Přejít na výpis diskuzí
Remember Me bude akční sci-fi se sličnou hrdinkou bez paměti
14.8.2012 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
To by mohlo dopadnout dobře, vypadá to slibně :)
-
Hmm, Francouzi, udatná, silná hlavní hrdinka pohybující se na hraně zkaženého světa, to mi zavání Lucem Bessonem.
-
Poslední záběry traileru mi daly připomenout "ONI", ale celé je to i tak velmi zajímavé pro budoucí sledování.
-
-
Žééééé? Přesně to se mi prohnalo hlavou, Oni je moje all time favourite.
-
-
Teď jsem teprv viděl to druhý video a přijde mi to ještě víc cool! Tak trochu "inception style". Taky se mi líbilo, že skoro na začátku tam byla ta pasáž, kdy jdou dva týpci podchodem a uličkou a povídaj si, a já si řek, že si nepamatuju, že bych v ňáký hře slyšel po zvukový stránce tak dobře zpracovanou ozvěnu... takže hra u mě má další plusovej bod :)
-
Urcite namet zajimavej, uvidime jak se to bude dal vyvijet dalsimi videi...
-
Grafika pěkná, námět zajímavý. Jsem zvědavý na další info. *9*
-
Ja nevim jak vam ale mne ta hrdinka prijde takova nesympaticka ale zenskejm nerozumim tak treba nemam pravdu.
-
-
To si děláš kozy ne?! Já bych jí ten rošt protáh hned několikrát...
-
-
Ale ona by s tebou nešla.
-
-
Ty ses jí ptal?
-
-
Jo je to moje sestra
-
-
Tak jí vzkaž že jí ho chci strčit do ucha.
-
-
-
-
Ty zníš, že bys protáh rošt každé/každýmu.
-
-
Bohužel po tom co jsi mi ho vykouřil ve výtahu jsem na něm měl ještě týden po tom otisky zubů. Po tomto nepříjemném zážitku jsem na jebačky s chlapama ztratil chuť...
-
-
a když slíbím, že já kousat nebudu? :) udělal bys jednu malou výjimku?
-
-
Jestli bude Ringwraith souhlasit, tak ano. Bez něj ani mrd!
-
-
Sorry no, příště se polepším. Ale stejně jsi to bemusel vyslepičit. *10*
-
-
-
Ale o tom ja samozrejme nemluvim.
-
-
Jenže já ano :)
-
-
-
-
tak ocakavania to vzbudilo NESKUTOCNE.... este vacsie ako posledny deus ex.... *8*
-
Vypada to pekne, ale ted jak zpracuji to kradeni myslenek. Mohli by to tam dat jen jako tahouna pribehu a ne jako aktivni schopnot postavy. V dnesni dobe se*ou vsechno do aktivnich schopnosti a ocas to vypada strasne smesne (viz. Syndicate). A co se tyce obrazku... napada me jedine: Ja chci Prey 2! *4*
-
Jsem rád že úroveň diskuzí na games zůstáva pořád nezměněna a je pořád pod diskuzemi na super.cz