Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protože je to tak zbytečná práce a zbytečně ohromnej kus výkonu kterej budou muset useknou kvůli tomu. Radši klasiku, která fungovala tehda a funguje i dnes s decentní mapou s lokacemi a městy decentně a vkusně usazenými do ní. Po příchodu do bodu se mi otevře nádherná lokace, která bude mít dost prostoru a výkonu jen a jen pro sebe. (Open world je tu (u FF) zbytečný zlo, nehledě na to, že dnešní konzole sotva zvládaj Fallout4 nebo Witcher 3 kde je běžně snímkování kolem 20fps což nepovažuju za hratelný a nehodlam se tim kvuli vlne zbytecnyho open worldu omezovat ve FFVII remake. Jen se podivej jak hnusne vypada FFXV když se probíháš po světě )
    • Toto je reakce na toto
      Francor (anonym) Souhlasím Nesouhlasím
      stejně tam vozidla budou muset dát, protože bez těch by to nebylo FFVII a proč ty projížďky v letadle,helikoptéře, motorce, lodi, ponorce, autě, chocobovi snowboardu a nevim čem ještě neudělali pořádně a ne jen schematicky

Vzhledem k tomu, že games IT nebylo stále schopno opravit ten debilní strom přispevku tak se to zas hodilo sem.
  • del0
    Hmm, tohle vypadá na další přešlap. Nevim, jestli je tohle dobrý nápad u hry, která staví z 90% na příběhu.
  • Nekonečná japonská telenovela *1*
  • kéž by raději předělali Xenogears - jeden z nej příběhů a nejimaginativnějších světů herní historie.
    • del0
      Xenogears? Hmm, leda na Kickstarteru. *15* Alespoň, že se blíží Numenera (což ale jistě víš :]]), která má imho šanci se zařadit po bok hrám kalibru Xenogears/Planescape, minimálně teda co se týče toho světa.
    • Tak to nevim, slozitost toho co nam tam SE chtěl rict dosahla takových rozmeru ze od druhého disku se to zvrhlo ve vysvetlovaci manii kde nejaka postava dlouhy minuty mluvi a vysvětluje aby to aspoň bylo trochu k pochopeni. Dneska by něco takového mainstreamove nemohlo uspet, coz je samo skoda.
      • ten druhý disk nestihli dodělat, tuším jim došly peníze nebo čas nebo na ně vedení Square Enix tlačilo a chtělo přesměrovat zdroje k FF, takže místo aby příběh vyprávěli interaktivně tak jako v Disku 1, tak byli nuceni ho odvyprávět pasivně pomocí čtení spousty textu na Disku 2. I tak je ten příběh naprosto fantastický - náboženský, duchovní, filosofický, pokrývající 10 000 let od ztroskotání té lodi.
        • Me dalako vic mrzi ze z plánované mega epicke Xenosagy nakonec byli jen tri dily které nebyli zas tak uplne super. Ale aspoň remaster Xenosagy 1-3 bych asi bral, preci jen třeba treti dil byl docela super.
  • Nevím zda je to "dobře", ale je pravda, že původní hra (laciné 3D modely na předrenderovaném pozadí) potřebovala 3 CD disky.

Mrzí mne redesign Baretta, původní verze (víc při těle a bez brýlí) mi k jeho povaze sedla. Ale co už.
    • maros.goc
      udivuje ma koľko ľudí si tak pomýlene predstavovala Baretta :D ..poprvé on nikdy nebol tučný, on bol vždy vysoký svalnáč hovoriaci černošským prízvukom, Nomura ho vytvoril na základe herca Mr. T ...opakujem nikdy nebol pri tele, ako to zobrazujú oficiálne arty, tak film Advent Children

http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Barret_Wallace
      https://www.youtube.com/watch?v=iE6Q7HNaIZE
      • udivuje ma koľko ľudí si tak POMÝLENE predstavovala Baretta :D
        http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Barret_Wallace?file=Barret-Date-FFVII.png

????
        Nebo že by grafici SquareSoftu byli také pomýlení?
      • Tak myslim ze je podstatne jak vypadal ve hre, a tam skutecne pusobi diky jednoduche grafice silnejsi, Ale umysl to jiste nebyl. Ta podoba co je v remaku je samozrejme v poradku.
  • To jsem teda zvědavej jak ten "otevřený" svět rozdej do epizod, ale když tam vážně daj všechno, co bylo v původní hře,tak to bude ok.
    Rozdělení do epizod bude určitě lepší než aby to dopadlo jak FF XV.
  • Podle mě chtěj do Guinessovky jako série s největšim počtem dílů *1*
    • 30 dílů po dvou hodinách jeden bude každé tři měsíce, to máme hru na 7,5 roku. Myslim že těch rekordu padne víc.
  • lipkozzi
    Tak medzi epizodami aspon bude cas na levelovanie materii :)
    • Což uplně rozbije obtížnost hry.
      • Ronox
        Neznám FF fanatika, který by neudělal max level na prvním CD :). Povinnost pro fanoušky vždy.
  • Já nechápu, co všichni šílej. Prostě to rozseknou na 3 disky kdy jedna část bude 50 hodin obsahu. Stejný model jako Starcraft 2. Úpřímně, po xxx hodinovém Zaklínači nebo jemu podobných open world hrách, kde člověk do toho musí nabouchat neuvěřitelné množství hodin, to docela vítám.
  • super, aspoň se do toho dříve ponořím...
    • Nemluv takhle o svojí mámě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit