Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pekna fanboyovska recenzia, netusil som, ze produkt sa hodnoti na zaklade toho, co autori naslubovali a co mozno, mozno opravia v buducom patchi a nie na zaklade aktualneho stavu. Ta hra je proste zabufgovany odpad, o com vsedcia aj statistiky na steame, pri lanchy 20 tisic hracov, teraz denny peak je 4 az 5 tisic hracov..Do roka to bude dead ako prva super "realisticka" RO.
  • Nazdar lidi,mám několik problémů a chci s nimi svěřit Vám, jelikož se zdá že o tom hodně víte.
    Nevím proč, ale red orchestra 2 přichází na dvou DVD discích,nicméně já potřeboval k instalaci jen jeden,tak mě zajímá proč.Za další problém považiji to, že v nastavení hry,kde jsou položky myslím gameplay,video,audio a input mohu upravovat pouze video(rozlišení atp.) tak by mě zajímalo proč,jestli je to nějaká chyba která ještě nebyla opravena atd.Poslední věc je,že jsem se v multiplayeru v třídě rifleman (střelec) dostal na lvl2 (frontline soldier) což by mi mělo umožnit používat u této třídy pistoly TT33 u sovětů a C96 u němců.V postupu tříd to píše,že je to odemčené,nicméně v samotné multiplayerové hře ji ve své výbavě za střelce nemohu najít. Hru hraji normálně opatchovanou přes internet,takže nevím kde je problém.Tohle vyřešit a vše bude dokonalé *5* Jinak hluboce doporučuju všem příznivcům realismu a 2.světové války, atmosféra stalingradu je nezapomenutelná *3*
    • Ahoj.Mám dojem,že na DVD je nějaká starší verze a proto se to stahuje ze steamu už s patchema,takže je skutečně potřeba jen jedno DVD.Mě jde v nastavení změnit úplně všechno,takže to bude asi problém jen u tebe.Shodou okolností jsem zrovna dnes dohrál riflemana na stejný level jako Ty,ale obě pistole jsou normálně otevřené,stačí si jen vybrat v okně.A ano,souhlasím s tím,že atmosféra je nezapomenutelná.Jestli se pletu,tak mě někdo opravte.
  • Zdravím,
    Mám originál Red Orchestra 2 + Rising storm a když hraju multiplayer tak po 15-45min se mi zasekne hra a celej komp a nepomáhá CTRL+ALT+DELETE musím pak vypnout celej komp, nevíte proč?
  • Ja neviem, buď mám nejakú extra verziu, alebo sa to s tým zabugovaním kapánek preháňa, ale ja hrám krásne plynule a High vo fullHD, hra je stabilná a v celku bezproblémová. Od vydania som zaznamenal pár IMHO nepodstatných chýb, z ktorých časť už bola opravená.

Ale že by to bol nejaký ťažko hrateľný bugfest, to ani náhodou...
    • Ja to docela hraju a krome toho ze je ve hre na muj vkus az moc cheateru (po starem dobrem aimbotovi se ted rozsirila novinka a tou je mrtvola velmi rychle se "plazici" po zemi co te zabije pazbou) a toho ze mi to tak trikrat za den spadne jsem nic zazsadnejsiho razu neobjevil.
    • JJ, mas extra fanboi deluxe edition.

http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=970

Herne forum o hre, plne spokojnych zakaznikov.

A link na TWI forum tu ani davat nebudem, TWI je akurat banda uboziakov, ktora vydavala Alfa verziu hry a ked sa ludia zacnu stazovat, tak ich zacnu mazat, ked to nepomoha, zacnu ich banovat na vlastnom fore ci dokonca vypnu na cas forum, aby premazali zle thready a nechaju tam akurat tie ritozelecke.

Druhy Dead Island..pracuju na jednej verzii hry niekolko rokov a vydaju par map a archaicky vazerajucu hru na obstaroznom UT3 s narokmi pomaly Crysis2.
      • Sakra Dead Island hraju uz pomalu 20hodin a skvele se bavim!
        Pokud je Red Orechstra 2 taky tak kvalitni,tak to je jasna koupe! *14*
      • Úplne som vedel, že mi sem niečo také napíšeš. Ja neviem, však to nehraj, nikto ťa nenúti, ale názor nejakého hatera ma vážne nezaujíma *3*
    • J8 myslím, že recenzent hlavně myslí ty bugy statistik a podobné, které hru moc neovlivňují. Hraji ji tak 14 dní a taky sem nic závážného nenašel.
  • Paulcz
    Hodnocení je zcestný. 8 za bugy, lagy, chyby a nedodělky ? :) Stačí si pročíst oficiální forum - tahle hra má obrovský potenciál a snad ho časem využije, určitě se také objeví hromada perfektních modů, ale nyní je v šíleném stádiu. Já bych zatím nehodnotil.
    • No fórum je teraz logicky plné tých čo majú nejaký problém. Ale že by hra bola v šialenom štádiu? Babské reči, keby si to hral, tak toto nenapíšeš (pravda, leda že by si mal nejaký kritický problém, že sa to nedá hrať, ale to je výnimočné).

