Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže místo docela logického přemístění Tita do řad Grey knightů, kde by mohl bojovat s těmi největšími (a tím pádem i pro hráče nejatraktivnějšími) stvůrami, by se radši vykáleli na lore a udělali z Tita nějakého kacířeského, byť zřejmě dobráckého supernadčlověka?
    Nemůže prostě někoho napadnout udělat pěkně temné rpg vycházející z pravidel Dark Heresy? za to bych se i k temný bohům modlil...
  • druhý díl by byl nejspíš inspirován Ultramarines knížkama kde je Uriel Ventris vykázán z UM kapituly kvůli porušení Codexu "napsaltonášrobout" Astartes a musí si to odčinit ve vyhnanství
  • I...... innocence proves nothing.
  • montatatana
    Jeste ze to pokracovani nevzniklo. Konec tu byl fajn. I kdyz typickej priklad hry, kterou nikdo nehral :)
  • pardon Eternal Crusade
  • bylo nahrazeno novým chystaným mmo Dark Crusade, které snad nebude vypadat jako přebarvičkovaná WoW blitka
  • Kaciri !!
  • Daleko vice me zamrzel osud chystaneho mmorpg WH40K:Dark Millenium :-/.
  • XorxoxTalarius
    Ale jiste ze muze ... staci kdyz prohledne lzi cisare a vyda se bojovat za svobodu, jelikoz cest nic neospravedlnuje
  • XorxoxTalarius
    Tak ja bych rekl spis lehce nadprumerna a dost jsem se u ni bavil. Tak ted uz holt nezbyva nez cekat na Eternal Crusade
  • když se to může stát mocným Primarchům, proč by se to nemohlo stát obyčejnému mariňákovi
  • Tushan
    pochybuju že by ultras mohli zradit codex astartes a víru v císaře. to je zase ohýbání wh40k lore ktery mě je proti srsti
  • Co je to za hru?
  • Vitekb
    Tady souhlasím s autorem. S takovým vývojem příběhu snad i lepší, že další díl nebyl.
    Stejně to byla jen průměrná hra, kterou jsem dohrál jen proto, že to byl WH40k.
  • hm, co keby bolo pokracovanie, kde by mal hrac na vyber.Tj ci si ultramarinak zachova vieru v cisara alebo podlahne vabeniu chaosu
  • Ja bych si tak moc pral pokracovani. Achjo :(
  • Děj?O 200 litrů krve navíc a nějáký ten chlápackej pokřik navíc a jsem spokojen. *7*
  • Hahaha Velmi vtipné
  • A tak to je dobře! Sláva císaři!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit