Přejít na výpis diskuzí
Remember Me bude akční sci-fi se sličnou hrdinkou bez paměti
14.8.2012 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
scifi a cyberpunk geniální spojení. Pro mě se tak stává jednou z nejočekávanějších her ( i když nevím co od toho čekat )
-
-
Scifi a kyberpunk je geniální spojení? :D To je jako, kdyby jsi řekl, že horkovzdušnej balón a horkej vzduch je geniální spojení :D
-
-
Teď už blbečci nemůžou říkat, že vychází jen samé COD, MoH a BF, když nám tu tvůrci pracují i na originálních kouscích (Dishonored, Watch Dogs a teď i Remember Me).
-
-
Proc hned blbecci?Sam si tady vymenoval 3 relativne originalni/inovatavni potencionalni AAA hry a nove znacky. 3 z kolika desitek oznamenych pokracovani AAA her ?
Her ,ktere jsou casto dil od dilu hloupejsi,akcnejsi,primocarejsi,kratsi,jednodussi?
Nechapej me spatne,jsem za tyto 3 zminene hry vdecny,ale kdyz vidim,ze kvalitni a originalni pociny jako napr Mirrors Edge musi cekat roky na mozne pokracovani,zatimco stokrat recyklovane hry maji pokracovani kazdy rok,tak to cloveka moc nepotesi.
-
-
Deus Ex 3 říznutý Total Recallem (kterýmkoli). Ok, to nezní jako špatná kombinace. Bohužel, tím končí mé pozitivní dojmy s traileru/gameplaye.
Boj je předpokládám primárně pěstní, alespoň já si v traileru žádného střílení nevšiml (a gameplay jsem ani nedokoukal). Tady je tedy první zádrhel, mě bojovky vůbec netáhnou. I u Batmana skřípu zubama.
Grafika chvílemi vypadá dost divně, zvlášť co se detailů postav týče, v porovnání s Deus Exem 3 bych řekl přímo hůř. Prostředí je hezké, ale stejně mi grafický styl z mě neznámého důvodu nesedí. Do toho ta tuna radarů, či co to je, toho mi taky přišlo příliš.
A hrdinka, stejně jako zbytek toho co jsem zatím viděl, je divná a ani mi není moc sympatická.
Zatím to vypadá, že mě to mine stejně jako Sleeping Dogs...
Každopádně oceňuji snahu o trochu inovace a ještě nad tím nebudu lámat hůl.