-
Nechápu....já mám nahrano přes sedmnáct hodin a hra mě stále baví,dopředu mě pohání dobrý příběh,hudba a hlavně styl neoparis;) za těch 600kč jsem dostal vynikající hru...!!!
-
Hra se mi moc líbila a neměl bych problém s tím, dát jí 9, ale jak autor správně poznamenává - sto lidí, sto chutí. Mně třeba hodně připomněla Bioshock Infinite.
-
Pan Švára by si měl dát 10z 10 za nejlepšího recenzenta v počtu zkazení chuti hrát uz jen samotnou recenzí a jeho přehnanými častými kritikami všech mozných her :) ono je to tady ostatně v modě *3*
-
V podstatě s autorem recenze souhlasím, ale dal bych o bod víc. Ta hra má obrovský potenciál a je to něco docela nového. Ty hrátky se vzpomínkami jsou něco neprozkoumaného. Bohužel trpí technickými nedostatky a kamera občas blbne. To by se ale dalo přehlídnout. Určitě to ale potřebuje další díl, aby se hra ukázala v tom lepším světle !
-
Ta hra má některé fajn mechaniky, ovšem jinak je to vodení za ručičku skrz koridor. Navíc k dohrání hry na hard vám stačej palce u nohou. Důkaz http://cs.twitch.tv/manvsgame/c/2388176
-
Je zajímavé, že ta hra buď dostává výborné známky, nebo zcela (pod)průměrné. Ale nejak nic mezi tím.
-
-
důležitý je, že podlě většiny recenzí selhal soubojový systém, čímž třeba u mně ztratila smysl. KOTOR jsem hrál vlastně jenom kvůli soubjovému systému, stejně jako Neverwinter Nights
-
-
Mi se soubojový systém velice líbí a hodně mi sedl.
-
Špatné srovnání a určitě víš proč.
-
-
-
Tady si prostě nevybereš. Jednou má hra moc nízké hodnocení, podruhé zas moc vysoké... *4*
-
-
a pritom je 6/10 hodnoceni prumerne *4*
-
-
Nadprůměrné.
-
-
Jo jo, tak jako recenze Medal of Honor, kde se v článku píše v podstatě o podprůměrné a stejně dostal 5/10. Vaše recenze se tu málokdy potkají s číselným hodnocením, což by mi nevadilo, kdyby jste to zvládli obhájit...
-
pokud prumer berete 5 tak je to spatne.... zamyslete se...... aritmeticky prumer je ze secteme vsechny hodnoceni a vydelime jejich poctem coz urcite nebude pet ale vice asi tak 6,5 mozna 7
ty rikas ze prumer je polovina poctu a to neni spravne -
-
Aritmetický průměr nemá s hodnotící stupnicí nic společného - herní produkce není co do kvality rovnoměrně rozložená + nehodnotíme vše, co vyjde.
-
-
ano ale nemuze brat ze prumer je 5 to je demence protoze takovych hodnocenych dosahuji podprumerne hry
-
-
Reakce na příspěvek:
Ne, to je realita našeho hodnotícího systému. Jestli jinde dávají mizerným hrám taková nebo maková čísla, tak je to čistě jejich problém, ne náš.
-
-
-
-
-
-
-
za me tak 7/10... grafika a svet pekny, ale strasne linearni a neinteraktivni; skakani nudne; pribeh neoriginialni, ale ke konci celkem dobry; souboje slusne(ikdyz jsem hned na zacatku prepinal na nejtezsi obtiznost- na stredni mi to prislo priserne lehke), ale casem dosti opakujici se, souboje s bossem me bavily, jinak slabsi; hratky s pameti me bavily, ale byt jich tam vic tak uz je to nuda;
-
Za sebe můžu jenom souhlasit. Hra má poměrně zajímavý nápad, nicméně jsem se nemohl zbavit dojmu, že mi někdo podstrčil klon AC, kterému také nemůžu přijít na jméno. Soubojový systém, šplhání a otravování co pár vteřin, hlavně ze začátku, mě donutilo dát hru pryyč.
Jinak zpracovaná tématika (adventura, RPG) a myslím, že by to bylo devítka jako vyšitá. -
Podla mňa, keby trochu popracovali na pozadí a interaktivite s NPC, tak by to pôsobilo omnoho lepšie. Nemôžem povedať, že by som sa nebavil. Možnosť zostaviť si rôzne druhy
komb (liečiteľské, bojové, zosilnené) je vcelku tiež v pohode. A že je to okopírované? Čo je dnes už vyslovene originálne. Na každej hre by som našiel niečo, čo už bolo v iných. Je pravda , že tá posledná časť hry( vkanceláriach Memorize) je dizajnovo najslabšia. Na druhej strane možnosť zmeniť spomienky bola super. No a nakoniec vonkajšie priestory tie som si vzhľadovo vychutnal. Už aj kvôli tomu, že som veľký fanúšik komiksovej trilógie Enkiho Bilala: "Jarmark Nesmrtelných" z ktorej boli kulisy Neo- Paríža priam vystrihnuté.
Za mna tak 7,5. Boli tu omnoho horšie hra adostali vyššie hodnotenia. -
-
Myslíš „Trilogie Nikopol“.
-