Naopak hra sa hrá veľmi dobre, to je jej silná stránka *5*
      • Paulcz
        Pravda, nahrál jsem asi hodinu.. ale je to tak "vynimočné", že je na foru každej druhej topic o tom, že hra nejde spustit nebo že padá :) za kritický problém považuju lagy, skákající FPS, streamování textur a neustálé měnění rozlišení u nich (údajně featura UT3 enginu), padání hry (cca 5x za 60 minut), podivnej systém krytí a nepřehledná mapa bojiště, pokračovat nemá smysl..
        • Treba já nemam problem s nicim z toho, cos vymenoval...
      • hele, já si tu hru vcelku zamiloval, ale zas nemá cenu zavírat oči před tím, že vyšla v podstatě pre-beta - a že to je stran Tripware celkem vzato podvod.
        • No jestli spíše za to nemůže vydavatel ... ty většinou kur... hry třeba jako Il - 2 a teď to tady máte ti co jsou nadržení a musejí mit honem honem hru :) já bych klidne ještě měsíc počkal jen aby to bylo v pořádku jinak hrád se dá a atmosféra je super.
        • Pre-beta? Z jakého duvodu to povazujes za pre-betu? Pro par bugu? To je snad vtip ne? Ty bugy se opravdu nyní netýkají ani tak samotnyho gameplaye, spíš jen tech blbustek okolo (profile stats) a nekdo ma snad problemy se stabilitou nebo vykonem, ale pre-beta, to si trochu mimo, kluku...

Ja bych z toho nedelal takovou tragedii, treba kdyz sem koupil BF2 tesne po vydani, taky sem nadaval, na vykon, na chyby, na ping, na stabilitu a nehorazne dlouhe nacitavani a nakonec jaka hezka hra to pak byla...

Prominte spatnou citelnost, pisu z mobilu...
          • No, jestli pojebanej server browser, neexistující VOIP (zvlášť u takhle taktické hry) a blbou optimalizaci nepovažuješ za prvky zásadně ovlivňující zážitek z hraní, pak jsi vcelku skromný člověk.
  • Tikov
    Je pravda, že nejde opustit tank? Měl jsem za to, že jsem jen neobjevil správnou klávesu, ale teď jsem se to dočetl na TW foru *9*
    • Nejde vystúpiť, ani nastúpiť. Tankista je proste v tanku... Škoda, ale inak je spracovanie tankov celkom fajn, imho...
      • No co cheš, Rusko... s tankem na věčné časy. *1*
        • V konzervě jednou seš a taky tam i zůstaneš! *15*
  • Říká se, že jak tě hra nechytne do deseti minut, tak už asi nikdy. A stalo se .... Asi hodku sem pařil úvodní mise, ale, jak to říct, není to ono. Hraju za němčoury, to je divný. Nechápu, jak se může někdo rozplývat, že to je jako dobrý. Není. Zabugovaný sem to až tak neměl, na dva roky starém hw to běží jak po másle. Jsou lepší hry, FarCry2, Stalker, atd .... Nezlobte se, tohle nedám, možná nějakej začátečník (greenhorn :) bude nadšen, ale kupovat to nebudu. Stáhl sem to z torentu, a zas celou hru vymažu. Howgh .... *5*
    • Lol, buzík tu rozpráva o začiatočníkoch, a ani nechápe, čo je to MP hra *1*
      • Pravda pravda, nechápu tvoje mínuska.
        • Tikov
          Nevím, jak autor dokázal rozeznat příslušnost k homosexuální komunitě na dálku, i tak není vhodné používat hanlivého výrazu (mimochodem pochybuji, že by vůbec tušil, co ten výraz ve skutečnosti znamená)
        • No, asi som mal radšej napísať socka, niekoho sa to očividne dotklo *7*
    • Nesmyslnej post....to je jako hodnotit Counter Strike podle singlu s botama....fail
      • To je tak, keď hodnotia warezáci *7*
    • No, tak soudit multiplayerovou řežbu podle single-playeru, který je tam čistě jen ve formě bot-huntu, není úplně košér.
  • tak extremni mnozstvi bugu a totalne hloupich AI tohle hodnoceni si rozhodne nezaslozi
    • Tak toto je úplný nezmysel, vidno, že si to vôbec nehral (origo). Hra sa hrá skvele, bugy sú skôr kozmetického rázu (časť opravená, + každým dňom sa očakáva veľký patch, ktrorý by mal doriešiť zvyšok). A kritizovať AI v hre zameranej na multiplayer môže fakt len warezácka socka alebo niekto, kto tú hru nevidel ani zdiaľky...
    • Zalezi na pohledu - AI bylo tupe u jednicky a vetsina ani nepredpokladala, ze bude u dvojky lepsi, a ze to bude singleplayer hra. Tohle je ciste MP titul, dat tam singl kampan byla chyba. Cas vyvoje kampane se mel venovat MP hre.

Ohledne bugu - hraji denne a dobre se bavim. Je zde spousta veci k doladeni, ale nic vyrazne nekazi atmosferu a zabavu. Krome jedine veci - nefungujici statistiky. Ale to by snad melo byt hned v pristim patchi napraveno.
  • vypada to huste a docela uvazuju o koupi na steamu, ale jak si tak ctu recenzi, rikam si jestli precijen nebude lepsi mesic ci dva pockat
  • hra která je užasná a bez bugu by si zasloužila 10 ale bohužel je to trožku nedomrdlí *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit