Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Znám spoustu ,,obrovských her" které vyšli normálně bez rosekání na části, kdyby mě někdo dřív řekl že sme mohli hrát witchera uz v roce 2013 ale každý týden bychom dostali 1 vesnici, myslel bych si že je to cvok, proč by proboha open world rpg někdo sekal na chaptery, u hry jako byl resident evil to chápu protože se tam každý chapter pouštěl zvlášť a dávalo to smysl, ale jak má vypadat tohle? Poběžím ulicí a najednou přes cestu závora s blikajícíma majáčkama a nápisem ,,pokračování v příštím dlc"? A všem co se nápad trhat hru na cáry líbí mě hned nemusí cpát mínusy, mě se to prostě nelíbí.
    • Tak ono se to asi moc nelibi nikomu, ale je to prijatelne, preci jen pokud to zlepsi celkovou kvalitu hry. Co si vzpominam na FF7 tak prevest ji do komplet 3D skutecne nebude jen tak. Podle me prevest to verne da daleko vic práce nez vytvaret hru novou, obvzlast co se tyka celkove atmosfery.
  • Wow hroznej nápad, doufám že bude každá epizoda začínat pokémoní znělkou a končit pořádnym cliffhangerem
  • Hm... neřekl bych, že FF7 je nějak výrazně větší, než třeba FF13, která celkem bez problémů vyšla celá najednou.

Tenhle remake FF7 vypadá skutečně výborně, ale nemám zájem, hrát ho po kouskách. Nemám rád epizodní hraní, komunitní financování a všechny tyhle nesmysly.

Jinak celkem klasika, perfektní trailer, vyvolání velkého nadšení a pak hned studená sprcha.
    • Pokud bude ta mapa světa open world a nejen symbolické znázornění z výšky, tak bych jim to i odpustil
      • Open world je absolutní zbytecnost radsi naznak z výsky a pořádně propracvané lokace. Čímž lze předejít i tej debilní epizodičnosti-.
        • stejně tam vozidla budou muset dát, protože bez těch by to nebylo FFVII a proč ty projížďky v letadle,helikoptéře, motorce, lodi, ponorce, autě, chocobovi snowboardu a nevim čem ještě neudělali pořádně a ne jen schematicky
  • ja vedel ze to musí mit nejakej hacek, to video vypadalo az prilis dobře na to aby to bylo bez problemu. Ale co, jednou to bude v celku a pak si to zahraju, urcite pak vyjde nejaka complete edice kde bude všechno a jak byva zvykem i něco navíc, kdo si pocka ten se docka:)
    • Po dvaceti létech ...a třech pokusech o amatérské dokončení rozdělaného příběhu , když nedošlo k naplnění business plánů původního vydavatele . *11*
  • epizodni rpg, to tu jeste nebylo? ale zadny velky prekvapko, snad jen, ze je to napadlo az ted

epizodni hry jsou mor, mam z toho takovej ten serialovej pocit, tak to jako budem tocit (vydavat) a kdyz to nebude mit dost divaku (hracu), tak sbalime sapito a cus
    • Ale jo, už pár ano. Xenosaga byla na tři díly, a to jich původně mělo být ještě víc, tuším šest. Stejně tak Digital Devil Saga byla na dvě hry, i když příběhově zcela jasně navazovaly. A samozřejmě .hack, obě série.
      • Rozdil je v tom ze puvodni FF7 epizodicka nebyla, kdezto tebou jmenovane byli tak planovane od zacatku.
        • Taky jsem nikdy nepsal, ze původní FFVII epizodická byla, že? Pouze, že to nebude první případ.

Každopádně, já nechcí odsuzovat něco, o čem moc nevíme. Pokud to bude ve stylu Xenosagy, tedy dvě, nebo tři, plnohodnotné hry, bude se to dát přežít. Ale pokud by to byly jednohubky na pár hodin, no, to by bylo horší. Uvidíme, co z toho bude.
        • I když ty tri disky na kterých FF7 vysla se s trochou nadsázky za epizody povazovat daji:)
  • To někoho štve? vždyt ta poslední jako fantazie jako celek má zatim kolik, 13 epizod? A pořád nejsme u konce :D
    • Joko celek je každá díl sám o sobě uzavřenej a uplně jiná hra, tudíž nevim co plácáš
    • A zas neni poslední, podvod! Hláškou ze Simpsnů "toto bude největší úspěch od doby mé žaloby na film Nekonečný Příběh" *1*
  • Nakonec nebudeme vědět co hrát dřív. FF XV nebo epizodickej remake jako od Telltale. Groovy!
  • Ja rikam uz radu let, ze technologicky pokrok zdrazuje vyvoj her a ty jsou kvuli tomu cim dal primitivnejsi. Vitezstvi formy nad obsahem.
  • MrSanta
    Remake Final Fantasy VII rozdělí tvůrci na více částí (a je to dobře) - ať přemýšlím, jak přemýšlím, nemohu přijít na to, proč by to mělo být, z pohledu hráče, dobře. Pro časové hledisko moc význam nevidím - jestli čekat o rok či dva déle a dostat to celé třeba v roce 2019, nebo hrát epizody a poslední epizodu dostat v roce 2019. To je vážně výhra. A určitě pomůže, když budu třeba čekat půl roku mezi epizodama. To jistě prohloubí můj herní zážitek.
    Nejdřív změna boje, teď rozdělení na několik částí. To jsem zvědavej, čím nás ještě překvapí. Ještě aby se každá část prodávala za AAA cenu.
    Uvidíme, jak to nakonec bude. Na upřesnění vydavatelského plánu a oznámení dat vydání jsem hodně zvědavej. Zatím se kloním k počkání a zahrání až to bude dostupné celé.
  • Ne neni to dobře a to z mnoha důvodů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit