Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paráda, na Xbox One to vyjde, takže moje prachy už ode mě mají na účtě. Za verzi na PS4 bych se ale nezlobil taky.
  • sice opet par dni stara zprava ale tesim se jak malej :)
  • Nebijte mě hned, ale bude tam coop multiplayer? Já jenom že to byl jedinej způsob, jak jsem SS2 mohl hrát aniž by mi nepraskly nervy. Jak já byl podělanej. :) SS1 jsem hrál pro jistotu jen asi 30 minut než na mě dolehla atmosféra a strach z toho co je za dalším rohem.
    • doufam ze jo, ale voni ho tam zatim nejak moc nechtej, nevim jak to dopadne, coop v ss2 je totalne nejlepsi coop co sem kdy hral
  • Nějak vypadla informace, že se jedná o částku na tvorbu prvního levelu.
  • Už mají 515k. Nemám strach. *1*
    • Já také. Ostatní ať platí a pak si to zdarma stáhnu. Bude to i na GOGu, takže Denuvo nehrozí.
      • Já si to koupím, akorát škoda, že to je to digitální. Chtěl sem to prodat do bazaru, abych ušetřil a trochu odrbal vývojáře. Takový zvyk z konzolí...
  • Trochu mouse lag, asi by to šlo pořešit někde v ovládacím panelu nVidia, ale na těch pár minut to nemělo význam. Bavilo mě to, koupím.

P.S. Pokud jste jak vocasi hledali po celém levelu chybějící součástku do circuit (jako někdo, koho nebudu jmenovat, nějakej kámoš nebo tak), tak nehledejte, ale koukejte, co vám tam bliká a co by ještě mělo blikat.
  • Jelikož to vyjde i na GOG, tak tvůrce podpořím pouze dvojím stažením - hry z torrentu a předkožky z penisu.
    • Tak to se máš, nezapomeň to ještě sdílet...
      • Piráti a nelegální uživatelé jsou svině, proto jsem upload nastavil jen na 10 KB.
        • Jestli to myslel jako vtípek, tak jsem se zasmál. :)
        • haha takze sis jako pirat nastavil mensi upload abys zpomalil dalsi piraty? ty ses komik :))))
  • To oni můžou jen tak ? Komu patří ta značka ? Pochybuji, že by si mohli jen tak třeba předělat BIOSHOCK, když jej vlastní 2K....
    • Ghost47
      Jen tak nemůžou, ale oni si jaksi koupili práva *4* Předtím je měla nějaká pojišťovací společnost, na kterou to přešlo po likvidaci Looking Glass.
  • Na tom propagačnim video to vypadalo nějak lépe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit