na steam nebo jak? ... Jinak díky *3*
-
-
Kup si hru hlavne treba z MMOboostu, nebo aukra, 3-4 stovky, a hlavne ikdyz koupis DVD verzi, priplatis 4 stovky a budes stahovat stejny mnozstvi dat jako kdyz koupis jen elektronický klíč. Priprav se na stahovani asi 6-7gb (to si automaticky stahne vsechny patche a i je nainstaluje), toto mnozstvi to bude stahovat ikdyz koupis DVD protoze na DVD je nejaka starsi verze nez jaka je ted (pry to slo do obehu tesne pred nejakym zavaznym problemem a tak je DVD vlastne k nicemu). Pokud steam neznas jen si ho stahni a zaregistruj, az budes mit klic, tam das Aktivovat hru, opises klic a ono se to samo zacne stahovat se vsim vsudy.
-
-
Jojo na MMOboostu sem už kupoval elektronickej klíč ke Kmotrovi 2, akorát sem tu hru musel stáhnout, ale to mi nějak nevadí. Ok, tak díky a snad to vypnutí In-game pomůže *1*
-
-
Hra mala problém hlavne na niektorých konkrétnych konfiguráciách, neviem ako je to teraz, ale optimalizácia stále ešte prebieha, takže ak to aj sekať bude, čoskoro by sa to malo zlepšiť.
Každopádne na nete sa dajú nájsť rady, ako zlepšiť výkon. A ešte ma napadá, že autori už pri bete dôrazne odporúčali nainštalovať najnovšie drivery na grafiku, páč hra je na ne optimalizovaná...
-
-
-
-
-
-
Musíš mít naisntalovanej STEAM ;)
-
čaute chalani neviete ako spustim MP ? tam server browers a tam sa nič nedeje prosim o radu
-
Je to uzasna hra, sem veteran z jednicky a z tohodle sem uplne nadsenej. 10/10.
Me zadny bugy nevadej, jediny byl server browser ale ten uz opravili, jinak na gtx580 ve fullhd to jede jak z praku na ultra detaily -
hru som nehral ale s odozvy a recenzie sa mi vemi paci to spracovanie strelby a krytia o takom niecom snivam uz dlho takisto temto hry by mi asi vyhovovalo daleko viac ako v nadchadzajucom bf3 co vsak ja neviem obstat je obdobie 2.svetovej vojny.Je fajn ze takto spracovana hra je tu aspom pre tych ktorym toto obdobie neprekaza snad niekedy v buducnosti vijde aj nieco s modernejsimi zbranovim arzenalom.Vyvojarom samozrejme drzim palce len nech pekne zamiesaju karty na poli fps.
-
-
Vyskúšaj source mod Insurgency (je zdarma na Steame), je to moderná vojna a v mnohých smeroch je RO podobný *3* Snáď ešte nájdeš nejaké aktívne servery...
-
-
Tak to byl přesně mod, který mě nebavil *4*. A nevím proč, ale měl jsem tam strašné lagy, a to jak netové, tak fps nebylo košer... a to mam sakra nějaké kompjůtr *3*
-
-
Tak ono to nesmieš hrať na serveri s pingom 500 *1*
Inak pre naladenie na túto hru odporúčam skvelý vojnový film Brestskaya krepost (Brest Fortress), ideálne v ruskom originále, ak nepomôže toto, tak už nič *3*
-
-
-
-
Hra by mohla byt fajn pokud ty animace vojaku daji doporadku ted to je tragedie .. jinak zvuky jsou super a ta atmosfera neni zla to se musi nechat no a po graficke strance to taky neni buh vi co *3*
-
čau, poradí někdo ? Mám origošku, až do teď jsem v pohodě pařil multiplyaer Stalingrat, včera jsem chtěl hrát a místo multaku na Stemu je singlplýer a po síti se nabízí jen Rising storm a ten ještě nevyšel. To už skončil a nepůjde hrát ve Stalingradu? *10* *13* Pomozte mi...
-
neviete niekto poradit kupil som si originalku ro2 instalacia prebehla bez problemov a ked ju spustim nabehne ze sa spusta do stredu obrazovky nabehne ro2 screnshot a na listu unreal engine a vobec to nereaguje mozem cakat kolko chcem a nic sa nestane
-
-
Aktualne mam podobny problem a odhadujem ze za to moze nejakym sposobom Punkbuster. Na zaciatku som hru spustal 2x bez neho a rozbiehalo sa to okamzite. Teraz je to takmer 5 minut. A to sa da na Youtube vyhladat video, kde sa na start caka 13 minut. *7* Takze ak si medzicasom nenasiel trpezlivost, skus to pustit, niekam odbehni a raz to snad nabehne. *4* Kto vie v com moze byt problem...
-
-
Ja mam podobny problem, ale u me se spusti ro2 logo, v liste UnrealEngine, hra se dostane na hlavni menu, ale za cca. 5 sekund se to sekne a uz s tim nic nenadelam...neporadite nekdo?
-
-