Přejít na výpis diskuzí
Red Orchestra 2, nejrealističtější střílečka na PC
21.1.2011 | levis
49 příspěvků
-
Doufám, že tam bude aspoň trochu realisticky pojatá střelba a chování zbraní. Kdo má furt hrát ty CoD či Medaly, kde zbraně vůbec neskáčou, jsou přehnaně přesné a vůbec zabít někoho je velice jednoduché. Jen aby nějaký klučina s gamepadem něco trefil. To potom to střílení ani moc nebaví, což je kritický nedostatek u hry, kde jediným prvkem hratelnosti je střílení panáků.
-
-
Myslim ze o realisticky pojatu strelbu sa tu bat nemusime. :) Este si spomenies, ked budes po kazdom vystrele musiet stlacit tlacitko znova aby si natiahol zaver pusky. ...a budes to milovat.
-
Vyzkoušej klidně první Red Orchestru... už tam to není žádná procházka rájem.
-
-
Tak jest, alebo ak z modernej doby, tak odporúčam free source mod Insurgency, ten tiež celkom ujde.
-
-
-
Bude to MASAKR :D
-
Moja najocakavanejsia hra na tento rok.
-
Copak Red Orchestra 2 z druhý světový , pche to mě moc nebere, ale Mod In Country: Vietnam který se pro Red Orchestra 2 připravuje z války z Vietnamu to bude teprve maso : http://www.incountrymod.com/ *3*
-
-
to ja jsem naopak rad,ze je tu zase najaka hra z 2.sv,tech ze soucasnosti je v posledni dobe az moc :-P
-
-
Já už se taky s chutí vrátim do WW2 .Poslední dobou je ta moderní doba už nudná.
-
Vietnam přeci není z týhle doby, nebýt poslední hry Bad Company2 : Vietnam nebylo by tu pořád nic, na takový hry se prostě zapomíná :)
-
-
sak jasny,ja taky nemluvil o vietnamu :-P
-
-
-
-
No tak nevim proc je jenom pro PC.
Pokud nebude nejak moc slozite ovladani, tak by se to na konzolich dalo hrat uplne normalne, akorat nevim jestli by se to prodavalo, vzhledem k tomu jake hry na konzolich vladnou :/ -
-
Je to to same jako by byl couter-strike na konzolich? A pro ty kdo si mysli ze to je realne tak skoda ze neni moznost hrat s obema platformama na jednom serveru *3*
-
První RO byla na ovládání docela složitá, dost si nedokážu představit, jak by to mohli snížit na pár tlačítek. Navíc to nebyla zrovna hra typu "hrr na ně!", to by asi na konzolích nemělo moc úspěch, přesně jak říkáš ty. *4*
-
Ja myslim,ze by se to na nich moc neprodavalo.Prece jen tam leti hry jako CoD a BFBC
-
-
na toto se vážně těším a sem nesmírně rád že se RO2 nenechala zprznit od konzolí a je jen PC only :)
-
-
Kde by jsme už byli bez kozolí *1*
-
-
no jen jestli by byly bez konzoli prachy :) ... inak kazdy titul vyvijeny pro PC potesi .. uz jen tim potencialem co se tyce , hratelnosti, hernich principu, ovladani, grafiky, atd. ... staci si porovnat PC only tituly a multiplatformni hry za poslednich 10 let .. i kdyz na konzolich jsou 3 hry ktere docela zavidim ..
-
-
Killzone ? *1*
-
-
nebo gears of war 2, 3 ach jo *9*
-
-
Killzone vubec :) .. napadaji me vlastne jen dve .. Uncharted a Metal Gear Solid ..
-
-
-
-
-
-
ja som mal rad ako MP strielacku ktora vyuzivala taktiku a bola zlozitejsie robena BF2, kedze ma vyjst BF3 a to ma byt pokracovanie tak sa nan tesim, ale RO2 vyzera tiez velmi zaujimavo
-
Já osobně se už nemůžu dočkat.Vypadá to ,že to bude hodně promakaný *4*
-
pěkný *4*