Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Deus ex human revolution s ženskou hrdinkou...,why not *14*
  • Toto je presne to, co mi chybalo v Mass Effect serii. ME boli velmi dobre hry, ale nedozvedel som sa takmer nic o obycajnom zivote, ako to tam chodi, ako sa tam zije... Bolo to take... povrchne.

Ked som videl to video, tak sa mi ihned (medzi dalsimi) vybavil Mass Effect a musim povedat, ze to na mna velmi zaposobilo.
    Akurat som cakal, ze to bude este trochu temnejsie (vid. Blade Runner alebo 1984), na moj vkus to az prilis hra farbami.
    Ale to je zatial jedina vytka... Graficku stranku som uz prestal riesit a animacie postav snad este vylepsia.

Kazdopadne si to pripisujem na zoznam... Sleeping Dogs, Dishonored, Watch Dogs a este Remember Me.
    Bude to zase raz kraaaasne obdobie :-)
  • Tak ty dvě videa vypadaly výborně, premisa hry zní taky hodně zajímavě, ale teda vážně jsem zmatený z toho, jak se to bude hrát... V bojových sekvencích to vypadá jako mlátička (ty moc nemusím), v těch průzkumných to byl takový Princ z Persie (nebo spíš Mirror's Edge ve třetí osobě včetně hudby, která taky nezněla vůbec špatně) a v těch úkolových částech zase jako mix Sands of Time (pseudo vracení času), Syndicate (manipulace s vědomím protivníka) a Deus Ex co do celkové atmosféry cyberpunku. Celkově hodně solidní guláš, ale zaujalo mě to, budu sledovat, jak se to nakonec vyvrbí. *4*
    • kubi-wan
      A jestli tam budou všecky tyhle věci (dobře zpracovaný), tak "Shut up and take my money!"
  • sci-fi ACreed s ženskou. Ale snad s promakaným příběhem. Tak by to mohla být zábava.
  • hrať sa s pamäťou....vyzerá to nádejne...super hudba *5*
  • Že by konečně pořádná kyberpunková akce? Doufám, že se jim to povede (po "mírném" rozčarování ze Syndicate - a já tak moc věřil) a bude to pecka, která si zaslouží své hráče.
    • kubi-wan
      Na druhou stranu, já třeba od Syndicate zas tak moc nečekal (původní hru jsem nehrál), ale líbilo se mi to audiovizuálně. Prostě přijít ze školy, vypnout mozek a trochu si zastřílet a (pravda, primitivně) zahackovat... na to bylo Syndicate fajn.
      • Jednička Syndicate dnes nevím nevím, ale v té době to byla paráda.
  • R U Still Down ?
  • Z toho jednoho videa to podle mě vypadá moc dobře.

No, zatím tu i lidi souhlasí, ale počkejte až vyjde ven víc informací... pak se to skoro určitě obrátí na "konzolová sra*ka".

Tak PC sýla.
    • Když to bude "konzolová sra*ka", tak samozřejmě že ano. *2*
      • PC sýla brácho. Každá hra, co vyjde i na konzole je přece "konzolová sra*ka"!
        • To je pravda pouze pro pc fanatiky a podobnych fanatiku beha plno i na konzolove strane barikady, neboj. *1*
          Ty ses ocividne jeden z nich *1*
        • Ja som s konzolovými " sra*kami" totálne spokojný a kto nieje nech nehrá na konzoli:) Mám už 4 roky jednu mašinku na ktorej hrám stále najnovšie hry... čo viac si možem želať, problém je iba v jednej veci a to v dlžke vadšiny hier ale tento problém je aj na PC takže... nemám čo riešiť rád si zahrám, rád si zahrám na konzoly a prečo nie?
    • Jo a tady je gameplay.
      https://www.youtube.com/watch?v=m82AF52mFi4

Tak poďme PC hráči! Oh, P.King už začal. *3*
  • V roce 2084? Leda, kdyby jim to někdo na způsob Velkého bratra nařídil pod trestem smrti. *15*

Edit: Ups, to mělo být na TreC00l.
    • proč by ne, možná to tam bude logicky vysvětleno i když o tom silně pochybuji *1*
  • claymen
    Proč to vypadá jako Mass Effect? A ještě ten bílý omnitool :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit